Левон Хампарцумян: Да не ни попарят за еврозоната като за Шенген

В момента сме в преходния период за приемане на еврото, валутата ни е фиксирана, каза банкерът във връзка със заложеното влизане на страната ни в клуба от първия ден на 2024 г.

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Дай боже да ни попарят за еврото...Ако към един съд се присъедини едно малко съдче в което нивото на водата е по-високо (лева е с много малки задължения) – то част от водата ще се прелее към по-големия съд с по-ниско ниво (всични страни от еврозоната са с милиардни и трилионни задължения). Следователно тези задължения стават и наши. От цялата работа ще бъде прелято богатство от по-бедните към по-богатите. Това е нормален принцип, подобно на това, как млякото отива от кравата към телето. В добавък, по-бедната икономика на България ще бъде изсмукана, както паек изсмуква мухата, попаднала в капана (разбирай, попаднала в чакалнята на еврозоната). Освен това целия гаранционен фонд ще се предаде на ЕЦБ (Евр.централнабанка) за гаранции на големите европейски банки. А ако при нас фалира банка, няма да има гаранции, впреки, че нашите банки ще продължат да отделят пари за въпросния фонд и в бъдеще. Има и куп други недостатъци на присъединяването към еврото. И малкото останала ни независимист ще бъде ликвидирана окончателно. Излизане от еврото, както и излизане от масонството – няма!!!

*то от занапред без преход ще ви бием с камъни и ще ви режем с ножове парче по парче, Няма преход за нас, нама преход и за вас мизрници долнопробни. Само почакай и ще видиш какъв умъртвяващ ви шамар по БЪЛГАРСКИ ще получите всички ваксери, политици и банкери.!!! Амин Амин Амин"

Левоне, на тебе вече хората не ти вярвам, всички знаем каква алчна карикатура си. Колкото до навлизане на еврото, ще се радвам да се приключи с плиткоумния проект "Борика" и неговият рекет.

Цените ще се вдигнат всичките заради превалутирането и закръгляването. Например: 1 хляб = 90стотинки, нова цена НЕ 45 евроцента а 50 за по лесно смятане. И така за всички стоки. Някои повече някои по малко, но всички!

хъмпти-дъмпти, задължително е да сме в ШЕНГЕН, за да приемем еврото. Те ни дават сигнал, че не ни искат, ти напираш с вазелин в ръка?

Да не ни попарят като влезем в Еврозоната, че като знам другите малки дръжави със евро какво я патиха 2008-ма...

А дано, ама надали.....

Дано да ни попарят, че влизането в еврозоната не е най-веселото за народа събитие!

Ти ли си говорителя на народе бе, сладур?

А по весело ли е като Пеефски фалира КТБ и никой не си мръдна пръста даже и БНБ

В България няма конкуренти,има картели.

"Ако някой решал да вдигне цените при прехода към емртоо конкурентите щели да реагират..."КАКТО РЕАГИРАТ И СЕГА - ВДИГАТ ГИ ОЩЕ ПОВЕЧЕ!!!

Лъжеца иш обирджийската банка.

А този крадец и ДС-доносник защо не е в затвора?

Та той от как се помня все ни дава акъл по финансови въпроси. И все ни хока, че сме бедни, защото сме мързеливи... Друго си е да влезеш с тройка в Химическия, дето открай време няма мераклии, да нямаш нито ден трудов стаж като инженер-химик, но пък да седнеш на стола на учили финансисти и икономисти, и то начело на голяма банка, да лапаш в несвяст космически заплати, заради капацитета ти на химик-инженер и да раздаваш на килограм акъли и безценни празнословни съвети.... Това е някакъв абсурд. Химик-инженер с месечна заплата от няколко стотици хиляди евро , която дори шефове на Дойче Банк и разни такива финансови институции, не получават. Химик-инженер, който работи на високоплатен пост в банка, на длъжност, изискваща висока икономическа квалификацция и образователен ценз... И с цялата си крещяща наглост ни поучава тоя селски хитрец и измамник ! Това е Абсурдистан...

