17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Представяте ли си ако не беше тиквата на власт през последните 12 години а ДБ + ИБГНИ колко по-богати щяхме да бъдем. Щяхме да се къпем в кинти, да плюскаме ежесекундно банани и портокали, да си дрискаме на воля демократични го…. от препълнените шкембета и всички избегали щяха да търчат обратно в България да я оправят. Вервате ли? А дали, ама надали.

Не подозираш колко си прав, въпреки че някъде се престараваш. Ако ДБ бяха на власт средната заплата щеше да е над 1200 евро. При същите, че дори и по-ниски цени на стоките.

Да, да … знаем. Най-голямата миграция и бягане от България беше при управлението на Иван Костов. Това проспал/а ли си го? След него днес имаме неговите наследници от ДБ - от сърце ти го дават.

е тоз лайнар от снимката бе? Да почака до декември и ас лично ще му пръсна кухата лейка

Ако дилърите, започнат да плащат данъци и си отчитат оборотите, може да има наистина подем.Това всъщност никога няма да стане , така,че господина да си пое хапчетата редовно , иначе ще продължава да говори небивалици.

Без съмнение шъ риализираме. Нема начин да не стане. Помните ли как ни направиха всички милионери онази зима? И сега ще стане. Ама този път на заем. Заем от ЕЦБ, наречен фонд за развитие, обвързан с повишаване на цените на тока три пъти, предаване на автомобилния фонд на Китай за скрап и други подобни зелени дивотии. В левове - всички милионери та да се радваме. Просто е удивително как едно правителство, пък дори избрано от един единствен отмъстителен човек, може да е толкоз антибългарско. Всъщност като първа стъпка може да чакаме утихване на ковида, след като вече правителството дошло на власт с помощта на тази биологическа война няма нужда от него и трябва да печели избори. Разбира се, ако трябва да се забранят предизборни протести и събрания ще се намесят всички, даже и пеленачетата от родилното със сополи, в борбата за власт.

Един приятел от Италия, ми каза, че и на италянците обещавали ръст от 9%!!! Далаверата е, че получените помощи за covid19 ги пишат в бюджета като растеж на икономиката! То и кредит да вземеш, пак растеж го пишат! Аз съм прост, защото и вие сте прости ...

Ако точно така се получи и се получи голям икономически ръст.... представете си само колко пари са се крали докато ГЕРБ са били на власт..... Явно милиарди са текли по джобовете само на определени хора, а сега фирмите от страх от проверки започнаха да внасят пари в бюджета. Нека всеки си използва мозъка по предназначение.

Някой разбра ли, тоя какво иска да каже, ако сте го чели. Защото спрях още на първия въпрос. Думи много, добре структурирани, но нищо съществено.

Казва че ако взимаш всеки месец да речем 10000 назаем и харчиш 9500, то според този корифей, на месец спестяваш 500. Е докато не ти вземат къщата. Ама тя неговата май не е тука.

Да, не лъже, ще има невиждан икономически ръст, ама с отрицателна стойност. Нещо тия от ИТН искат да върнат тройната кокалиция от времето на другаря цар? Аз съм ги запомнил тях с ремонтите на министерства по 7000-8000 евро на квадратен метър и министъра им на културата, който купуваше букети по 15 000 лева да ги подарява на актриси. Аре баста боклуци измислени !

Истината е, че целта на актуализацията на бюджета е Радев и Служебните му да откраднат разликата. Няма никаква логика да се искат повече пари от Службни, които нямат право на политически решения.

Четох до момента в който казва, че 40% ръст на пенсиите е много спрямо ръст на икономиката 7% за последните 2 години. А преди това 10 години без никакво увеличение... Значи и този е популист и стъкмява някакви цифри...

Тоя кво глупости говори в час ли е изобщо? Всичко се вдига всички цени на стоки горива ток вода кво ли не се вдига хората стачкуват търсят си парите ресторантюри протестират почти цялата държава е в колапс иначе щял да има голям икономически ръст пълни глупости и как ще дойде този икономически ръст заплатите на българите ще станат много високи ли или безработицата ще намалее страшно много? Тоз си е направо лъжец от класа! Незнам защо изобщо му давате гласност на тоз мошеник!

