Ликвидирането на Silvergate повлече надолу биткойна и етера

За последните 24 часа криптопазарът изтри 70 млрд, от капитализацията си

Обратно в новината

Коментари - Ликвидирането на Silvergate повлече надолу биткойна и етера | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Е ПО ПЛАН ...

При покачващи се лихви и настъпваща рецесия е нормално икономиката да се чисти от балонизирани спекулативни активи. Кой иьлязъл - излязъл. Кака (лихвата) се ожени :)))

Странно, как за актив, за който се твърди, че стоят истински активи(пари) цената е възможно да се срива/вдига на база психологически фактори с двуцифрени проценти. Биткойн ще остане, като криптовалута с още няколко, но каква е реалната цена продължава да всичко друго, но не и честна пазарна оценка. И това е така от времето след прословутото интервю на изпълнителния директор на една огромна компания преди вече много години, когато от 3500 Евро за биткойн цената полудя. Да припомним ли, че стигна над 65 000 долара.

Цената се определя от търсенето и предлагането. Защо цените на стари култови модели мерцедес е колкото на ново ферари? Когато масово се разпродават активи цената им логично пада.

Супер!

Сакън! Не може да бъде! Само преди месец когато биткойнът беше стигнал към 25 000, тук пак скачаха апологетите как вече бил тръгнал неудържимо нагоре. Пък още тогава беше ясно, че Аламида ще повлече сума навързани свински черва, като първото ще е Силвъргейт, а след него следват още доста подобни. Засега прогнозата е, че биткойнът ще спре на максимум 18 000, та да сметнат онези смешници 7 000 колко процента са от 25 000. Ама нищо, де - сега ще пеят друга песен - как те са големи играчи и дали нагоре или надолу, те винаги печелят...

(с насмешка)