17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Банките трябва да продават парите си.Това е и причината за надуването на поредния балон.Тези батерии са технически, но не и технологичен скок в развитието.Ако беше голям прогрес, с тях масово щяха да летят самолетите.И то не в сегашния си вид като превозно средство.Да, ама не.Поне за сега.

Некой размисли, но нищо сигурно, освен това, че няма как в близкото десетилетие електромобилите да станат масов транспорт. Обикновено такива статии са поръчкови в глобалната икономика и трудно се свързват с реалността в България. Ние сме толкова малък пазар за индустрията, че сме обречени да сме потребители. Единствено можем да имаме бъдеще в нещо свързано с природата, стига да не я набележи някой външен мастит инвеститор.

гледайте филма в HG дето с батерийки правят акумулатор на ел кола!

всичките се произвеждат в китай и са 90% дефектни още от нови. дефекните дето никой производител на техника не ги ще, се пускат като резервни части на половин цена щото са "оригинални" а съвсем дефектните дето като нови са 1/3 от капацитета и я изкарат 3-4 месеца я не, се продават на под 1/4 цена като съвместими

Само гигафабрики ни липсват! Не можем цървулите да си обуем; гега ни трябва, не гига.