Меркел: Германия няма да издържи втори локдаун

Канцлерът призова младите хора да дадат своя принос в борбата с пандемията, като се откажат от купоните

Обратно в новината

Коментари - Меркел: Германия няма да издържи втори локдаун | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А греховете им към "другите" кой ще ги спре?Той коронования е възместител!Не разбрахте ли?

Меркел е плиткоумен идиот, който се е продал на дявола.... а Германия трябва да работи, за да изхранва, богатите корпорации, талибани и паразитни елементи от целият свят.

Не ми трябват нито статистики, нито тестове. Само гледам снимката и почвам да се моля на дедо Боже. Това не са нормални хора - няма начин ...

Колко удобно дойде този вирус. Всички забравиха за наболелите проблеми, например с мигрантите. Всички сега говорят само за пандемия. Колко удобно.

да. забравиха и за бомбите в Сирия и за ИДИЛ.

FFF

Ужас! Меркел клекна пред Мангъра! Вместо да затвори цялата държава, да заварят вратите на къщите като Китай, да сложат GPS гривни на всички (е, без тъмните и протестиращите за BLM), да стоят затворени още няколко години, да свикнат германците с новото нормално, тя тука иска камиони с трупове на купове. Ма за какво ви е икономика ако 0.001% от населението умре? Какво значение има, че можеш да умреш от недиагностициран рак, от затлъстяване, от депресия, ако няма да умреш от Ковид? Месеци спорих с тия, дето се кълняха, че вирус няма и ето как руснаците и Беларус са показали, че без мерки няма никакъв проблем, ама Ковидиотите, които искат да седим заключени вкъщи докато не излязат няколко ваксини на Бил Гейтс (нали той така каза, че трябва да се чака не една, а втора), и че живот спасен от Ковид е някак по-важен от живот, загубен от безпаричие, рак, обездвижване, депресия. Както винаги се разбягахме по двете крайности и умерени мнения и умерени решения няма.

Кихне ли Германия,загива България на българските властващи!

Покрай тази пандемия много хора се научиха, че трябва да си мият ръцете. Сума хора и до сега не си мият продуктите, които купуват от магазините. Е, след епидемията от САРС в югоизточна Азия преди 17 години специалистите предупредиха, че е въпрос на време да се изпусне такава епидемия и да стане пандемия. Преди 4-5 години и Бил Гейтс предупреди, книги излязоха, филми ... никой нищо не направи.

И аз понякога се казвам като ще пръдна, aма виж не съм се сетил след това да продавам ароматизатори на хората :)

Абе, тия умници дето всичко ви е ясно и тоя корона вирус е просто изимислица. Като ви беше ясно всичко, какво направихте, за да се подготвите за кризата? :) Запасихте ли се с нещо? Или бяхте много заети да ни просвещавата тука по форумите та нямахте време? :) Като ви е ясно, че ще крадат спестяванията, изтеглихте ли вашите? Въпреки, че какви спестяваняи при вас при положение, че нямате два лева на кръст според постовете ви? :)) Разкажете с подробности. :))

А ти кой си? Ааааа, сетих се: един смешко, който си въобразява, че е над другите! Спокойно и ти ще си намериш майстора!

Беше време, когато допусках, че Меркел е и умна, и читава, че е почтена! Сега, в светлината на станалото с мигрантите в Европа, със ставакото с този вирус и особено демонстрираните торкова тодини толкова близки отношения с прост бандит и патологичен лъжец като Борисов и де факто легитимирането и крепенето му на власт, допусканията и всякакви съмнения по отношение на Меркел отпаднаха! Именно това е разликата между това да ВЯРВАШ или ДОПУСКАШ и това ДА ЗНАЕШ! А тази разлика и определя възможността ДА СЕ ПОТЪРСИ и ПОИСКА и ОТГОВОРНОСТ от действията и БЕЗДЕЙСТВИЯТА на т.н. “ОТГОВОРНИ ЛИЦА” и “СЛУГИ НА НАРОДА”!

