Коментари - Любомир Дацов: Или ще има свръхдефицит, или някой ще вземе трудни решения за разходите | Бизнес.dir.bg
назад

Любомир Дацов: Или ще има свръхдефицит, или някой ще вземе трудни решения за разходите

"Не очаквам да има смели стъпки, които да правят значими реформи", заяви бившият заместник-министър на финансите

Обратно в новината

Коментари - Любомир Дацов: Или ще има свръхдефицит, или някой ще вземе трудни решения за разходите | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

тия нови дългове децата ни ще ги плащат, а не Асен Василев!

Ако не се краде в тая държава ще има пари за всичко! В енергетиката - кражби и разсипия. На Боташ превеждаме 1 000 000 лв всеки ден, без да ползваме нищо. Топлофикация София постоянно е на загуба. ТЕЦ Мариците държавните посттоянно са на загуба. Нарочно потрошиха ПАВЕЦ Чаира и т.н. В БДЖ кражби и разсипия откакто е дошла демокрацията. ВиК холдинги, язовирни холдинги и други, всичко е направено за да се краде. Контрабандни канали в митниците - същото. Това е положението. Милиарди изчезват като дим. Къде е средната класа в България. Няма я. Има няколко десетки олигарси милиардери, 7-8 % що годе с добри заплати българи и всичко останало е от заплата до заплата , която няма и 2000 лв чисто.

Ами в съседната статия пише, че ППДБ пак ще са втори - значи си ги заслужаваме, заедно с ГЕРБ :)

Всички много разбират когато се обърне каруцата,а се крият като мишоци когато се краде...

Всеки народ си заслужава управлението. Дано този път малко акъл дойде ...

Не се крият те, а облажват по малко :)

Кви дългове ви гонят вас малоумниците. Дългът освен финасвова величина е и относителна стойност. А относитлно дългът спрямо БВП, съответно спрямо бюджетните приходи намалява. И това е най-малкото заради инфлацията на паричните единици. ако при любимият ви Тошо цървула дългът беше 110% сега съвкупния брутен външен дълг е 45% от БВП, а държавният дълг е едва 20%. Отделно брутните външни активи на България са към 60% от БВП

ами то има пари за всичко. Като непрекъснато се добавят нови цели. Има и кражби има и разсипия, и тези понятия се припокриват в огромната си част, а има и обективни предпоставки за някои проблеми в икономиката. Но най-вече всичко което си изброил е по вина на путлерастията, която гледа интересите на враждебната към нас Руслямска държава и затова е готова да ни набута във всякакви идиотски схеми тип Боташ. Средната класа е високоплатените специалисти и собственици на дребен бизнес. Ако се огледаш всички около тебе имат по 2-3 апартамента, няколко коли, вили, пътуват по няколко пъти в чужбина. Реално с 2000 лева е трудно за четиричленно семейство, но достатъчно да се оправят и с храна и с дрехи и с другите разходи, а с две заплати по 2000 лева остават пари и за много допълнителни екстри. Всъщност от заплата до заплата са всички които харчат според приходите си, дори и тези с 10 000 заплата.

Затва се продава