Коментари - Македонският министър на транспорта дава заден за жп линията с България | Бизнес.dir.bg
назад

Македонският министър на транспорта дава заден за жп линията с България

Няма да позволя да се харчат толкова много пари, независимо, че част от тях са от грант, но другите са заеми, за нещо, което няма да се използва, каза Александър Николоски

Обратно в новината
| Редактор : Аделина Томова

Коментари - Македонският министър на транспорта дава заден за жп линията с България | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тия тъпи сърбоманчета пак ще настъпят гръцката мотика и като им затворят границата ще ги питам откъде ще изнасят като нещата връзка с нас и Албания.

"всички товари, които ще бъдат транспортирани до Централна Европа" - край, вземаха ни лидерската позиция, като кръстопът м/у Европа и Азия

Да им вземат българското гражданство и им затворят границата докато не се очовечат. Всеки ден по нещо измислят, че и по две. Та ние даже не се сещаме за тях, но сме агресори.

Докога българските политици и учени, ще дремят и богатеят. Македония е географско понятие, както Тракия. С диалект на българския език. Каква държава, какъв език. Откраднаха легендарни паметници и имена на велики хора от съседите и ги тропосаха в центъра на Скопие. Я нашите МВР-та които са издавали лични карти и паспорти както и посолствата ни в чужбина извадят статистика на броя българи в Македония и тогава да видим, има или няма българи. Както и Украйна през 2014 се бори срещу българи и българщината там, а днес им лижем гъзовете. О неразумнъй юроде...!

"северно македонския министър " галош неграмотен

Щото па България строи ли нещо към Северна?

България е построила ЖП линия до Гюешево още преди 100 години! Други тъпи въпроси имаш ли?

Ние също ще решим как спазваме договорите с вас и ще ви поставим нови условия за ЕС. Давайте така и няма да разберте кога сте настъпили мотиката.

Господине Николоски, виждам, че си разтворил широко бузите, но не разбираш, че това не е лъжица за вашите уста!

Какъв Солун бе мушморок? На море ли ще ходите с влака? Истината, е че Азия и Европа по суша са свързани през България предвид изключително лошите връзки между Гърция и Турция. Точно заради турската граница и яката контрабанда към ЕС и вноса на дрога нашите две свинчета не искат да помиришат Шенген. Оставете ги какви ги дрънкат пред камерите.

не иска да бъде свързан с дунавските имперски блядове !! . да не са луди ! утре по тая железница ..."да влязат танковете" на комплексирана и фрустрирана бълхария, на която вече и откраднаха азбукта и тя вече ...няма нищо свое ...едопробство ...пърдон - "асвабаждение" и остана !

Нито българският, нито руският ти стават. Не се мъчи.

Докато Сърбия, не влезне в НАТО, никакви скоростни влакове и коридор 10, няма да видят Северо Макдоналците....

Не зная защо макетата се приемат толкова насериозно.Коридор 8 е наложен от Европа и затова дават пари за това въпреки,че Северан Македония не е в ЕС.Защо комшиите решиха,че могат да взимат самостоятелни решения.За коридор 10 пак ЕС дава пари,така че макетата не могат да решават.От друга страна коридор 8 беше решен преди войната в Украина с цел да свърже италианските пристанища през Албания,Северна Македония и България с руски пристанища.С тази ситуация в Украина позицията на Европа спрямо Русия е доста променена.Затова не съм много сигурен дали това македонско решение за коридор 8 е изцяло тяхно.Може ЕС да е взел решение и нашите да си мълчат както винаги.

Решението е на сърбоманите в Скопие! Албания е изградила жп линията почти до границата им и довършва и скоростния път има клипове в ютуб за неверниците, докато макета не са пипнали нищо към нас и Албания защото нарежданията идват от Белград, а там не искат ние да имаме жп линия с Македония и Албания.

Не купувайне имоти, особено с кредити. Много от тези, които вече го направиха, ще изгорят с поне 60% в следващите години. Няма да могат да преживеят огромната загуба и ще се поболеят, някои самоубият.

Санде,бягай бързо до аптеката

Държавата ни трябваше да фалира тази година. Отложиха го. Повечето държави в ЕС са в реален фалит, но отложен, тоест необявен официално, сиреч на командно дишане, демек отложена смърт.

Сандо, направо да се гръмне човек, ако има жилище! А пък ако има няколко жилища, трябва да се гръмне няколко пъти!

Няма какда са пред фалит, при положение, че поддържат малък бюджетен дефицит, а енергицните цени още преди година се върнаха на предишните значения. Фалит се получава, когато не можеш да посрещнеш задълженията си, което засега не застрашава страните в съюза.

То в Европа няма други пристанища освен Пирея.

Македонските влакови линии са най древните и най бързите в света. Те свързват всички държави.

и всички междугалактически бази

Унгария и Сърбия провеждаха много мъдра политика към Македония, със всичките й правителства! Нашите политици през цялото това време провеждаха политика, чрез която отблъскваха македонците от България! Не казвам че това е нарочно, иде реч за откровена глупост, по-точно късогледство!