Имаш предвид Ангела Хитлер? Поне така я наричат официално в конспиративните медии. Става въпрос за широко коментираната теория в конспиративните медии, че Ангела Меркел (Angela Dorothea “Merkel“ Kasner/Kazmierczak) е всъщност дъщеря на Адолф Хитлер от сестрата на Ева Браун... Всъщност Меркел осъществява на практика "План на Калерджи". Става въпрос за австрийския дипломат Richard von Coudenhove-Kalergi (https://en.wikipedia.org/wiki/RichardvonCoudenhove-Kalergi), книгата му «Praktischer Idealismus» и основаването от него през 1922 год на Пан-Европейско Движение с идеята за създаване на "Нов Световен Ред" под ръководството на САЩ и идеята "европейската Интеграция" да стане първа крачка към този "Нов Световен Ред" . Идеята е забавена от идването на власт на Хитлер и Студената Война, но става актуална 80 год по-късно.... Този "План на Калерджи" е всъщност идеята геноцида над евреи да бъде заменен с геноцид над Европа и бялата раса, с изчезването на човешката индивидуалност, етническото разделение, раси и класи, и създаването на смесена европеидо-негроидна раса в Европа. Забележете, че всеки две години фондацията на Куденхове-Калерджи (Coudenhove-Kalergi Foundation) раздава престижни награди като European Award by the European Society Coudenhove-Kalergi и погледнете кои са носители на наградите, напр. Angela Dorothea “Merkel“ (Kasner/Kazmierczak) (2010), Herman Van Rompuy (2012), Jean-Claude Juncker (2014), Kenneth Clarke (2016). http://www.renegadetribune.com/angela-merkel-kalergi-plan-destruction-white-race/

И Германия вече е затрита, както по времето на хитлер. Евреите пак я накачулиха и я фалираха. Жалко за нормалните хора, на които им се налага да живеят в тоя ужас...

Не ни съжалявай. Оправяме си. :)

Няма проблем бе! Като не може да издържи ще поканиш пак бежанци и ще оправиш положението, пък после ние да ги настаняваме.

Викай твоя приятел Боко на помощ. Той знае и 5 локдауна как да издържи.

Да вземат Мангъра - ТОЙ е човека !

АМИ КАТО НЯМА ДА ИЗДЪРЖИ, ЗАЩО ПОВТАРЯШ ПРОПАГАНДАТА НА МРЪСНИТЕ ЕВРЕИ И ИМ ИГРАЕШ ПО СВИРКАТА? Направи като Лукашенко: кур за коронапрапагандаторите, кажи истинате, че това е само плашило и застани на контра.

И кой ще плаща масрафа?

Като не може да издържи да мре. Дреме ми за Меркел и Германия.За мен е важно Баце да е жив и здрав и да ни строи магистрали като Хитлер навремето как строеше бог да го прости.

Тя като "мре" няма кой да спре бежанците в Турция, ще нахлуят в Боколандия, Ердоган ще влезе да "помага" на турците и отиде коня у ряката.

"wir schaffen das!" :-)))

Важно е да има страх! Нямат друга цел! Скоро ще се вадят гилотините по площадите и ще почнат от Германия! Меркел ще води парада на клоуните.

„може да се стигне до 19 200 заразени дневно.“ - е как я измисли тая цифра ма лелче? Не можа ли направо 20 000 да кажеш?

От Русия, там вече прескочиха 15 000 дневно, гонят уверено двадесетака!

ИзТреПерКел е по-лоша и от Хитлер - ще остави Европа не просто в Руини, а ще затрие континента и Европеидната Раса - но в крайна сметка тя точно за това е назначена!!

Фалират държавите под претекстм "пазим ви от корона вирус"! Вземат ни спестяванията, изхарчват и си присвояват всички фондове за пенсии, безработица, здравеопазване.... и после световна икономика, световно управление

Когато господарят на България ,Германия само да кихне България вече е болна държава,икономически,корупционно и здравословно!Да се молим Германия да се оправи за да има работа,пари и хляб за българите и нейните корумпирани бизнесполитици!

