17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Абе и неговите електрокари да не би от космоса да черпят енергия? Използват същите електроцентрали от които взимат ток и копачите на биткоини.Пълен демагог.

...или когато цъфнат налъмите. На този тарикат му е забавно да клати курса от време навреме.

Демагог ама мойте и твойте коментари ги четат няколко глупаци. А пък него милиони и му вярват щото понякога прави повече от което е обещал.

тва поскъпване след подобен малоумен пост само доказва, че цената на биткойн се определя от хора, които никога не са се занимавали с копане

Не ми го хвали биткойна, щом не мога да си купя с него баничка с боза сабахлем.

Дали Мъск не се гаври с биткойна? Първо го повиши с 30% като каза, че Тесла ще може да се купува с Биткойни, после го срина - като "случайно се сети", че копането на криптовалути не е ЕКО и каза, че няма да продава Тесла за биткойн, и сега пак нагоре...... Яко гарва. Поредното доказателство, че криптовалутата не е сигурна инвестиция и като кихне някой значим - ще пада надолу или обратното. Копайте, копайте :)

Тази международна пирамида е крайно време да се забрани ! "копаеш" нещо, което никой никога не е заравял .... Пълни глупости !

И на всеки битКОН ще пише на етикетчето добит с вятърна или слънчева енергия :))

След драстичния спад се е набулбулакал с койни и сега им вдига цената. Ще изкърти някой милиард отново в този нерегулиран пазар.

Пълни глупости ама на мен ми се напълни джобчето с хиляди долари, а ти лапай мухите :)

сайлон муск е прокси на американските банкстери във войната, която водят с всяка алтернатива на световната банкова система, която те ръководят. Утре, ако му кажат са се блече гол и да се съвокуплява с животно ще го направи на живо по телевизията. факт.

Пълни ти се дедовия...Значи си скучаещ милиардер и просто си киснеш тук в най-прочутия сайт, нали?)) ВервАме ти, шъ знайш.

Те анонимните ще го оправят...

Ти по себе си ли съдиш, боклуко? Сега и Биткоина ли е американски?

Това го каза и когато спря да продава в Биткоини. Сега само го повтарря. Това че има кретени да скачат по ддумите му не е негов проблем отговаряйки на зададен му въпрос.

Черпят електроенергия, ама вместо бензин и дизел. От друга страна прави цяка екосистема от фотоволтаични покриви със зарядни за елекромобили, Зарядните Суперчарджъри които прави купуват изключително зелена енергия, а някои имат и вързани фотоволтаици. А разхода на електроенергия за биткоини какво замества?

Кое е пирамидалното в биткойна? Очевидно си нямаш никаква представа какво представлява така нареченото "копаене".

Производството на фотоволтаични системи е голям замърсител. А пък след експлоатацията им, още не е ясно колко ще замърсяват.