Малка България в голямата политика за климата

Грешно е убеждението, че страната ни не участва във формирането на политиките, свързани със справянето с климатичните промени

Обратно в новината

Коментари - Малка България в голямата политика за климата | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Интересно колко пари се наливат за цяла "зелена" секция в Дир и кой я плаща?

колкото Англия, който не вярва да провери. Да сте чули някога Англия да се нарича малка държавица? Аре стига пропаганда. Ние сме една доста голяма държва на фона на страните от ЕС и сме доста серизен фактор. Единственото което ни липсва са качествени политици.

Бааа стига с таааа мантра за малка България бе..България не е малка - на територията на "малка България" се побират Дания, Нидерландия и Белгия и па свободна мера за офцете да пасат остава...

Зелена мафия

Така си мисля. Също си мисля, че сме едни мижитурки и правим точно каквото ни кажат.

България никак не е малка бе предатели !

Малка България? България ще е голяма, когато се изправи и каже: Майната ви гнусни евролиберали!!!

Платена пропаганда.

Пълна пропаганда. Екофашистите не си поплюват.

Много са дразня като разни плебеи ни дишат кислорода и ни пият водата на нас Богоизбраните!

Да ви зера на клитаоричните промени

КИТАЙСКИЯ УБИЕЦ НА ТЕСЛА ?? .... ДОКАТО В ЕС И САЩ КОМПАНИИТЕ СЕ НАДПРЕВАРВАТ ДА НАПРАВЯТ ФИРМЕНИ ЕЛЕКТРОМОБИЛИ СЪС ФИРМЕНИ БАТЕРИИ .... ДЕМЕК СТАВАШ РОБ НА КОМПАНИЯТА ДО ГРОБ ... КИТАЙСКАТА ДЪРЖАВНА ПЕТРОЛНА КОМПАНИЯ СИНОПЕК ( БАЙ ГОЛЯМАТА - ГИГАНТ НА КИТАЙ ) И ОЩЕ 3 ПРОИЗВОДИТЕЛИ НА АВТОМОБИЛИ ... ДО КРАЯ НА 2025 ГОДИНА ЩЕ ИНСТАЛИРАТ 26 000 СТАНЦИИ ЗА ПОДМЯНА НА БАТЕРИИ .... ИМАТ ИНСТАЛИРАНИ ВЕЧЕ 2000 .... СПИРАШ КОЛАТА НА ЕЛЕКТРОСТАНЦИЯТА И АВТОМАТА ЗАНЕНЯ БАТЕРИЯТА НА КОЛАТА СЪС ЗАРЕДЕНА БАТЕРИЯ ... ЗА 5 МИНУТИ .... А ПРАЗНАТА БАТЕРИЯ ОСТАВА ЗА ЗАРЕЖДАНЕ И МОНТАЖ НА ДРУГ АВТОМОБИЛ .... ТАКА НЯМА ЗНАЧЕНИЕ , МОДЕЛА НА КИТАЙСКИЯ АВТОМОБИЛ И КОЙ Е ПРОИЗВОДИТЕЛЯ НА БАТЕРИЯТА :::)) ЩОМ СА В АВТО АЛИАНСА СА ВЗАИМНОЗАМЕНЯЕМИ

Гледах го в един клип, само че за мотопеди. Спира, вади батерията, слага другата и заминава. Предполагам плаща чрез телефона, няма обслужващ персонал, няма никой. Самите батерии са буквално на улицата подредени в едни гнезда пред някакво магазинче

"новата посока е декарбонизацията" Само да кажа че.....19% от нашето тяло е въглерод :)

Точно затова сме основна цел на “декарбонизацията”. Ние сме въглеродът, който трябва да се премахне.

Вий си взимайте каквито решения искате,аз ще си горя гумите зимата,щото съм беден.

Сменяй го със силиций и да не ти дреме!

Се загрижиха за климата, той полудя и ни разказва играта. Спрете се вече, не сте Господ, само го гневите с педерастията си!

БЪЛГАРСКАТА НАУКА В МОМЕНТА СЕ РАЗВИВА ЕДИНСТВЕНО ВЪВ ВОЛЖКА БЪЛГАРИЯ . ... ТАТАРСТАН , ЧУВАШИЯ ,БАШКИРИЯ .... БЪЛГАРИТЕ ТАМ СТРОЯТ САМОЛЕТИ , ВЪРТОЛЕТИ И РАЗВИВАТ НАНОТЕХНОЛОГИИ :))

КАКВО Е УЧАСТИЕТО НА БЪЛГАРИЯ ?? ... АМИ С 6 МИЛИОНА НАСЕЛЕНИЕ, ОТ КОИТО 5.5 МИЛИОНА ПОЛУ-ГРАМОТНИ - В СМИСЪЛ ЧЕ ДАЖЕ ПИШАТ И ГОВОРЯТ СЛАВЯНО БЪЛГАРСКИ НА ДИАЛЕКТ С ГРЕШКИ .... РОЛЯТА НА БЪЛГАРИЯ Е ПОДОБНА НА РОЛЯТА НА ЛИБИЕЦА В АФРИКА .... АКО ВЕЛИКИТЕ НАЦИИ ИЗОБРЕТЯТ НЕЩО, ЛИБИЕЦА ЩЕ ГО ПОЛЗВА :))

Поели сме ангажимент да пърдим по малко, и за целта да минем на диета от водорасли.

