Коментари - МФ: България получи силна подкрепа за влизане в еврозоната от финансовите министри на ЕС | Бизнес.dir.bg
назад

МФ: България получи силна подкрепа за влизане в еврозоната от финансовите министри на ЕС

Министър Асен Василев разговаря с Паскал Донахю, Кристин Лагард, Валдис Домбровскис и Паоло Джентилони

Обратно в новината
| Редактор : Аделина Томова

Коментари - МФ: България получи силна подкрепа за влизане в еврозоната от финансовите министри на ЕС | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

По-рано ни лъжехте, че България като влезнела в Евросъюза и НАТО и щяла да просперира. Сега пак по същия начин ни лъжете за Шенген и Еврозоната. Приемането на България в митническия съюз, по-известен като шенгенско пространство само по въздух и вода, при положение че 97% от всички пътници и товари се движат през сухопътните граници, е показателно. Отатък Еврозона и Шенген да отидем, с вас евроатлантиците България няма бъдеще и ще си останем най-мизерната в Европа. Къде са ви инвестициите? Къде са високите технологии? Къде са роботите? Къде ни е златото? Какво е нивото на образование и здравеопазване?

Първия роблем на България да е най мизерната държава ,както пишете е лошото наследство от соца ,като казваха ние ги лъжем че работим по държ.предприятия едно време.В един произв.цех напр.имахме културно масови и ,художник,отеката ,пък началници колкото щеш,бригадири ,началници лаборатории и т.н.,от 60 чцех 20 работеха ,40 се водеха на работа.Същите всички тия взеха не малки пенсийки .Второ няма човешки ресурс ,голяма демогр.криза .Трето материала ЛОШ както каза някой.От една бивша 16та република ,изостанала още от 5вековното робство ,няма как да се мериш с хората дето са вървяло по пътя на развития капитализъм ,от много развит социализъм (който още съществува в много сфери на държавата ),няма как да стане развит капитализъм (демокрация )Много чанч ги чака идните поколения ,двама работещи ще трябва да захранват 4пенсионера ,и същевременно трябва да вдигат икономиката ,дето хич я няма .Не виждам как ще стане след като масата от работещите ,и неработещите чакат държавата да ги храни (им снася).Масата разсъждават така ,,Аз да съм си на държ.работа ,или да си вземам пенсииката ,пък другите да се блъскат по производства,и вдигат икономиката ,и да правят демокрацията.Нищо добро не чакайте,вдигане на цените на всичко ,на данъците и т.н.,заместничката на Ванга каза същото Бг не само че няма да се оправи ,ами всичко ще е към по зле ,плюс природни катаклизми.Живот и здраве ще видим ,дали ще познае,но сами си преценете ,дали в Бг нещата вървят толкова на добре ,колкото ви разправят политици ,и медии.

този паляк недоклатен да не бърза много да говори защото от министрите нищо не зависи - има си правила, а ние не отговаряме на това за инфлацията. не случайно мобилните оператори ни го начукват с нови 10% от март

Не ви щем смотаното евро