Минималната пенсия стана 467 лв., а максималната - 2000 лв.

Добавките от 60 лв. ще се включат в размера и на пенсиите за трудова дейност

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Всеки бъдещ пенсионер ще бъде със включена добавка от 60лева.правилно чета по долу.467+60.значи новите пенсионери са по добре

Новите пенсии ще бъде включена добавката 60 лева...какво излиза.467+60...значи новите пенсионери ще взимат 60 лева повече.

максималната пенсия се увеличава с 33%, а на останалите с 10% какъв справедлив министър имат БСП, разбира се това са техните пенсии - на депутати, министри, банкери, директори на агенции и болници - лицемери, мислели за хората, мислят само за себе си!

Никаква логика няма включването на 60 лв.ковид добавката в пенсията. Това са пари, които не са в резултат от внесени осигуровки. А ще важат и за бъдещите пенсионери. Глупост. Просто трябваше да се дават до края на годината и да се преизчислят пенсиите с нов осигурителен доход. А най- важното е да се повишават заплатите , не само минималната, на работещите хора.

Заплатите на работещите могат да се вдигнат единствено от работодателите, към тях си отнеси въпроса.

Максималната пенсия се вдига с 500 лева, а минималната с 97. За горивото по 25 стотинки за всички т. е. и за тези с джиповете. Ел. енергията на промоция за всички. Това ако е социален бюджет, БСП ще са първа политическа сила.

,,п€нсион€р да се н@puчам първа радост е за мене" , живи + здрави