Не бъдат публично обезглавени по площадите, за Европа, а пък и за света като цяло, няма никакъв шанс да се справи с бедността и неравенствата!

Стига с тия зелени глупости

ако с това си помпаме самочувствието - не мерси

Политиките за климата на ЕС се основават на анти-физични принципи. Проблемът е реален, но политиките са нереални. Не могат да решат проблема, а само реализират кражби.

В глобалната схема на международните терористи за създаване на глобален цифров концентрационен лагер и лъжите за климата и човешката дейност са една от тях!

Как ще принудите леля Мария с най - ниската пенсия , живееща от това, което и роди градината и да се откаже от печката си и да вложи 20 000 - 30 000 лв или по - малко( но по цени на електокаторг толкова офертичка) и да влезе в схемата " да си произвежда" ток. (Уж;)Да видя как. Чакам

Колкото по-бързо излезем от ЕС толкова по-добре за България. Задлъжняваме, за да ни "глозгат" и 'смучат", а след това започва истинското "робство"!

България: политици-мафиоти се избиват като кучета, цигани бият баби, дрогирани прокурорски синчета си правят квото искат, пенсионери тънат в мизерия, младите бягат в чужбина, Министър Денков: Ама айде да се фокусираме върху наистина важното: Спиране на Турски поток и участието на България в зеленият преход. Честито деугари ПеПера"си, надявам се че сте доволни от избора си :)

В огледалото Уиндоус ХР ли се вижда :)

Стига с това "малка България"! България не е малка, а само хората които живеем в нея сме такива...

Много по- изгодно е ЕС да развие технологии по улавяна на СО2 и пречистване на пушеците от ТЕЦ и автомобилите, а електричеството при колите да се отложи с още 40-50г. Това напълно се изостави без да се използва потенциала му, което значи, че има схема на някой производител на електрически коли! За сега не виждаме кръчмаря в тези сметки… дано се се скрил някъде в картинката и ние сме кьопавите!

Малка кочинка в голямия свинарник за климата... ББААХАХАХА

Аз нищо не разбирам от тия неща ... обаче ... се вижда, че плащаме ние, а не реалните замърсители ...

Ще те убедят да живееш по- зле в името на тотална лъжа!

“Затоплянето” на климата е идеология и вид джендеризъм. Основната й цел е протекционизъм и да удари световните китайци с мита, че са мръсни и не еко! Това си е война, но се оказа, че не е лесно да се спечели без да падне стандарта на населението и без да се удари потреблението! За целта се облъчва младежта да се самоограничава, да не яде месо, а насекоми, да живее от слънце и вятър. Грубо е, но долу- горе това е! Без евтината газ тези планове може да се превърнат в провал и съсипия на икономиката и по- скоро китайски възход или зависимости, което наистина е жалко!

СО2 е 0.04% от атмосферата. Този от човека е 3% или 0.0016% от атмосферата. Как точно и намаляне на 0, т.е. избиване на всичкия добитък, 0 транспорт, 0 отопление и т.н. и връшане в каменната ера би помогнало? Природата все ще произвежда СО2 от естествени процеси, и то десетки пъти над намалянето. Вместо да секат дървета и да убиват растения със солари и перки да вземат да забранят използване на земя за такива и да почнат да залесяват. Растенията ядат СО2 и го превръщат в кислород. Всичко друго е лъжа с цел дране с данъци и прибиране на пари в лобитата за ВЕИ. И друго интересно- сега Земята е в период с ниски температури спрямо далечното минало. СО2 е всъщност към 150ррм при около 500ррм, когато са се появили първите хора. Тогава мамутите с пър...ене ли са направили нивото на СО2 тройно и защо животът е процъфтявал?

Секат горите и въглеродния двуокис се увеличава защото няма кой да го използва.

Малка България в голямата ЛЪЖА за климата

Забраниха споделеното пътуване..... 5 мангала бачкат и правят тапи за 100,000 коли Това са само 2 примера на Българското Зелено мислене. Не ме почвайте...

За такава публикация. Щото и ние малко да заработиме с блогчетата и тубата? Явно се плаща добре. Целият Дир е като коледна елха на Давос.

ГОЛЯМАТА ПОЛИТИКА. Нищо реалистично, никакви факти, проекти на милиардери за пълен контрол и налагане на анти-човешки мерки за всички гои. Страната ни я очаква изкупуване на земя и водоизточници през новите "перестройки" на Давос. Народ тук няма. Има обитатели. За тях земята и водата нямат никаква стойност. Те са даденост в периферията на консумеризма. Ми ще ручате хлебарки, ще ви тракват с кюар-кодчета, ще плащате карбонови данъци на банкерите и те така. Щом човечеството прие измамата с Пландемията и още не задава нужните въпроси и не търси отговорност от наложилите фашистки мерки, се минава на следващата фаза: ESG фашистки модели за управление. Честито на неграмотните, малоумните, слабите духом. Вместо план за Възстановяване на икономиките получавате Оръжия за Мир и Зелен затоплизъм.

Съвета на ЕС, ЕК и Европейския парламент,ни заставя да даваме пари милиарди за нещо което не може да видим и усетим Не ни дават да имаме нова атомна и да имаме евтина газ а внасяме от страни където не са производители с просредници.

Просто ни източват с нов комунизъм! Вервайте ми! Слънчевото бъдеще е скоро! Следващите поколения ще живеят в комунизма!