Хммм! Ама, онези от НСО-то пазят пеевски, доган и една сюрия други, но не пазят Амбарцумян или как се казваше.

А дано да ни попарят !

Умното си е умно

Акъл от пишман-химик, представящ се за пишман-банкер със заплата 100 бона на месец, само защото Костов хариза Булбанк на Италианците за пари, НЯМА НУЖДА!

100 бона ли ? Та той още преди 15 години получаваше 200 000 лева или евро май да беше. Имаше го официално по медиите. Не ми се търси сега в гугъл...

Европа дава безвъзмездно пари за възстановяваяне на на фирми ,пострадали от пандемията, протестърската хомо хунта на фатмака и на тях им намери цаката- крадат ги и им ги дават само като кредит с тройна лихва,за да си плащат безобразията и да има за тях лични резиденции ,като на милиционера канибал с 28 кенефа!

Краднирцумян що не си гледа инжинерството, ами евросъвети е тръгнал да дава!!! Проблема на еврозоната не са цените , а че си залагаш активите - хора, земя, природни богатства за кредитни инструменти върху който немаш контрол!!! По-друг начин казано - дасега нашите баби кретаха с 150 евро за да може Шиши, Боко , Черепа и други лапачи да си мерят откраднатите милиярди, сега требава и бъдещите пенсионери да живеят бедно за да може в Гърция и Италия да играят сиртаки и пият граппа като бачкат два три часа дневно.

Когато там въведоха еврото, спомена ми бе следния /пример с наши цени/: Хляб в магазина 1,5 - става 1,5 евро на баба и дедо пенсията 300 лева - става 154 евро.... Още не могат да го преглътнат, дано и тук не стане така...

Лъжеш.

Ей, комсомолче, я вземи разкажи немците като минаха от марката към еврото, какво им стана с цените,а? Нещо скочиха към 2 пъти...

Точно. Ама ти какъв акъл и мисловен процес търсиш при сороските комсомолци ?

Въвeждaнeтo нa eврoтo e изгoднo caмo зa Гeрмaния и в пo-мaлкa cтeпeн Нидeрлaндия. Cпoрeд прoучвaнe нa Цeнтърa зa eврoпeйcкa пoлитикa във Фрaйбург, публикувaнo в Дoйчe вeлe (!!!), прeз пeриoдa oт въвeждaнeтo нa eврoтo прeз пeриoдa 1999 дo 2017 г. Гeрмaния e cпeчeлилa 1.9 трилиoнa eврo, a Нидeрлaндия - 346 млрд eврo. Блaгocъcтoяниeтo нa нeмцитe (нa глaвa oт нaceлeниeтo) ce e увeличилo c 23 116 eврo, нa хoлaндцитe - 21 003, нa гърцитe - 190 eврo (aмa пoмнитe, кaк бяхa лъгaли, нaли). Вcичкo ocтaнaлo губи блaгocъcтoяниe c хиляди нa чoвeк. Нaй-мнoгo ca зaгубили итaлиaнцитe - пo 73 605 eврo нa чoвeк. (кoйтo нe вярвa - дa търcи пo зaглaвиe в гугъл - СЕP study: Gеrmаny gаins mоst frоm еurо intrоduсtiоn). Ниe рaзбирa ce щe cмe oт крaйнo губeщитe и никaквo мърдaнe нaгoрe нямa дa имa, a cтрeмглaвo пaдaнe нa блaгocъcтoяниeтo.

О, дай Боже да ни попарят, че съвсем ще оголим задници...

тоя хим лаборант напоследък мночо често почва да го дава. да не са го привикали вече в следствито заради КТБ, унокредит, приватизацията, какви пари и имото има и с какви пари и т.н. ще следим по отблизо какво става около туй арменче

Бях на гости в Люксембург. Когато черешите у нас бяха 70 лева, там бяха 12 евро. Сигурно и без калкулатор ще сметнете.

В Германия, през зимата хубави, едри, твърди череши от Южна Африка са по 10 евро /кг....

