"Лукойл" бърза да се отърве от рафинерията си в Сицилия, но се сблъска с държавен комисар

Руската компания усилено преговаря с американски инвестиционен фонд, но смята за проблем пред сделката назначената временна администрация в предприятието

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

В България трябва да се учим от италянците, как се работи с терористи. Бой по канчето само

ви скъса ватните гащи, чебурашки. От времето на Мусолини до днес, това правителство е НАЙ-ДЯСНО в Италия. Независимо че е в коалиция с путинския клоун Берлускони.

ДА ЖИВЕЕ-КОМУНИЗМА,СЛАВА НА-БОЛШЕВИКИТЕ!!! КОНФИСКАЦИИ,НАЦИОНАЛИЗАЦИИ,НИКОГА НЕ СЕ ОГРАНИЧАВАТ,ДО-ПЪРВОНАЧАЛНО ОБЯВЕНИТЕ! САМО ФАБРИКИТЕ,САМО-ЕДРАТА ГРАДСКА СОБСТВЕНОСТ…БАКРАЯ-НИВИЧКИТЕ И КОКОШКИТЕ! И ТОВА,ТАКА ЩЕ СВЪРШИ!!! САМО НА-РУСНАЦИТЕ,НЕ СЕ ПРИТЕСНЯВАЙТЕ!!! ЛИХВАРИТЕ-ОРКИ,ВИНАГИ ТОВА СА ПРАВЕЛИ: КРАЖБИ,ГРАБЕЖИ,РАЗРУХА,ВОЙНИ!!!

Кво мрънкаш бе келеш ? Мафиотски имоти винаги са се конвискували и в капитализма! Дтеба в путлераса.

такава рафинерия струва много пъти над 1.5 милиарда евро

Значи в Италия (която съвсем междудругото си е доста корумпирана като страна, публична тайна - както и за България) може , а в България - не ?!?!? Защо се пита ? ПС Въпросът е реторичен...

Дай Боже тоягата да заиграе в Бургас и Росенец!

Мисля, че ще заменят Крим за България. Крим ще върнат на Украйна, а България ще я предадат на Руската федерация за компенсация.

Я чамадан … Я шут - питай Генерал Колев как стават тези неща

И като се събуди бояршника цъфнал ?

Друзя, може да не ви харесва, но резидентурата работи по въпроса.

Абе нали не можеше да се сключват сделки с руснаци? Ква стана тя? За американците не се ли отнася?

Отнася се , те сключват сделката и веднага запорират парите от нея за репарации :)

И как точно ще стане бе умник? Руснаците ще се навият да им преведат парите в американска сметка? Ти сериозно ли го вярваш това?

Ако не се навият пак ще им вземат рафинерия , нещо против ?

Как го разбра това, смешко?

Лукойл иска да продаде, а правителството, вярно на идеите на ЕС, иска просто да открадне. Познайте, кой ще спечели!

Ще се отърве лукойла от тая рафинерия със сигурност . Верно пари няма да видят защото ще бъдат запорирани за репарации но това е живота , нищо , че в пРассия жизнь акончил :)))

като стане американски , ще има таван на петрола , ЛИ !?????????

Без коментар.

А тази смотана държава толкова ли няма 1,5 милиарда да си откупи рафинерията а чакат да я купят някакъв фонд от САЩ. Не го разбирам това, печалившо предприятие и само се чудиш на коя частна фирма да го дадеш.

На държавата рафинерия въобще не и е необходима. Най добрата и безболезнена стратегия за държавата е да приватизира рафинерията и да си прибира данъците от нея. Много е просто. Това не ти е дивашката България в която няма никакъв контрол и не си е потърсила дори един лев от Бургаския мастодонт.

В някои държави са решили, че работата на държавата е да стимулира и управлява микроикономиката, а не да се занимава с дребен бизнес. Затова като идеш в магазина виждаш: маскарпоне, спагети, макарони, италиански бисквити и бонбони, италиански плочки, италиански автомобили, италиански мотори, италиански фаянс, италиански костюми, дрехи, обувки...

МИКРО И МАКРО СА ТИ МЪГЛА , НАУЧИ МАЛКО ПЪК ПОСЛЕ ПИШИ .!!!!! НЕ - УМНИК !!!!!!!!!!!

Дано и Лукойл -Бургас спре да работи и горивото да стане 10 лева.Ще настъпи рай във колонията ,а най щастливи ще са трол-педалите.

Така ли си мечтаете усраните ватници от рашка говняшка докато броите копейките ? А торивото в България и днес е надолу :)

ГНУСЕН ,ПСИХИЧНО БОЛЕН ТРОЛ-ПЕДАЛ.

В огледалото ли го видя бляд ?

Ха тъй Павка по ти е стегната халката като съ обрунжиш.

Аре размърдайте се

Италианският Лукойл може да работи без руски петрол, а българският не можел... Да бе да!

Данчо Ментата като цъфне на портала да контролира, да не се окаже, че и бургаската рафинерия има петрол за преработка и няма проблем да работи още два месеца поне ?.

Ватенките да слагат Нефтохим Бургас на тезгяха за продажба и "Чемадан вакзал Мацква"?

Дали САЩ и Русия не са се договорили за това отдавна?