Тоя професионалист 17 годишен го намърдват в министерството и не могат да го изгонят.

Бастун, защо теглите заеми при това плодородие? 1 милиард евро за тая година, кое му е доброто?

Ъхъ невиждан е. Толкова е невиждан, че хич не се види. А нещо да споменеш за цените бе, бастун? Бахти наглеците!!!

Бухахахахаха. Спрямо 2020 всички регистрират "невиждан" ръст. Би ли обаче споменал какъв ще е "ръста" спрямо 2019?

Страната ни ще регистрира космически ръст на цените невиждан от 2008 г. насам

Като имаме "невиждан" ръст, ЗАЩО АКТУАЛИЗИРАХТЕ БЮДЖЕТА ? За сега - цените са скочили двойно. Парите за магистралите ги няма. Всичко в държавата е спряно и има протести за неплатени заплати. От времето на Жан Виденов, не сме виждали такъв "невиждан" ръст ! Като дойдат сметките за тока и парното, ще го видим невижданият ръст..

2,89 лева е олиото, а доматите от 2 до 4 лева в зависимост от сорт. На пазара домати има и по лев.

Няма мутри, няма Бейко, няма застой! Бизнеса вече диша свободно и се развива!

Значи според руските роби сега всичко е добре, защото Герб не са на власт. Верно трябва да си с мозък на медуза, за да го помислиш това, ама те робите на жужето путкин са си такива "умници".

Наньо, не можем да ви дишаме вожда, заедно сцялата му крадлива шайка. Вземи се застреляй, да не се мъчиш да мислиш ( това че не го търпя, не значи че съм русофил), пък ако вземеш да гръмнеш и вожда , цена няма да имаш.

Разбрахте ли че ГЕРБ се справял много добре и че всички хули на пишман протестърите и демагог чалгарите са прах и пушилка. За пари. Да лапурцат както си мечтаеха в „Едно фераари с цвят червен, едно за мен и...“ нищичко за теб...А пенсиите от 1.1.2022 ще са по-ниски от тези с допълнителните по политичеки причини 120 лева...

Чакай някоя година , да ни подпукат според Зелената сделка. Тогава се хвали трол нещастен !! Малоумният ви вожд такива ги е надробил, че ще му сърбаме попарата още 20 години. Ей, тая страна верно е пълна с де.били...

Абе ако няма нищо за чекмеджето не ми го хвали.

при мутрите разредих храненията на 2 пъти на ден , сега при тоя невиждан ръст май ще премина на 1 хранене дневно

По-добре мини на фотосинтеза.

пробвах на магарето , точно навикна и се спомина

Зимата ще мине и ще има убити с камъни!

Дацов не е в час. Чака ни 2009г., отново и отново.

Как е, как е пошегува се другаря Тодор Живков и неговия слуга разтривач на ушички.

Олиото - двойно, Газта - двойно, Тока - двойно, за сега, И т.н. ... Верно е невиждано!

Вкараайте мутрата в затвора и нещата съвсем ще се оправят!

Скоро ще въдворим Крадев!

Не знай много, че бай Ставри те чака да му целунеш бастуна в Централния!!

На Диксъна по му вярвах!

Падна Мутрата от власт и всичко взе лееекичко да се оправя.

Лекичко ти е в гъза :)

Това го е чул от Киро Ментата :)

Тоя икономически ръст вече го виждаме и усещаме. Цените верно растат .На всичко .Горива , ток , храни , услуги .Всичко расте , а парите същите . Като има икономически ръст , що нямаме файда от него ? Ами нещо на мизерия върват нещата . За 5 месеца управление и вече сме в криза .

Инерцията на една икономика не се измерва с месеци, а с години. Кой управляваше 10 и повече години? Пак почва да ви хваща амнезия, още помня как се работеше през този период - даваш на ГЕРБ валията, за да има нещо и някъде да се закачиш иначе ще си подритван и фалиран. Както и да е предизборната кампания започна преди месец и сега ще излизат всякакви "експерти" да добавят тежест по всякакви въпроси съобразно партийната им принадлежност. Гласувайте отново и според мен е по-добре да има политическа криза известно време, за да се изчистят нездравите елементи.