Тия череши да седят едри, хубави и т.н нали се сещате как са обработвани!!! Плодовете се ядат пресни и по възможност когато им е сезона, всичко друго е измамно чувство за здравословно хранене!!!

А ти да си чувал за различни сортове плодове, в зависимост от климата ? Да си чувал за Африка ? А за климата в ЮАР, когато при нас е зима... Аман от неграмотници... А откъде идват черешите ти в Булгаристан по 70 лева килото ?

Детето се тръшна... иска ябълки. Купуваме прекрасни, червени, като че ли сега набрани. Ябълки от Италия. Иска ги обелени. Случайно търкнах ножа по ябълката... Събра се парафин по ножа! Освен ГМО, са покрити с парафин да не съхнат.

Всеки, който си мисли, че да сменим лева с еврото е добра идея е завършен идиот.

Ти не си рис а Костя Копейкин.

Ми виж им коментарите на джендър-идиотите... Но то тях и лайна да ги накарат да ядат от Еврогея, те с радост ще го направят. Малоумна безмозъчна измет...

Друго си е да си руска губерня. Български шоколад в София 3 лв., в чужбина 80 цента. И 1000лв да го направиш няма кой копче да ти каже. А 'конкурентите' само това чакат, че и те да вдигнат цените. Картелче. Ай сега да приемем еврото, че да им гледам сеира.

Влезте в някой сайт за имоти, вс цени са в евро. Другото ще е само формалност.

Ти колко имота купуваш на ден? Цените на всичко ще се вдигнат хляб, билет за транспорт, плодове, зеленчуци... Всичко!!!

Боже, какъв кретенизъм! Кой ти говори за вмирисаните, но скъпи софийски катакомби ? Купувай си ги ти. Хората сега нямат пари за сметките и хляба, а след еврото ще е кошмар...

Видяхме кой няма. Банките вече не взимат депозити хихи.

В Евро на обява. Ти като купуваш виждаш ли ги евраците.,пипаш ли ги. Не нали. Ама като станат официална валута друго ще пееш.

Ако ни попарят за еврозоната ще е най-големия късмет дето ще извадим.

Точно. Ще отървем поредната спекула, увеличаване на цените и дрането на кожи от нашенските "бизнесмени", "политици" , "търговци" и предатели.

Чада, защо го мислите толкова напред? Колко от нас ще доживеят дотогава, та сте тръгнали да го мислите? Много вода ще изтече,, много Слънца и Луни ще преминат...Не се знае и съдбата на Каролев. И Стоян - Голямата секира също си отиде....! Не дочака този "сакрален момент" - еврото в България.

Зависи, Колега...то И отн.”прехода” ДъСъ “умуваше” ЙощОт 1989та...та И-доДнес ДъСъ “умуваааа” :-))))))) ——- ОщеТогава - го Казах. ...го казвам И-Днес ! - Нашата ЗлаПоличба Е КремълБотуша ! ..и докато Сме Под него Заради Вси”наште” - Нищо Няма Да стане.

Има хора облъчени от конспирации вече 30 години с тях лягат и с тях стават. Като ревнали Русия та Русия. На кого козируваме вече 30 и кусур години? На кого са големите вериги, кой ни затвори блоковете в АЕЦа, кой ни купи ЕРПтата, ТЕЦ овете, кой ни натресе Зелената сделка, да продължавам ли.... и Нефтохим не е изцяло руски ако незнаеш. За каква Русия ми говориш, Евросъюза ни владее в момента. Да Евросъюза защото ние не сме в Евросъюза. Там са Германия, Франция, Дания, Холандия но не и България. Ние сме в обора на Европа.

