"Лафка" затваря павилионите си

Веригата бе един от основните дистрибутори на талони на "Национална лотария"

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Един затваря, друг ще отваря. Пишман бизнесмените тарикати ще си отидат малко по малко.

"Лафка" няма повече да лапка.

Ако имат над 2000 обекта, значи имат над 2000 работници!

Ограмо ти се, после драскай - повечено им "обекти" бяха отдадени на концесия. Там, всеки "концесионер" си се самоосигурявапше, така, че не беше техен служител.

Концесия мисля, че не е точната дума, това са партньори с франчайз права.

Лафка ,ще ми лапка,нали се сещате какво !

Само за това Валери заслужава медал

Празно нема , като не Лафка ще се появи Фафла....... Ама нещо не разбрах Шишо печели ли от тая врътка или не..........

Ми тя веригата се оказа, че не е особено печеливша, не знам защо, та какво е лапнал Шиши не е ясно, но със сигурност не е и загубил, нищо че е негова, то цялата трагикомедия с Божков и сие си е негово дело, а от Лафка искаше да се отърве от лани поне.

Защо сега журналистчетата не питат къде сега ще работят толкова хора останали на улиците,а когато се затваря опасен завод изхвърлящ радиационни отпадъци се загрижиха не за здравето на хората,а за това,че няколко стотин работника ще останат без работа.

Лафката съсипа бизнеса на много хора преди години. Тогава трябваше да се пита.

Ами те павилиончетата ще останат, но няма да са "лафка".

Айде сладоледи Нестле и Ж.Колев с 1,5 млн. назад!!!

видя се че дебелата свиня пеевски и божков са комбина... сега ще секнат копейките за русоробите в България...

Тя Лафката хубаво затваря, ама кой ще й плати милионите кредити в едни неособено стабилни банки?

Ясно е, че няма да е #Кой ...

"Освен талони от лотарията и печатни издания "Лафка" продава също цигари, захарни и шоколадови изделия" Все полезни неща...

Пробвай се да продаваш напр. брюкселско зеле, да те видя колко ще продадеш! После направи магазина денонощен и почни с алкохол и цигари и ще видиш разликата,

Колко ли са изтеглените кредитити на Лафка и колко ли са и задълженията? И сметката кой ще я плати накрая?

Да не се е споминала нещо?

вече ще се казва "БУДКА".

с буква "П"

Е па що?

Аз продадох Лафка на едни галфони, неотдавна

Да затварят държавата ще печели повече .

Не разбрах сметката. В 2000 павилиона работят 1000 служители. Наистина трябва да съм тъп и да не го разбирам това. Всичко останало от счетоводство, снабдяване, реклама и каквото друго се сетиш може да се изнесе като външни услуги от други фирми. Но как работят 2000 "лафки" с 1000 служителя не го разбирам

Франчайз - една част от павилионите и съответно служителите не са техни.

Така сметката излиза. Ама франчайза не е твоя собственост. Защо лъжат за 2000 павилиона?!?

М-дааа, пак държавната банка ББР ще покрие загубата от Шиши. Вероятно кредитът е обезпечен с будки.

Пеевски сигурно е решил че трябва да напусне България,поне докато Доган и Борисов са зад гърбъ му ще продължава да пие българска кръв

В България само монополи и картели ...ей това ни е икономиката ! Значи решавам аз да си отворя лафка за вестници,кафе,цигари....и къде ще се меря със някакъв със 2000 лафки ....каква конкуренция съм му аз.....после ми дрънкат за разни лоялни конкуреции и д-р.глупости ?! Много мърша за разстрел има в тая държавица !

"решавам аз да си отворя лаВка" (не лафка)

Лафкаджията и собственика на Нова защо не са в затвора за невярна яростна реклама

Значи, Лафка има 2000 пункта, а в нея работят 1000 служители?! И как става това? Да не би един служител да търчи постоянно между два съседни пункта? Журналистите ни са същите некадърници като политиците.

Една част от павилиончетата на Лафка са дадени на франчайз, т.е. работещите не са служители на Лафка. Затова.