За да счупиш телевизора не е нужно да знаеш как се прави телевизор. И се счупва за секунди, а работи години. Да обереш парите за магистрала, като имаш касичката няма нужда да знаеш даже да караш кола. Да не говорим да разбираш от асвалт. Изобщо, ако сега просто дадат всички пари за предизборна пропаганда могат да сринат всичко за седмици.

А от ГЕРБ само крадене им е в кухите глави.

Потекоха реки от мед и масло, дебил!

Момчета,когато мъж ми говори за разтеж с...9% не е невиждано, повярвайте Иначе е нормално,миналата година има спад,тази пик.

Тоя на снимката ми прилича на председател ТКЗС или пък на секретар на БКПто.

Кривогледия, Канадеца и Бодибилдера ще ги откраднат, споко. Той Черепа за това ги е пратил.

Усмирете се и си отивайте.Дори и да съставите правителство,няма да можете да крадете,защото трябва да спазвате законите,а това не го можете.

Ти ли си бе, мента такава :)

Shte registrirame ot 2008 nasam

Това "ще" ме смущава. Кой знае кога ще е ....

Направиха актуализация за да могат да откраднат още пари, освен тези от магистрала Хемус. А и знаят, че ноември народа ще измете Радев и неговата хунта!

Кой точно ще ги краде като това правителство си тръгва

Новото старо служебно такова!

ГЕРБерските дебили като вас се чудят какви опорки да пишат ….

Супата

Това нищо не е. Филип Димитров през 91 или 92- ра казваше че след 10 години България така ще се развие че ще изнася капитали. Още чакам да станем Швейцария с море.

България е може би единствената държава в ЕС, която няма дългосрочен план за развитие за следващите 30, дъ не коментираме 50 години. Всичко се планира ден за ден. Имахме придложение екип от елитни държави да ни разработят икономически, финансов и социален план за развитие, но явно не се хареса на управляващите ни - ЗАЩО ЛИ?

Щото искат да краднат с гъза си докато са живо, да се презапасят поколенията им до 50то коляно …..

Пешо е бръснар. Киро е бояджия. Симо е автомонтьор. Пешо вдигнал цените с 20%. Киро и Симо също с толкова да не са по-назад. Понеже само тримата работели в държавата брутния вътрешен продукт скочил с 20%. Увеличили се и данъчните постъпления. Мдаааа...налице бурен икономически ръст, си казал Дацов и доволно потрил ръце .

Няма да е невиждан, ще е невидим и само Маг Любо ги вижда, когато не си пие хапчетата.

Оп

Ръст има всички го виждаме като дойдат фактурите и на касата в магазина. 2 000 000 се спасиха в чужбина по врето на управлението на ГЕРБ. Дълговете на Борисов ще ги плащат и внуците ви. Хубавото е че скоро всички ще сме милионери.

Джаф, джаф :)

Тоя направо изби рибата с неговия невиждан икономически ръст. Явно този народ е много див, щом се лови на такива врели некипели....

Ще, ще ... аве ша са опрайм!

Има доста медийни изявления напоследък, от които личи че са спонсорирани от Мунчо. Нека този икономист да каже реални цифри - колко точно е инфлацията, колко е растежа, колко е номиналния растеж и колко е реалният след приспадане на процента на инфлация.

Има доста медийни изявления напоследък, от които личи че са спонсорирани от Тиквата. Нека този икономист да каже реални цифри - колко точно е инфлацията, колко е растежа, колко е номиналния растеж и колко е реалният след приспадане на процента на инфлация.

Като имаме "невиждан" ръст, ЗАЩО АКТУАЛИЗИРАХТЕ БЮДЖЕТА ? За сега - цените са скочили двойно. Парите за магистралите ги няма. Всичко в държавата е спряно и има протести за неплатени заплати.

От времето на Жан Виденов, не сме виждали такъв "невиждан" ръст ! Като дойдат сметките за тока и парното, ще го видим невижданият ръст..

Тези дни непрекъснато се включват слугите й - Николай Василев, цветлин Йовчев, царя, този … Добър показател, че служебното правителство е на път да я елиминира :)))