17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Като заговори Хърпърцунян и все се сещам за Кюлев, а не за Буров. Има банкери и банкери.

А етносите, да не ги назоваваме? Те притесняват ли се от нещо, въобще как живеят, добре ли им е, доволни ли са? Защото в Македония вече ни няма /поне официално/, скоро и тук ще станем самите ние етнос. Та питаме по-опитните как се справят, та да знаем.

Що не си .....

Нещо е сбъркал с химическите реакции ?

Мижи, да те лажем! От много дрънчене на супермени от години насам, всичко започващо с "евро" си е заплашително.

щом го казва гнусния арменски комундел е лъжа .....

вервайте ми......!!!!!!!!!

Еврейчето арменско, да не дава акъл на Българите ... Ние от ГЗа си акъл не взимаме, камо ли от арменски чужд! ... Тихо там, боклук ... че простолюдието ако знаеш какви шамари има, няма да гъкнеш до гроб!

доц Сарийски в тубата има предавания!

Каже ли ти Левон, че няма страшно, значи си е ев@ло мамата и ситуацията е неспасяема. Няма по-голям нагаждач от него, направил кариера в банковия сектор без образование, знания и опит, но с обслужване и лизане на висшестоящи задници.

Левончо, глей ся: Не се страхуваме от влизане в еврозоната. Ние много добре знаем, защо не трябва да го правим. Поне не и в близкко бъдеще. Не е страх, а трезва оценка на последствията. За тебе, като банкер напр. е много изгодно - пари от превалутизирането, намаляване на вноските във фонда за защита на депозитете от 8% на 2% и ред други благинки за банкерите. Въпреки че всички сме наясно, че ако се приложат точно Маастрихтските критерии, нито една страна от ЕС може би освен без Германия и холандия не трябва да е в еврозоната. А ако се приложат стриктно и реално критериите за стрес-тестовете на банките, няма да има нито една българска банка, която да ги издържи успешно. Така че - изгодното за вас влизане в еврозоната изобщо не ни е изгодно на нас, масата българи.

Сития на гладния не вярва,да го духат бедните няма страшно

Дръж се прилично.

Да, особено тези с милионни сметки в Евро няма от какво да се страхуват. Това че, всички дето сега има цена в лева, просто ще го сменят на Евро и ще струва х2 е просто подробност, какво там се стресирате. Този е тотален демагог и професионален крадец.

Приемането на еврото в България ще доведе до безконтролно взимане на огромни заеми, с което ще се стигне до дългова спирала и потъване на икономиката. От това ще се излезе с продажба на територии от държавата (вижте какво стана с Гърция, продават си островите). А преди това трбва да внесем едни пари, с които да подпомогнем затъналите държави (Италия, Испания, Гърция). Затова се натиска Левон за еврозоната, за да открадне и тези пари. Изключително неприятен, мазен, лъжлив, некадърен и алчен човек, който не се притеснява да говори лъжи в подкрепа на който плати.

Да, ама евгений кънев каза, че взимането на дългове не било куролирано с еврозоната. Нещо като "не затваряме мариците, просто ги спираме на 80%". Агентите на влияние на Сатаната, много добре боравят с флуидните понятия. Там не се използват твърди дефиниции, за да може във всеки момент да се подложат на пазарлък и предефиниране.. Това е изискване по теорията за управление чрез рамкиране и там разни прозорци на овертони и т.н. Причинно-следствените връзки вече ги няма. Те вече са "куролации" и фактите зависят от творческата им интерпретация.

Ха-ха-ха ... По анализа веднага си личи, че си аматьор.

Най-краткият виц: "Арменец - миньор!"

Българите не се страхуват от еврото. Стархуват се от фалшиви арменски експерти като тебе БКП боклук.

Не ме е страх от еврото!Страх ме е,че го нямааа!

Не разбрах от казаното му плюсовете и минусите. Не разбирам всеки които твърди че еврото е супер за нас но не изказва дори един плюс от мръсната си устичка!!!

Тоя тип, каквото каже е обратното! От любопитство му следя изказвавията от години - всички са лъжливи или грешни! Но ми е чудно дебелоочието му, след изказването, че българите са невежи и прости, как има наглстта да се явява по медиите (макар и продажни)!

Аз нямах притеснение за влизането ни в Еврозоната. Но след като Хампарцумян така говори, почвам да мисля че все пак може и да не е добра идея еврото.

Разбира се Левончо за теб проблеми няма ни с евра ,ни с долари и швейцарски франкове,но питаш ли ме мен с 1500 лв. Брутна РЗ какво ше правя.Плюс това ти като инж.цветен металург може да си намериш работа във всяка банка по света.

