Малки летища ще обслужват международни полети, а "Авиоотряд" 28 отива в историята

Със закон се урежда експлоатацията на безпилотните въздухоплавателни средства

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ето го отговора. РУМЕН ГАЙТАНСКИ-Вълка и още един доктор са купили старото летище в Горна Оряховица. Сега се запитайте - кога са го закупили. Преди това решение или след него.

глупостта ви и червената мъгла ви пречат да гледате. от там иде наверно и простотията и злобата ви към България!

А с какво точно АО28 са се издънили , че има започната наказателна процедура? И кой ще плаща глобите, че те европейците бръснат яко?

Каква стана тя! т 1. Преименуване - това е стара практика в България! Няма проблем. Останалото си е по старо му. т 2. Малки, частни самолети могат да си кацат и на малки летища /разбирай без какъвто и да е контрол/. т 3. Дронове и други безпилотни над 20 кг са със задължителна застраховка. Едни пари разбираш ли трябва да се усвоят! Въпрос от гледащите и подсмърчащи дето си нямат самолети - За калинките да питаме, те пак ли така свободно ще си прелитат от ГЕРБер на ГЕРБер.

Останалата част от статията освен за АО28 е интересна - застраховка отговорност за дронове става задължиелна, когато се използват за служебни цели и че частни чужди малки самолети ще могат да кацат и на други летища извън големите летища в София, Варна, Пловдив и Бургас...например в Лесново...

Пак нещо се подготвя за открадване.Отдавна в милата ни родина други мотиви за уж развитие няма.

Само за година на международните летища от такса "сигурност" която е определена в Регламент № 30 на ЕС от 2008г., МВР губеше около 60 000 000 евро на година, които прибираше министерство на транспорта-ГДГВА. Това продължи до 2016година....Евалла цветаноф.....

"Авиоотряд" 28 вече е "Държавен авиационен оператор" - вече си имаме държавна авиокомпания !!! Само за избрани !!! Демокрация !!!

Ами тя и преди си беше за избрани. Новото име предполага и търговски полети, а не само правителствени.