Даже и да е така,би трябвало да се посочат всички работещи,т.е. сега вече безработни!!!А те са минимум 4000....

то и затова трие коментари че шиши играе със държавата и гешев се таи като путка у темница щом стане реч за майката на пеевски която приватизира спортния тотализатор,и сега на лафките ще се появи новата държавна лотария с името ДЕЛЯН

Миналата година се пусна слух, че ДП казал на Божков да му изкупи лафките, понеже са на загуба и иска да се отърве от тях, а онзи отказал и ДП казал: "Ти ще видиш какво ще ти се случи!". Но това не може да е вярно :)

Тезата на Огнян Стефанов от Офнюз е малко по-различна - Дебелян решил, че е дошло време да отхапе парче от хазартния бизнес, и направил предложение на Божков да му прехвърли контролния пакет от фирмата, притежаваща Ефбет и Национална лотария. Срещу това той бил готов да му прехвърли част от Лафка, която и без това била на загуба, заради големите кредити, които са обезпечени с имуществото й. Божков отказал сделката, и видяхме как се задейства държавната машина в продължението

И тоз Огнян на кой огън се е пекъл че знае толкоз много или е върл фен на Теория на конспирацията. Това което е изсрал в ОФ нюз ако наистина го е изсрал е алогично на иначе логичната му логика на това което е изсрал.....

ДП Дебелото Прасе ли е?

Картофената Графиня се прави на слуга на ШИШИ ! Странни са тези които ходят на закуска при Тръмп , веднага се изменят и стават горди като отрезаните дървета по тротоарите в СФ !

Шиши се оплаши ! Да отива бързо да му леят куршум ! За здравето на ДПС и 100 кила мас , само в ЦСЗ !

Чудесно! Дано махнат и павилионите, които се разпростираха на 3 пъти повече площ от заплащаното тротоарно право и пречат на хората по спирките.

Горкото шопарче, сега, като прегладнее, на какво ли ще налети?!

Затварят лафка и другата седмица отварят “павилион”

да затваря гнусната свиня. преди това убиха хиляди малки павилиона.

на тяхно място ще се пръкне лафка номер 2 със билетчетата на шиши,нали той започва да предлага новите билети

Грешиш. Освен държавата, вече никой няма да може да печата билетчета. Имах някои съмнения относно начина, по който се прави спирането на частните лотарии, но ефекта се оказва много по-добър от очаквания. Черепа избяга, Шиши също беше ударен май този път неочаквано дори за самият него.

Лафка не беше ли на октопода Пеевски ?

Ако Лафка наистина е на дебелия то може да се каже, че народа има една малка победа. Много съм апелирал хората, просто да забравят за съществуването на Лафка. Никакви покупки. Така фалита им е сигурен. Ама не "-Аз само да цигари да си взема." НЕ,НЕ и НЕ. Това заслужават всички недобросъвестни "бизнесмени". Доколкото знам и Техномаркет е негов. За това и нищо не си купувам от там. А тези дето продължават да гласуват за дебелия и го правят народен представител - Абе имате ли поне малко акъл? Как ви представя този в нар.събрание като не стъпва там? Има ли още някой неразбрал, че ДПС са просто една шайка от мошенници. Те и другите партии не са цвете за мирисане, но ДПС не трябва дори да съществуват.

Едан стотинка не съм им оставил. Жалко за служителите.

Сега павилиончетата къде ще ги местите - в Сърбия или в Северна Македония?

1000 служители работят на 2 смени за да обслужат 2000 обекта.

Броя им часовете! Изцопаха един такъв цирей пред блока ни, точно от където минават хората. Газим в поляните щото стъпалата до тротоара преградени от лафкаджиите. И писма писахме и при кмет ходихме - нищо. Да се махат!

А, литър бензин сипахте ли им по тъмна доба и после клечката? Ако сте се притеснявали, че ще опушите така фасадата на блока, има и други начини - примерно да им бяхте пуснали един бордюр от покрива.

Никога не съм ползвал услугите на Лавка, нищога не съм купувал билетче и не съм търкал...така,че все ми е едно за Лавка. Иначе визуално изглеждат добре, не са като старите лавчици-неугледни и бръсни.