И какъв е смисъла на хилядите такива статии в продължение на 20 години? Технически сме готови сме ама политически не ни искат. Като оправите политическите спънки драснете два реда 2 дена преди да почнете да пишете на касовите бележки € €

...та ако Позволите, Колеги - маааалко Начално списъченце : - ДоказаноОкрадените Поне 74 милиАрда Евро..и то Само от евроФинанси ! ...и то Само до ФГ 2014 ! — “бизнесите” ..и то И у Нас, а И къделиДа ! ——“имотите” и “авоарите” на Ясно#Кой “наши” “фигури” ... ———“имотите” и “авоарите” на ДоказаноНЕсъстоятелни Руснаци/кини...и то Баш из ЗемитеНи ! ————“задълженията” между “бизнесите” на Ясно#Кой ...и то И у Нас, а И къделиДа ! ...та Да ! - И-това Към РеИнженеринга+НовияНюрнжергски !

Ами ще ни попарят. Вземе ли Радев цялата власт, никакво евро няма да въведем, ами рублата. Резултата ще е мизерия и инфлация за неопределено време.

Приемането на еврото трябва да е обвързано с напускане или много ограничено членство в ЕС.

Абе помня че ОнзиЖеков - Вкарваше Гол От центъра. ..и то Боц ! ...ама то туй Вашето, Колега - Адин-нолЬ С автАтолЬ ! ..:-)))))))

Тоя измислен химик-инженер по образование, "управляващ" банка, получаваше още преди десетина и повече години по 300 000 евро заплата на месец... И все ни даваше акъл. Колко сме били мързеливи, та затова сме били бедни... Нееее, Хъмпърцумяне, щото си работим по специалността и сме почтени хора, най вече затова сме толкоз бедни. Колко химици познаваш, дето кат тебе смучат милиини на година от банки и стоят начело на финансови институции ? Долен, гнусен, подъл , селски хитрец ! Химик ще взема космическа заплата на финансист... Къде го има това ? Къде ?

Що за злоба? Има акъл, направил пари... Какво лошо има в това? А ти, като си толкова умен, къде са ти парите? Нямаш ги и за това злобееш, нали?

Улица. ...ВеднагаСлед Окупацията на 9.9.1944та. ...на Единия ъгъл - сАлдат “продава” ..я одеало, а храна. ...Плащаш, и се Надяваш да Носиш Вкъщи ...на Другия ъгъл, където Трябва да минеш - те Подхваща Другия сАлдат : - Ну, што ета ? Давай-давай ! ...вАпппросссъиииий ? :-)))))))

За къв акъл говориш бе ? Аз съм далеч по-образован от него. Завършил съм право, а не измислена химия. Имал бил акъл ? И колко акъл може да има един химик-инженер ? Навремето там се влизаше с 2, 50 на приемния изпит... И как химик става банкер, ни кажи ? Той утре и главен прокурор може да ни стане тоя, понеже имал бил акъл ?! А образователният ценз къде остава ? Значи глупаците, дето учат по 5 години финанси и икономика за нищо не стават ? Щом идва един посредствен химик и сяда на стола им.. . Извинявай, но аз много искам да съм доктор, да оперирам ... Дали с акъл мога да го постигна ? Да не съм будала да уча още 6 години...

Ти си много голям бунак бе! Само че имаш претенции до небето. Бил по-образован защото бил завършил право....Егати и смешника! Право сега завършват всички плеймейтки и инфлуенсърки.А едно време дъщерите и любовниците на партийните величия. Но то и затова са ти такива разсъжденията. Колко имаш по химия в училище? А по Право? А то не е фундаментална наука, вярно! Нищо , назубрил си малко текст после. Не си спомням някога в ХТИ или В СУ да се е влизало с оценка от приемен 2,50, но я ходи и изкарай една Химия. Едно време беше още по-трудно. Някой от МЕИ или ВИАС да го каже разбирам, но ти.....Смях! И не ми сравнявай икономиката с ХТИ, защото който го мързеше да учи математиката на МЕИ или ХТИ използваше учебника на икономическия, а уж материала е един и същ. Къде можеш да практикуваш право освен в България, а? Изобщо мътните години на прехода ви дадоха фалшиво самочувствие на вас с модерните специалности, взети от Новия Университет в Горно Нанадолнище.

