Кристалина Георгиева: Възможна е глобална рецесия догодина

През следващите седмици фондът ще понижи прогнозата си за 2022 г. за глобалния икономически растеж, която засега е 3,6% , за трети път тази година

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Откак си в пауза, май и вакуумът в главата ти не работи много?

И за тези "прогнози" чиновници начело с кучката сталинка получават шестцифрени заплати. ? И какво ако е 3.2 , а не 3.4. Ние все си живеем лошо, за съжаление. МВФ е една узаконена перачница и дистрибутор на къде да отиват парите.

даваме старт на рецесията ... СЕГА!

Повикай Ран-Ът , донеси им куфарчето и те ще те светнат как да светнеш светът , както светна България !

С такива некадърници като теб световната икономика не само ще изпадне в рецесия, ами и съвсем ще се затрие. Само за теб няма да има рецесия, нали! Ще си живееш с хубавата заплата и от време навреме ще се появяваш да дрънкаш празни приказки. Скрий се там и не се появявай.

За режима в усрайна (една корумпирана, мутренска, фашистка, поради интересите на някакви лвовски селяни неонацисти - станала уж про-западна), сменила насилствено имената на цялото си население, фигурираща (до миналата година) в докладите на всички големи западни служби, като страна с опасно настъпване на неонацозъм, култ към Бандера, свастики и престъпно поведение... Та за режима на ВладИмир, прекръстил се (по съвет на знаете кои) на Володiмiр (човекът до преди 3 години не знаеше две думи на украински и до ден днешен като не е на камера говори само на руски) АЗ СЪМ ГОТОВ ДА ЖИВЕЯ 35 ГОДИНИ В РЕЦЕСИЯ И ХИПЕРИНФЛАЦИЯ!!! НЕКА ДЕЦАТА НИ ДА СА КОВИД, ДЖЕНДЪР, УКРАИНОРОБИ! ДА ЖИВЕЕ корумпираната, проститутска държава, която упражняваше геноцид 8 години, преди да се превърне в подлогата на САЩ, под давлението на шепа националистически селяни, говорещи на неразбираем за 60% от населението език.

С такива некадърници и неграмотници като Сталинка какво очаквате. За толко години в щатите така и не успя дори английски да научи, те шеф я направиха. Не само рецесия, но и световен икономически геноцид ще предизвика тая и простите овце около нея

Геноцид ще дойде не от прости, а от умни. Не, защото са нямали желание. Сталинчо, всичките ти кумири капиталисти и много готини, всъщност са комуняги, които вече са ти решили съдбата.

Не разбирам икономика, която се гради на постоянен разтеж. Не може ли да си седи на едно ниво, в което хората живеят добре, спокойно, стоките са качествени, а не да траят гаранционния срок?! Разтеж, разтеж и на всеки 10 години рецесия и наново.

Не може

Страшно нагли изроди! 5 чавека се събират и решават как да изтупат кесиите на хората! После се появяват такива като Сталинка да ни разяснят колко е невъзможна ситуацията ! Петрола и днес е 130 долара за барел...защо на бензиностанцията нафтата е 3.50? С целенасочена политика от години направиха населението ОВЦЕ! Хиляди ходят на гей парад,но не могат да попитат защо цените на всичко са двойни! Зяпат в телевизора и чакат да ги оправят!

Стрино, с нигерийския английски и колхозното излъчване, глобалната рецесия е тук от месеци, а догодина е възможно вече да има глобална депресия...

Спрете лудориите на Янкистан

Направикме, каквото можахме, да има.

И тя, и Бокова, и Поптодорова.....Защо ли не заминаха на времето в Масква или Улан Батор, а се намърдаха в лошия Запад? Още ли поддържат мекотата на кожата с полски кремчета от летището? Да споделят рецептата и начина на мазане, че и ние да се опнем и поочовечим.

Точно Сталинка няма да си вземе полско кремче от летището. На нея ѝ носят американски смазочни масла направо в банята!