Мария Габриел: Избягалите от Украйна деца и младежи не трябва да прекъсват образованието си

Приемащите ги държави могат да получат подкрепа по няколко от инструментите на ЕС, казва българският еврокомисар

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

В знак на солидарност и а3спирам да уча.

A откъде идват парите в ЕС ? Да не са започнали да ги печатат и те? кой я е упълномощил тязи скумрия да харчи нашите пари. И само да ви кажа как марийка се е озовала в герб - четох го преди години в дира, мисля. Била някъде на специализация и там се запознала с една софийска общинска съветничка , жена на герберски министър на отбраната ли, на вътрешните ли работи. И тая я харесала толкова, че я пробутала в герб, където, поради липса на кадри , вземали всеки.

Вижте това посмешище, 90% от ЕП са такива, с протекции, партийни пудели, вижте Урусла фон дер незнам си коя си, най-смешния министър на отбраната на Германия и още по-смешен шеф на ЕП. Как с тия псевдоръководители и лъжеспесиалисти ЕС да върви напред, някой знае ли...

А,за избягалите от Сирия,Афганистан,Ирак....и т.н.....!? Расова дискриминация...!? Сегрегация...!? Всички бежанци са с равни права !!!

Тази кака откри Америка на географската карта. Браво. Явно е много учена, за да твърди нещо, което е ясно на всички.

На паразита Мария Габриел от незнаен пол? Откога паразитите са ценни за обществото?

А в Америка има ли програми за обучение на децата на бежанците от Украйна ?

За 12 години е'ахте майката на образованието в България, тая се е загрижила за украинското.

Фандъкова да отива да обучава украинчета. Нали е добро решение?

Селски, крокодилски сълзи ако не сте виждали, вземете си снимка на Мара и ще видите!

Мари патицо, а кой ще плаща? Бъркай в джоба и плащай. Или дай пари. Не стига, че България е опоскана бедна държава, сега и заеми тегли, за да издържа бежанци.

До кога ще ни занимавате с тази тъ.па брюкселка Ми.сирка !? Какво значение има какво е казала и какво не е казала!?Някой бръсне ли я за слива и какво е допринесла за народ, държава и Родина!? Дори името и потеклото и не са български. Но "богатия" български данъкоплатец плаща ли плаща и то не само за този пара.зит.

Това ще става от еврофондове . Ни лично няма да плащаш, защото вероятно и нямаш с какво.. Виж въпроса е в чии джобове ще влязат тия пари и как! У нас влязоха милиарди от фондовете, но продължават със заемите. Интересно що ли..

Госпожата да си гледа брюкселското добруване, високата заплата, връзките с ГЕРБ и останалите благини. Хората тук ще се погрижат за децата, да е спокойна.

ТАЗИ Е ТОЛКОВА ПРАЗНА, ЧЕ ЧАК Е ЗАБАВНА!!!

Може УФСЪТЪ да е "празна",ама за да стигне до там,където е сега,все някой я е "пълнил". Бас държа,че Асфалт паша я е мандръсал в задния двор до цъфнала магнолия.

На празна кофа.

те нашите деца вече две години са с прекъснато образование , не знам как можем да помогнем на украинските деца

какъв е проблемът да учат онлайн , при нас нали това даде невероятни резултати

От най-мазните и най-продажните!

ГАБРИЕЛЕ ОТИДИ ДА ПАСЕШ ОВЦЕ САМО ЗА ТОВА СТАВАШ

мислиш ли че става ? Аз имам едни съмнения

Тая е като заблудена овца устремена в светлите бъднини които комунизма навремето ни рисуваше с физиономия на комсомолски секретар и същите мимики и погледи се опитва да зомбира някакво стадо което вече не съществува в България

Ма Коя си ти да се обаждаш непрекъснато от коневръза бе моме избягала от село до Страсбург и вече Постоянно трябва да раздава съвети и да някой да я слуша

Давате ли си сметка, че очакваните украинчета са 20 000, а при нас един випуск е 50 000 деца??? Ако ги приемем, няма да има места за нашите деца в училищата и градините!

Ти гледай ние да не побегнем на юг и на запад че тогава ще пееш друга песен

Да та ева и тебе в скучубрата.

Защо пък трябвало да учат? Нали онлайн обучението беше толкова добро?

Е най-голямото недоразумение. Еманация на скъпо платен нищонеправещ европейски чиновник. Реформите са на път. Търси си работа!

Това неориентираното още ли ръси глупости.

тази жив човек ли е, или е една куха восъчна фигура?

куфарница, некомпетентна и жалка, като цялата ЕС сган от чиновници!

Tази нали си взема заплатата редовно. Поне да не се обажда кухата лейка и тя акъл да дава.