PEYTSCH

За каруци с волска тяга нямаме волове. Докато ги развъдим и пораснат това правителство на Скопие може да е друго.

Ясно, министъро мрънка за пари трябва да му се кихне и тогава / нали си имаме обща жилка/:)))))))))))

Начело на югозападна България, наричащи се македонци, всъщност би трябвало да се наричат мъкидонци, щото това тяхното е една мъка.... Абе не ми се коментират все още гледаме постиженията на Сталин, националните предатели жоро тарабата и васил коларов. Много години занапред ще продълава това, което комунистическите уроди изсраха....

...да си върнат ключова позиция на балканите.... смяааах...

Е па прав е министъро, дори язе нема се прилажем да се дрънкам на железница до тия измекяри, ако сичката ми рода по бащина линия е родата е все още в Кочани и Щип. Оне хората от родата не са лоши, ама държавата им е гюбре..

На тия защо не им изпраскаме един визов режим и да мирясат накрая!?!?

Щото няма смисъл , болшинството са с български паспорти, благодарение на Била чантичката

Интересно, защо ми изтриха отговора ,на тази реплика: "Най е лесно да им се отнемат паспортите или просто няма да се преиздадат"!?!?!?

Абе Европата, всеки ден Макета Тъпанаровски ни заливат с простотии...не го ли виждате, оставете ги дълбоко изолирани :))))))))))))

Американският политически коментатор и радиоводещ Джими Доре нарече САЩ – световни терористи. "Вижте какво направиха с Ирак. Вижте какво направиха с Либия. Либия — е най-успешната страна в цяла Африка. Тя създаде 8-то чудо на света, как те доставяха вода и превърнаха пустините в земеделска земя. Всеки имаше дом, всички имаха образование и здравеопазване. И ние го превърнахме в провалена държава, управлявана от терористи, с отворен пазар на роби. Кой го направи? Барак Обама и Хилари Клинтън го направиха - Защо се отърваха от Кадафи?. Защото той щеше да създаде африканска валута, която да може да се конкурира с долара и еврото. И те не могат да позволят това, защото САЩ контролират света, защото американският долар е световната резервна валута. Ето защо те могат да наложат санкции на всички тези страни. И така, те правят това, което не трябва да правят, — те въоръжават долара. Те казват: “Това помага на хората в Украйна, хората в Тайван”. Това не е помощ, а пране на пари. Става дума за разделяне на страните и прехвърлянето им в ръцете на Блекрок и Авангард. Това е, за което говорим».

Освен това г-н мееекеедонския министАр пропуснА да спомене че нашата линия до границата е готова от 100 години...

Но с какви параметри?

Каквито - такива. Като за преди 100 години. Може / можеше да се ползва докато се направи очакваното удвояване и изправяне от Радомир до Гюешево.

Явно двамата под мене коментиращи са по-запознати с нещата. Действайте. Градете я тази линия.

Какъв точно ти е проблема с тази линия, 987? Някак сиобиден, защото явно знаеш нещо, но ние не знаем това нещо и затова сте обиден. Хайде , светнете ни. Когато е проектирана и построена преди 100 години реалностите са били такива! Или искате да кажете че в "белите" държави още в 18-ти век са строили ж.п. трасета с проектна скорост 300 км/ч и отгоре и не са ги пипали досега? Надявам се поне знаете на коя планета и коя година сме? Ако знаете и държавата ще е супер!

Преди половин век по нея хвърчаха влакове с парни локомотиви с внушителна скорост. Къщата ни е точно под тая линия. После навлязоха дизелите и скоростта спадна значително. После премахнаха кантонерите и линията е в плачевно състояние.

през Сърбия също става, Българската история не струва жп линия. като не жо мост ма Дунава нанагоре

къф е тоя та ша забранява на нас БЪЛГАРИТЕ НЕЩО ВЪВ ЮГОЗАПАДНА БЪЛГАРИЯ

Еми ... искат не искат ще го построят до България. От друга страна е прав че Коридор 10 е по-важен, но при кризи Коридор 8 ще се види колко е важен стратегически. И ако го няма, най-много ще страдат именно т.н. македонци...

Директна бърза линия към Украйна, Южен Судан и Газа ако може.

Дора сте педераси ..и травестити

Прави са македонците. За какво им е ЖП или каквато и да е друга връзка с тая Руска, умряла, задунайска Губерния населена с рускоезични цигани.

Пак ли тия бе?

Него с дълга кола без задни седалки да го возят...

Разбира се, че Солун-Белград е по-добрата дестинация за министъра.

Айде давайте с приоритет коридор 404 към Украйна, вас, както се вижда, една майка ви е раждала.. и оттам - за Марс!

За да овладееш един народ, трябва да овладееш елита му. Разбирай - да го купиш. Като не сме купили министъра - няма железница.