Всички цени са ни в евро. Всичко плащаме в евро (без да знаем). Левът ни е вързан с еврото. Тръгнали туканка да ни плашат, колко било лошо еврото. Като куче с кренвирш! Единствената загуба ще е за банките, дето няма да могат да вземат комисионни за превалутиране.

Във "финансова институция" работите - застраховане, лихварство, банкиране и пр, нали?!

Колко само си тъп... Стоките от първа необходимост автоматично ще минат от лева в евро... Например 2 лева хляб става 2 евро, демек 4 лева. Сиренето от 12 лева килото, става пак 12 , ама евро и т.н. Така стана в Германия например. При нас, с нашенския манталитет на селски тарикати, ще е още по-зле.

Доказателства?

Стига лъготи бре. Абе т'ва руските тролове с конкурс по тъпота явно ви избират. Нали ако някой се изхитри да вдигне цената двойно, конкурента веднага ще му го начука. Е, ако ще въвеждаме путинов монопол, тогава всичко е възможно. И за Германия яко лъжеш. А случайно да дадеш пример от балтийските държави, които също като нас бяха с валутен борд и приеха еврото? Кажи би троле! Там цените не се качиха и с цент! Понял?

Нещо за цените на услугите да си чул какви са станали,когато страните са минали в евро?

Отде да е чул ? Като няма пари да излезе от олющената панелка в Люлин?

Откак влезнахме в Европейския съюз стана много зле. Застроиха квартала. Накупиха апартаменти дойдоха с по 2-3 коли и сега вече няма къде да се паркира. При Жан Виденов беше къде, къде по-добре. Улиците празни, в кварталната градинка само малко баби. Сега навалица - народ! Отврат! Много зле стана, откак влезехме в ЕСто. Напълнихме са с ивропейци!

Една шепа крадливи селски алчни задници...

Мбу-ха-ха ... Мъка, мъка-а-а, мъка ...

Инженер-химика/набеден като банкер/ да не бърза с изводите! примери- Норвегия, Швеция, Дания, Румъния, Чехия, Полша, Швейцария, Унгария, Англия, Исландия, Мексико, Чили, Бразилия... все страни с развити икономики... ако евровалутата беше толкова добра и стабилна, САЩ, Япония, Китай, Русия и....да не ги изброявам всичките щяха да я въведат! Мислете, бе хора!!!

“Банкерът”. ...ДъСъ изходИ. ——— Ама къф Е тоя я ?! ...и хА да НЕ “забравяме” : - ВХТИ ! ...откъдет видишли Баш ИТ”спец” ! ..и то Баш по “проект”Нева време. ...та НЕ е това Въпросът, Колеги ! - Същината на Нещото Е ВсеСъщата - РеИнженерингът+НовНюрнбергски ! ...инак - И в Унифицирането на валутатаНи - Ясно#Кой Пак ще ДъСъ облажи да Ни натакова.

Щом Хампръцумян иска, аз не искам в еврозоната и дано да стане както този не иска!

Ама за троленето ти плащат в евро, а не в рубли. Нали?

Тролиш ти, пич, и на теб ти плащат.

Я по-добре разкажи как приватизира Булбанк, вместо да ми дрънкаш

СтриктноПроцедурно : - тоя - Е “натворил”Бая през КанадианскияСи период”развитие”...та —Ако поподхванем Оттам чрез ДобриПриятели...то —- Бинго !

България е в ЕС и щем не щем еврото ще дойде и у нас. Икономиката се развива, бавно но сигурна държавата стапва на краката си, доходите бавно, но растат. Номера е в политиците, караниците и разправиите могат найстина да ни попарят за дълго.

Нещо за Чехия,Полша,Унгария ,преди това-Великобритания -да кажеш?

Ако не друго, така поне лесно ще се сравняват цените и заплатите с останалите. Голям смях ще падне, като някой политик стане да каже колко сме добре, спрямо останалите. Пример - досегашния премиер.

Кой ще поеме цената? От 500 лв заплата да получаваш 250 евро, а хлябът от 2 лв да стане 2 евро?