Дебелото доста пари завлече, Лафка е натрупала близо 100 милиона дългове. Сигурно е успял да ги нашие на ББР, няма как иначе = той пари не дава. Техномаркетите също са на път.

В Бургас, Лафка беше узаконена по спешност с докладна записка на кмета Димитър Николов. Защо ли? Всички други подобни обекти бяха унищожени и бизнеса им беше затворен.

Точно в Бургас Лафка се установи след най-много протакане.

Щото имаше протести

"Търговската вериха "Лафка" " Вериха, вериха, че спряха!!! "Вашият IP адрес е блокиран и не можете да пишете коментари." Я си го заврете в ДИР-ниците!!!

0

Никой няма да затваря нищо, дебелото плаши гаргите.

Хора, взеха ни и последната надежда, игрите на късмета. Всички на бунт под наслов да си върнем заграбеното което ни отнеха ГЕРБ. А каво ще стане с печалившите билети.. какво?

0

Последната ви надежда не беше ли Ленин да стане от гроба?

ама ти сериозно ли си толкова тъп?

0

Е що да съм тъп? Нали затова го сложихте на показ в аквариума?

Е нищо де, сега Варелката и Тиквата ще наредят на Владко Мозъка да одере по още една кожа от плащащите данъци, за да има за новата порция безработни. Щото ФауВе явно няма да дойдат в държавата на мафията и шайката на Тиквата. Току виж Говорещият с мисирки наредил на ГешефТ и тях да одържави.

Щото Лафка са едни плащачи, мани и бегай! Само Божката беше по-нахален от тях.

Тези бяха егати и смешката ! Дебелян дето има милиарди благодарение на руските си господари , се беше намесил в бизнес който е за еднолични собственици и фамилен бизнес ! Кюфтето можеше да си инвестира крадените мангизи в някакво производство на някакъв реален продукт , а не да продава семки и талончета !

Не е така. Тези простотии бяха един вид тотопунктове, камуфлирани като будки за всякакви боклуци - вестници, цигари, кафенца и прочее. То от там и тръгна разправията с Черепа и се стигна до изгонването му. Глитан Пеевски му постави ултиматум да купи тази верига и Технополис, защото му тежат, а Черепа се направи на тежкар и, че на него не можел никой да му заповядва какво да "купи" да измислена цена, т.е. такса спокойствие. Черера като има разни израелци зад гърба си си помисли, че може да се заяде с Доган и с руските бандите зад него. Резултатът е налице.

2000 търговски обекта и над 1000 служители. Това и най-добрите бизнесмени не могат да направят :)

Просто работят по 48 часа в денонощието :)

Това предизвиква чувство на дълбоко задоволство у мен! Лафка направи хиляди хора, които се препитаваха от павилиончета за продажба на вестници в безработни! Павилионите им бяха поставяни в прека нарушение на общинските разпоредби, но никой не успа да им се противпостави! Евала на Борисов и Гешев, че прекратиха делата на тези мошеници от лотариите!

Какво са виновни хилядите други, които сега остават без работа? Един хвали Борисов 1000 го калнат.

Горд_Руснак

Веднага ще си намерят работа - не се притеснявай !

Да бе, да, точно Баце съсипал Лафка. Няма по-голям виц...

Стига сте злорадствали... Това е новият СВЕТОВЕН БИЗНЕСМОДЕЛ. Печалбата е от КРЕДИТЕ и да плащат после банки, доставчици и служители... СВЕТЪЛ ПРИМЕР Е ТОМАС КУК/Великобритания с раздадените бонуси 70 млн.лири и потъналите хотели... Другарят ТРЪМП, който няколко пъти фалира, но винаги е на плюс..., ЕЦБ и ФЕД ще направят нови количествени улеснения да има още за крадците...И Лафка няма да плати данъци да 2019, осигуровки, заплати, кредити и т.н. Та кой беше с дълбокото задоволство! Айде осмисляйте, новият бизнесмодел на ГЕРБ, Борисом и Гешенв .... ха ха ха, пука им!