Много наблизко гледаш

Че то България и първия локдаун не можеше да си позволи. Политиците се проявиха като пълни идиоти в тази пандемия, поне повечето. Допреди само три-четири месеца ни убеждаваха как се грижат за нас и как ще ни опазят на всяка цена, дори ние да не искаме. Сега пък ни убеждават как се грижат за нас, като пазят икономиката ни, която самите те съсипаха преди три месеца под същия благовиден предтекст. А, недай си Боже вируса мутира или поради друга причина се наложат наистина блокади? Тогава какво ще ни обясняват?

И как ще издържите, като правите всичко наобратно? Китайците как се справиха, а вие великите демокрадци не можете?! Нещо ни намирисва, че пак искате да оберете народите.....

Е ако Германия не може да издържи икномически, то всички останали масово да почват да си копаят гробове и да си правят харакири на мига!

jingiby

Моля редакторите да се стегнат в кръста и да престанат да ни набиват в главите разни безумни чуждици. Не им благодаря, понеже отдавна прекаляват с глупостите...

бабок дърт комунист на власт,тя" произвежда" такива като в България.Измамници.

Щом Германия няма да издържи, какво ще правим ние, двойкаджиите в Европа? Дано хората се усетят, че целта на тоя вирус е точно това - да се сринат икономики, държави, правителства.

Вземат ни всичко и ни завират под земята, за наше добро, да ни опазят! Даже имаше такъв филм!

Само ми кажи кой точно има изгода от това ? Богатите държави ? - да ги налазят милиони бежанци ? Бизнеса ? - кой точно бизнес обича хаос , мизерия и война ? А да - ильОминатите - те имат изгода !

Меркел се е объркала, скапания ЕС няма да издържи, гарантирам това всичките му кривини и евроатлантически безценности ще ескалират. Ще печатат пари и ше ги мятат кати листа по улиците, като времето до Хитлер. Ще търсят наслениците му....но срива ще дойде пак по юдейско краварски причини. Ще има революции, социални и икономически. Капитализма кризи не решава, нито една, той ги създава

Вече бъка не само от вируси, а и от милиардери

Е нека де, поживейте малко и вие с по 300 евро на месец. Имате си Лидл, Кауфланд, Алди, кво ви пука. Ние така сме от много години насам.

Абе като правила масови протести в Берлин и се скупчваха хиляди в масовка нямаше толкова заразени. Есен е.. група върлува, съвсем нормални стойности

поне е честна и си ги казва нещата такива, каквито са. аре, вземете Русия и вижте как се крие истината от хората.оня, тръмпанара пък щеше да пие белина и се смееше като малоумен ,ама и него го тръшна.сега пак се дуе, ама на обикновените американци няма да им прилагат елитарното лечение, което приложиха на него...

И какво като е честна? Какво направи да спре епидемията?

Ееех , да ви имам проблемите бе бабо Меркел!! Как така нема да издържите, я гледай нази. Ние немаме такива проблеми. Има икономика , има проблеми, нема икономика нема проблеми. Явно при вас всичко се крепи на корупционни схеми и затова сте с такива проблеми, при нас всичко е чисто и ясно.

Политическата класа, която паразитира на гърба на народите трябва да изчезне, отживяла си е времето! Тъпаци, които ръководят вече цяла година с ""не се срещайте с никой, не излизайте, не пърувайте, спрете всякакви социални контакти и само ни работете, а НИЕ ще ви ръководим по телевизията и по телефона, защото сме много умни!

Една болница не са направили, а и леглата станали още по-малко....Нямали лекарства, а докторите висят по цял ден по телевизията да ни обясняват! Просто не искат да ни лекуват!

те швабите може да не издържат ама евреите и братчедите им арабюхи ще издърат и ще съсипят хубавата държава

Алоуу Меркелката! Как така стана, че при китайците няма вече болни, а при теб с Макарона и другите еврогейци бъка?!? Не ви ли се струва, че вече за нищо не ви бива особено пУлитиците?!? Един вирус, който дори не е толкова смъртоносен не можете да овладеете, па не дай боже нещо по-сериозно!

Превеждам - ако ви затворя ще ям бой, а може да видя на някое дърво в центъра на Берлин.

че всички отидОха след вас , а това би било меден звън в ушите на путлер !

Друг път - Русия основно разчита на Германия за много неща, особено за пазара на горива! Германия хване ли настика - цяла Европа ще е с грип, вкл. и Русия!