Е, то ако Оставим Вси”наште” - това Ще ДъСъ пАлучит... - но Правилното - Всичко Надолу 1.95Пъти (за цени Крайни), което Задължително виа РеИнженеринга+НовНюрнбергски.

Само да не на разкрият чи сме руски кавали

Се знае. Отдавна. ...Навсякъде от Всички Хора по ТазиПланета, Колега. ...НО ! - Се отнася Единствено&Само до Вси”наште”.

Хаха хората може да откажат да купуват стока, която е по-скъпа :Д Кога БГ маймуната е отказвал - винаги вади крадените пари и плаща, колкото и да му поискат, защото не ги е изкарал с пот на челото :Д Ще се вдигнат цените няма как ...

Абсолютно безмислено е да приемаме еврото, като така и така сме в борд с фиксиран курс. БГ е маймунска икономика и ще е много трудно да спазваме ЕС регулациите, свързани с еврото. А и да не забравяме евентуалното повишение на цените от страна на БГ прозиводителите ...

А един референдум да си спретнем,а?Или на политиците не им стиска?

Референдумите си ги манипулират както си искат

нали вече купиха машини и нямало да има манипулации?

Гледай как започват да говорят, едва ли не да се чувстваме горди ли какво или направо да почерпим дето ще влезем в зоната на здрача. Група хора на върха само ще са на кирия от цялата работа, другите ще го духат. Както е било винаги и ще продължава.

Глупости

Голям мерак за пустата им еврозона... Нямат търпение милиардерите ни в евро... Останалите за никъде не бързаме. Да ставаме още по-бедни и безпарични. Ако изобщо има накъде още.

Те техните пари са в евро и друга конвертируема валута от зората на демокрацията. Помня когато една приятелка ме агитираше да си правя застраховка живот, защото беше започнала работа в застрахователна секта. Проверих кой управлява компанията и видях, че наскоро беше вдигнал сватба на дъщеря си в Гърция за около 2 млн евро. И разбрах къде ще потънат вноските ми.

Със сигурност ще ни попарят за еврото .В момента , в България се вихри огромна спекула с цените на Храните и Тока - организирано е от Мафията . ЕС няма да позволи България да влезе в Еврозоната , защото България се опитва да предизвика Хиперинфлация - тоест - ще се приеме Държава в паричния съюз с Огромни Цени на пазара . Ще ви дам пример - проверете цените на лидл румъния , каталога от утре - Олиото е 1.98 лева , свинското месо е 4,98 лева, бананите 1,2 лева .Минималната заплата е над 900 лева , тока е на половината от нашия .

Заврете си шибаното евро в газъ!!!

и му залепиха 20 рубли на челото от посолството

по-добре рософил а не ЕВРО ПЕДЕРАССТТ

Е та нали затова се бори Мунчо гАдеФ за властта, за да станем член на евраАзия, руските бояришници да ни командват отново!!! КаунЯ ще е губернатор...мизерната, плешива въшка ще ви еВе по домова книга, нещастни овце!!!!

Стига сте плюли по Русия, джендъри недоебани ! Когато бяхме с Русия битовите ни сметки не ни бяха изобщо проблем. Плащахме символични цени за ток, вода, парно. А сега мафията ни съдира кожите. Непрекъснати увеличения. Стана ясно, че доставчика и без пари да ни ги дава, нашенските алчни гъзове пак ще ни дерат кожите. Когато Путин намали газта с 50%, т.е. наполовина, голямо чудене и мотаене настана. И накрая едно нищо. Само на приказки щяха уж да намалят парното. Но, ако Путин увеличи газта с 5%, очаквайте наште мафиоти да ни увеличат парното поне с 60%....и да изкарат Путин виновен. Това е едно проклето, алчно, непочтенно, безскрупулно племе. Един на друг си забиваме ножа. Няма оправия. Хора с подобен печалбарски подъл манталитет, селски тарикатлъци и спекуланти, хора без капка морал. Така, че стой си в еврогейския кенеф и плюй по Русия, ти си загубена кауза. Точно заради такива като теб, сме на тоя хал.

С изроди като тебе - сигурно!