Липсата на туристи и студенти удари имотния пазар във Велико Търново

Търговските площи, офис площите и бизнес площите през тази година са в най-засегнатия сегмент на недвижими имоти, твърдят от бранша

Обратно в новината

Коментари - Липсата на туристи и студенти удари имотния пазар във Велико Търново | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Години наред наемодатели и банки цоцат яко и без капка срам на фона на бедния българин. Сега ще свалят цените, няма къде да мърдат. Един от последните им опити да подтикнат населението към инвестиране, е поддържането на отрицателна лихва по депозити от страна на банките. Не им трябвали. Доообре. Ще си говорим пак след година - година и половина. Наемодателите също още 5-6 месеца максимум ще държат високите цени и табелите "отдава се под наем" и ще клекнат и те. Е, тогава вече може да седнем и да договаряме някакви сделки, алчни к*пелета. пс: говоря като цяло за страната, не съм съгласен, че В.Търново е някакъв частен случай.

Това начин за натискане на цените на наемите ли е?

Че криза има, спор няма. Вижда се и с просто око, като се разходи човек по главната улица на града. Ама не мога да разбера, как така цените на сума ти и апартаменти, по сайтовете на агенциите за недвижими имоти, вече са на 2 000 лв. квадрата. Става въпрос за обзаведени жилища, които според собствениците са все луксозно обзаведени, ама като се погледнат снимките излиза, че не е точно така. Дори имаше един, който продаваше необзаведен апартамент, ново строителство за тези пари на квадрат! Ей, много алчен народ има в този град!

То имам чувството,че си купувам апартамент в Испания за тия пари.И като сложиш и кредита,крайната цена става ×2.

Ако В.Търново е в криза, какво да кажем за останалите големи градове у нос. Във В.Търново винаги има дори и сега, в кризата, някакво активно ниво туризъм и много посещения от нашш и чужди гости. Докато какво има в момента, примерно в Плевен, Русе, Пловдив, Варна, та дори и в София... Старата Столица си е родната историческа и туристическа перла!!! По Коледа ще има голям наплив от гости но града!!!

ти не си много редовен.Явно си в друг час.

Имотните брокери са вече в нокдаун. Нито платените статии помагат, нито троловете плашещи с хиперинфлация. Жалко, че много наивници им се вързаха и купиха кутийка на пика на цените.

Само данък сгради и такси смет са високи.

Точно па тамошните ганюпитеци най-малко заслужават съчувствие, рядко долни и некачествени хорица....

И на какво отгоре, от нивото на чистокръвен горд жител на Горно Уйно, Дупнишко, ти даваш оценки на жителите на Велико Търново, които не са оценили подобаващо честта да им се натресеш и да сееш неандерталската си култура в града им?

И аз ти го казвам. Селски пръчки сте болярите. Злобни и завистливи същества сте. Манталитетът ви е еснафски, но самочувствие не ви липсва. Един търновски селянин по-горе сравнява Търново с Варна, Пловдив, Бургас, че чак и със София ... Ха-ха-ха !

то да е само Търново, балона е във всички по-големи градове. При заплатите в БГ цени от стотици хиляди евро са безумие. Само строителите и банките са печелившите!

Отдавна говоря, че Търново е балон .... Ами ето - взе че балонът се спука ....

Само В.Търново да е балон ще е добре, а то цяла България е един голям балон с въздух под налягане, същия балон и въздух в него, който е на мястото на главата на Тиквоча с визия за бъдещето като на мутра от 90-те години на миналия век откраднал порше.