"Макдоналдс" намери купувач за руските си ресторанти

Александър Говор, който управлява 25 ресторанта в Сибир, се е съгласил да купи 850 руски обекта

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ей, сега мушнах 4 чийзбургера със средни картофки. Да са им сладки пелмените.

Чета коментарите на русофобите и се хващам за главата: Как е възможно да са такива простаци! Ако наистина са българи...... Нямам думи!

Истинския българин е простак и русофоб. Така и трябва.

Дълго време слушах децата ми как си купуват от хесбургер и се чудех заради парите ли го правят, защото пестят или просто са хубави бургерите им. Както и да е, след доста услушване и съпротива от моя страна да опитам тези бургери накрая станах и аз редовен клиент на хеса. Цените им бяха доста по-ниски и вече съм на мнения, че макдоналдс са доста нахални в ценообразуването. Да не говорим, че в Турция цените им са два пъти по-ниски от България а не вярвам там да работят на загуба. С две думи - МакДоналдс разработват пазара, обучават клиентите да ядът фастфууд, но винаги може някой да те измести както става с ХесБургер.

Няма руснак, който може да поддържа някакво качествено производство на нормална цена. Тук очевидно става дума за заобикаляне на руското наказание, на МД и Икеа им обещаха конфискация и изгонване, ако уволят персонала и се изнижат. Т.е. временно прехвърлят активите на някакъв евреин, който ще врътне една-две схеми и ще обяви банкрут.

пий си хапчетата.Ако Макдоналдс е качество ти си балетист.Всъщност в Русия макдоналдс от 20 години е задължен да използва само руски продукти и нищо друго просто защото другото е боклук.

разбира се руски продукти използват -бояршик

с една дума краварите намериха начин да заобиколят собствените си санкций

Интересен експеримент. Руската корупционна система срещу Американската не-доставиш-ли-на-часа-плащаш-неустойки. Да видим дали ще могат да поддържат американските маржове или ще прерастне в типичното за източна европа - дай на фирмата на зетя пък да се надяваме че ще проработи. Трудно без корпоративния гигант зад гърба ти.

Той хубаво се е съгласил, ама според регулаторните органи да не вземе да излезе, че всъщност всичко вече е държавна собственост или че сделката може да бъде осъществена, но плащанията ще бъдат извършени след отпадане на санкциите, наложени от Рсия по изплащането на дългове на фирми и чрез банки от "неприятелски държави"... И при двата случая хем Мак хем Донълдс ще требе ра ручат само опаковките...

Ще продава пелмени и пирожки:)))

Със сигурност ще е по-качествена храната от тази на МакДоналдс.

Блинчики и борьш.

100% блинчики и борщ ще е по вкусно от тия лайна дет ги дьвчеш ти ве овчи.. ббаахаха

аве я го маните тоа Макдоналдс, я кажето ко става с плъховете от Азовстал? пълзят ли към изхода , пьлзят ли... иде ли? ббаахаха

Пълзят орките към границата на лайняната федерация бу ха ха:)))

Новата верига се казва Донбассмак.

главната гозба отшефГотвача)) ше е - глиги по донбаски.. ббаахаха

Русия печели, БлякРок и Вангард губят, но само временно защото печатницата на долари е в техни ръце а САЩ вече няма контрол над тези фондове.

Губят винаги лузърите, които си мислят, че ги разбират нещата и дървените философи :)

BACK TO THE PAST - пУТЛЕР върна държавата си във времето където я пое и ще я остави във времето в което никой не я познава. Да напомним, че драгите путлерски мазници - че и пари да имаш умен и проспериращ не ставаш - та тъмни времена я чака расииската педерация.

И какво лошо има богат руснак да купи верига ресторанти? Може би е глупав? Сега печалбата ще остава в Русия, а МакДоналдс губи пазар от 100 милиона потребителя. Това се отнася и за всички търговски марки от т.н. цивилизован свят. Празно никъде няма да остане - можете да бъдете сигурни. На всичко (всеки пазар) ще се намери заместител, ще бъде купено, може и конфискувано. Продукти за вътрешна употреба никой няма да иска разрешения, лицензи и патенти. Когато нарушаваш правилата като конфискуваш частна собстеност (авоари за 300 милиарда), трябва да си готов да понесеш последствия. пс. През 2014 г ЕС наложи ембарго на "пармезана и шампанското" и още куп храни, всички предричаха руснаците да умират от глад, а то какво стана? Направиха си собствен пармезан, а за 2021 год са на челните места по износ на всички видове храни.

Голям пазар ще са 100 млн голтака от фалирала псевдодържава! ХИ ХИ ХИ

Ти бил.ли си в Русия бе, Петух Эбанутый? Знаеш ли какво е да чакаш на опашка в Москва за чаша газирана вода от автомата? Чашата се подправка и пие следващият. От същата стъклена чаша. Защото водата в тръбите и за къпане не става. Кваса се продава на земята от големи казани с парчета черен хляб, като дебела тётя приплаква чашата в съседна кофа и бърка с "измитата" чаша да загребе квас. Зад теб има опашка от 20 мурзилки, които ги КОЛБАСИТ докато не пият от заветната напитка.

аве пашка говняшка ,фатмак тъпи ти изобщо представяш ли си я цифрата 100 000 000 ве? тва да не ти е твойта кочина с една лопата земя и един фйтон мангали ве? ббаахаха

Мангал си ти, Мехмед с рязаната карабина, а 100 000 000 не е цифра. Ма отде да знаеш като едва ли си ходил на училище.