Майорка и Ибиса сложиха точка на безкрайния купон с декрет

Забраняват се безлимитното предлагане на алкохолни напитки в баровете, бар туровете, промоциите "happy hour", балконинга. Въвеждат се сериозни глоби за нарушителите

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

половината ще доидат при нас .очаквам най силното лято.

излезе прав,май?!

Е тая година ако не о*ерат тоално Слънчака, нема кога !

Хайде всички на "Слънчака"!!! Пиленцата пеят, всичките лудеят -:))

Ще опишат света и ще блокират кръстовища безскрупулни те хотелиери

Видехте ли, мушмороци?

ВАЛЕРИ СИМЕОНОВ ИМА ПОСЛЕДОВАГЕЛИ В ИСПАНИЯ. ВПРОЧЕМ ТОЙ ЗАСЛУЖАВА ПОХВАЛА ЗА ОПИТА МУ ДА ВЪВЕДЕ РЕД В КЛОАКАТА СЛЪНЧЕВ БЛЯГ!

опит??? ПР акция като на дрогата сайдеров пред клекшопа.

Съни Бийч, Ура, Ура Ура ...

И в Слънчев Бряг идва но след 20 години. За сега добре дошли в по-добрата Майорка! Няма майтап! Майтапа е за нашенските будали дето си предствяха че българския туризъм от догодина умира щото не нам си кво си и ненам си що си .... Все умирането е от догодина и от тогава 20 години почти всяка година ръст . Откачането на материала се вижда доста добре на тая тема.

„....Туристите, които скачат от балкони в басейни (балконинг), незабавно ще бъдат гонени от хотела.“ Ако са оцелели... Всъщност около половината оцеляват и получават сериозни травми, някои се инвалидизират. Според испанската статистика 60 % от „балконистите“ са британци, след тях са германците.

Сега тези пияници -наркомани ще идват тук

А нещо псрещу е-бането не са ли въвели?

Няма нужа, чАхличките и чантичката през рамо, чудесно предотврътяват секса. Поне секса с тебе, де.

Е, те туристите там са предимно от Англия и Германия. :) И в България пътнотраспортните проишествия се предизвикават предимно от българи. Дай да направим извод, че те са най-слабите шофьори в света, а? :)

Така е в ЕС, обикновените хора да не могат да се забавляват...абе направо да въведат шарията.... Но тамошните туристически босове може да направят като нашите - да отидат при испанския премиер, да му се оплачат, да пореват, може да клекне като нашичкия...

Колко забавна статия. Това със забраните не е от сега, но толкова се спазва, колкото и забраната за пушене при нас. Последно бях 2018-та, всички пияни като кирки, баровете се пръскат по шевовете, алкохол се сервира в промишлени количества, секс се прави на публични места...абе, чудо!

При вас ще дойдат само селяндури! Краставите магарета се надушват!

Но не се пуши!

Бро, това с Ибиса и другите месомелачки си е чиста психологическа-медийно манипулация, която струва преждевременна смърт и опропастен живот на много хора, говоря за десетки хиляди! Тази работа не е за безмозъчни, те са само донори!

Това е най-готиното място на земята !Ч Амнезия" ," Паша" ....бесен транс и електронна музика , просто уникално .Да , и алкохол , наркотици , яреница ....кое му е лошото !?

Не, Кафе дел Мар, всичко друго е свищина!

Държава - осъзнава интереса си и го търси. Даже по плажовете им звучи местната музика. В България и музиката не е българска.

Валерката ли е ходил там?????

E,Добре дошли това лято във България на купон!Слънчака и Златни Пясъци ви очакват тук е европейската Патая!Парти,алкохол и секси момичета!Балсам и рай за душата!

А така Ванка,твоите очаквания в божиите уши!Да има работа и пари тук!

Боклука от Италия, не ни ли е достатъчен.

Всичко е ПАРИ приятелю,дори ПИНК ФЛОЙД и АББА пеят за Пари!Половин България е на гурбет за ПАРИ!ВЛАСТ,КОРУПЦИЯ,МАФИЯ също за ПАРИ!