Купуваме винетки и за ремаркета и каравани

Решаващо е теглото-ако е над 3.5 тона, трябва да имаме втори стикер, гласят промени в Закона за движение по пътищата

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Като ползваш пътищата - редно е да плащаш. Друг е въпросът, че плащането трябва да е спрямо ползването. Съвсем трети е въпросът, че масовите каравани, теглени от джип, напълно влизат в тегло до 3.5 тона. Тъпо е да се твърди, че ако караваната е натоварена с къмпинг оборудване, ще е над 3.5 тона. Никой няма да го мери това - гледа се теглото по талон.

а за детските колички винетки ще искат ли? Май само за каруците няма винетки

Както е тръгнало и за каруците могат да въведат. Надявам се обаче, че за пешеходците за сега няма да има. Но ако върнат на поста пълната девойка и това може да се случи.

На всеки литър гориво на бензиностанция в БГ половината от цената е за акцизи и данъци за държавата - за какво са винетки? Най-големият терорист (вносните са без значимост) е самата крадлива мафиотска ДС-арска псевдодържава, поддържана и финансирана от EU и УСА, която законно краде от банкови влогове, от здраве, от съдби, от природа, нагла, лъжеща и мизерна като народа си робски!

40% от държавните разходи са за изплащане на пенсии и социални помощи. Там отиват тези пари - приходите от ДДС и акцизи.

Откровена глупост. Колко пари ще се харчат за контрола. Със сигурност много повече, отколкото ще са приходите. Важното е гърч да има за народа. Колкото повече задължения, толкова повече шанс да сгреши някъде и да бъде глобен.

За велосипеди и тротинетки ще има ли (с)винетки също? За един прЕател питам!

Нали уж управляващите заявиха, че няма да вдигат данъците!? Това си е скрито налагане на допълнителен данък!