Чакаме и Станишев да каже нещо за Стамбул конвенцията Ха ха ха ха Колко била хубава

Браво на този "сайт"! Изтриха ми коментар в който : нямаше нецензурни думи , език на омразата , реклама , чужда реч и всички подобни уж забрани! Свобода на словото ли?! Ами , не - просто реклама на ЕВРОТО и явно който е против него и се аргументира като хората му трият коментара! :)

ДИР.БГ АД 130243596 Съвет на директорите Моника Любомирова Станишева (свързан с 9 фирми)

Напомня за вица: Да не се стресира затворника Ей, Пешо какъв хубав слънчев ден, а? Гъди, гъди, кого ще бесим днеска? Ха ха ха ха

Така е Левончо! Човек не се страхува от смъртта, особено бързата, а се страхува от бавната смърт, която е едно от най-страшните мъчения за всички хора.

Този какъв беше по произход? Ха ха ха ха

Появили се този господинчо и започне да агитира за нещо, това означава точно обратното.

Левончо е късметлия в живота, познавМ го лично. Човек с химическо образование, което няма нищо общо с финанси и банково дело беше турен шеф на най- глоямата банка в България. Той така я и "управлява" с безкрайни отсъствия и чрез заместниците си. На орактика го нямаше, но забогатя неимоверно и сега дава акъл, който на практика няма, поне в тази област.

И е доста "гъвкав". По времето на социализма, за да не плаща за влек и да не чака на опашката за да кара ските, подаваше тегличите на останалите скиори, които си плащаха и чакаха.

Дирниците са проводник на антибългарското!Децата им да горят в ада.

Левон Хампарцумян: Българите не трябва да се страхуват от влизането в еврозоната - рядък пример на некадърност и арогантност !!!

ДА, българите не трябва да се страхуват от влизането в евро-зоната, защото ВЕДНЪЖ СЕ МРЕ !!! Но ние ЩЕ УМРЕМ ЗА ВТОРИ ПЪТ, от 1989 г. насам !!! Слава Американу, Слава Булгаристану, Героям слава !!!

Богатите и корумпирани български политици и банкери ще спечелят, другите българи ще пият една студена вода и ще поемат и тази част от "прехода". Всички данни сочат, че такива като господина ще захлебят, но икономиката ще пострада. Благодаря много но не желая повече "промяна" за "добро"

Не ги канете такива.Нямаме сметка да минаваме на евро.Само банкерите имат.

това е все едно вълка да каже на агнето , агънце бъгънце не се страхувай да влезеш в къщата ми, няма да те изям. И агнето ще има по-голям шанс да оцелее от нас.

Мечтата на бългрското ченге банкер е да се добере до евтиното финансиране от ЕЦБ и да го раздава на оскотялото население, като типичен български лихвар. Балъците вече са на привършване и в еврозоната няма да ни приемат колкото и безплодно да се напъват политиците, защото неработещото правосъдие трябва такива като този да са в кауша. Голям кеф е да гледаш банкери и индустиалци ченгета как са се набутали в параграф 22, хем искат в еврозоната и шенген, хем не ги пускат

Когато този говори, гледай слънцето! Как само крещеше с пълно гърло че нямало страшно с КТБ.

Бегай бе, олигарх скапан!

Ебете им майката на украинците,ако влязат в ЕС и Еврозоната ще изтеглят трилиони евро,които ще плащат балъците от Западна Европа.

Ако това били финансистите на БГ, леле мале.

ДА, Българите не трябва да се страхуват от влизането в евро-зоната. Защото с тая хипер-инфлация докарана от корумпираните, продажни, КРАДЛИВИ, ЛЪЖЛИВИ политици в бг, шанс ДА БЪДАТ НЯКОГА пуснати там - НЯМА. ЕВРОПА НЕ ЩЕ БЪЛГАРИЯ В ЕВРОЗОНАТА. ЕВРОПА НЕ ЩЕ БЪЛГАРИЯ В ШЕНГЕН.

Стив Хайнке обясни,че ако имаш 10000 лева в банката при конвертирането им в евро в сметката ти ще останат 4600 евро!

Левчо, не обобщавай! Арменците знаем, че не се страхуват, защото всичките са по тънките професии и имат пари. Обаче питай българите, които носят изцяло финансовата тежест на т.нар. преход.

Колкото повече го пускате по телевизията и вестниците този индивид, толкова повече хора разбират, че еврото не е за БГ.

Тези, които не трябва да се страхувате, не сте българи.

Кой дава трибуна на това нищожество, защо след него не излъчиха, какво мислят Варуфакис и Ханке, икономисти с име,а не тази говореща глава с претенции монтирана в УниКредит от българския раши сунак от Драгалевци

Ima ogromen 6ans, Kenefa da bade izritan ot EU e po golqm, Otkolkoto da vlezd vav Eurozonata i Schengen.

Този е един от най-скъпите банкери, на които можеш да четеш бисерите.

*кухите

Тази клета отломка от народ мъченик кога ще затвори мръсната си уста, благодарност историческа никаква, експертиза нулева

Този Хампарцумян освен, че е некадърен агент на Запада ами и майкопродавец е. България няма нужда от чужда валута има си своя!

шибан боклук, без една стотинка ще напуснеш този свят и дано да е съвсем скоро!

Когато се родил арменеца , еврейна заплакал.