Мика Зайкова: Оризът ще стане 10 лева

Ако войната не спре, светът е обречен на глад, обяви икономистът

Обратно в новината

Коментари - Мика Зайкова: Оризът ще стане 10 лева | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Моите уважения към въпросната Дама, но мисля че беще безотговорно това изказване.

Защо се дава трибуна на някакъв дърт дебил?

А на теб ли бе наркоманче?

Като "експерт", забърка такава каша с увеличението на пенсиите, че ощети над милион пенсионери, но това не и стигна и сега трябва да се о*ере тотално и стане за резил. Успява!

Абе тая внучета няма ли ?

Има внучета ама и те имат внучета:)

Докога щв публикувате паникьорските бръщолевения на тази възрастна жена?

Кажи го 100 лв, ориза, да е по-фрапиращо. Някой друг да се упражнява да плаши хората?

За баба Мика е добре, и без това оризът причинява запек.

Дърто, иди го кажи това на твойте приятелчета. Щото явно не го знаят.

Мами...цата ти дърта спекулантка. Ей така се качват цените в България. Излезе някой идиот на държавна хранилка по телевизията и каже че нещо ще се вдигне с 10 лв. Mисичките тиражират "новината" в медиите 100 пъти. И търговците това и чакат, на другия ден се вдигне 2,,3,4 лв. докато наистина се вдигне с 10 лв.

Ние всички сме поднесени като жертвоприношение на Кръвожадните Алчно божество на Злото САЩ ! Жреците на Злото в България са ДБ и ПП и всички подобни изродчета като Паси, Поптодорова,Тагаревци,Нейнска.... Ще сработи ли инстинкта за Оцеляване на хората я България? Ще изметат ли всичкият западен боклук?

Ке се сетим и за другите неща, ама изпосле га са наакаме!

Това вредно, некомпетентно и изкуфяло бабе да му спрат изявите по медиите!! Това внася само шум в информационния поток и може да предизвика само паника на пазара не само на енергийни носители, НО и на продукти от малката потребителска кошница!! НЕ ДАВАЙТЕ ВЪЗМОЖНОСТИ НА ТАКИВА "специалисти" ДА КЛАТЯТ ЛОДКАТА НА И БЕЗ ДРУГО ЕЖЕДНЕВНО ПРОИЗВЕЖДАЩИ САМО ГАФОВЕ ХАРВАРДСКО ПРАВИТЕЛСТВО!!!

А сега като няма паника на продукти от малката потребителска кошница, дали олиото не се повиши с 30-40 % от 2,80 лв. на над 4 лв. за литър, хлябът пак с толкова, киселото мляко за 0,4 кг. под 1 лв. за кофичка е само на промоция, бисквитите бяха към 3 лв. за кг, сега на промоция са около 4,50 лв. Нинова говори за спекула, все едно че не сме в пазарна икономика, щяла да предприеме мерки, които на практика липсват, да й вярваме, казваш. Със или без паника горивата си се вдигат, от 0,75 лв. пропан-бутана стана почти 1,60 лв. Зайкова била виновна, значи.

Да става бе ! Жилищата станаха хиляди левове на квадратен метър и какво от това ?

Значи клетките за отглеждане на ориз между Чирпан и Пловдив ще станат печеливши! От това по-добро няма. И след като всичко е в резултат на войната в Украйна не е ли редно да бъде наказан този, който нахлу в Украйна и граби територии от тази суверенна държава. Трябва ли изобщо да се контактува с този човек, който разклаща устоите на световния ред и сее хаос и разрушения на два континента. Човек, който използва измислени заплахи за оправдание на имперските си мераци. Заплаха за съществуването на държавата му, след като никой в рамките на изминалите 60 години не е отнемал милиметър руска земя, напротив той отне територия за две държави от слабите си военно съседи чрез разполагане на войски на териториите им - Приднестровие, Ичкерия, Ю Осетия, Абхазия, Нагорни Карабах, Крим, Донбас, Луганск! Трябва човек да е абсолютен дебил за да вярва на човек, който три седмици преди да нахлуе в Украйна на всичките си медийни прояви се кълнеше, че не смята да напада никого, в хорово изпълнение с Песков, Лавров и "вся осьтальная непьющия сволоч".

а бе бабе, България е най големия производител на жито в света!! на 7 000 000 население ние произвеждаме 7 000 000 тона жито! ланшната реколта беше 716 000 000 тона жито! тая дали може да покаже и една диплома по каквото и да е, която не е от рабфак??

Посмали мангооо.

Какво да смали? Това е истината, харесва ли ти или не. Ако не те мързеше, щеше да провиреш https://www.infoz.bg/bulgaria/8810-rekoltata-ot-pshenitsa-prez-2021-g-e-mnogo-dobra През настоящата година производството на пшеница достигна нива от 7,16 млн. тона. Те са добити при реколтирани 1 204 334 ха при среден добив за страната 594 кг/дка

Госожо, Вашите коментари и прогнози си ги запазете за Вас.

Мен ме интересува бобЕцът колко ще стане?

лева килото!