Кристалина Георгиева: Опустошенията заради климата ще се задълбочат, ако няма действия сега

Тя подчерта, че трябва постигане на нулево нетно потребление до 2050 г., решителни мерки за адаптиране към вече започналото глобално затопляне и стабилна финансова подкрепа за уязвимите държави

Обратно в новината

Коментари - Кристалина Георгиева: Опустошенията заради климата ще се задълбочат, ако няма действия сега | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Че света е в ръцете на сатанисти и антихристи с безкрайни апетити за власт, пари и облаги и нищо друго.

Сталинка стана като Далай Лама и ще оправя света. Добре че боко я тури на тоя пост да реши световните проблеми. Алелуя :))

Т. н. загриженост към климата от страна на глобалистите масони е просто втората фаза след ваксината. Контрол и диктатура над населението, което и бездруго не се обръща към Христос. Дявола си иска своите в ада. Белегът на антихриста на челото или на дясната ръка е близо. Господи, вразуми ни и ни насочи към Твоята правда. Слава на Иисус Христос!

Единственото спасение е комунизма, но тая тъпанарка, на която незнайно защо викате комунистка, не го осъзнава, а то е толкова просто, че и третокласник може да го разбере. На тази планета най добре ще и е плановото стопанство. Когато има нужда от Х автомобили, производствоти на 1000 *Х, си е живо разхищение на ресурс. Това важи за всичко от ксрфица до космически кораб. Но в капиталузма никой не му пука за разхищенията, защото гони свръх печалба.

Ашладиса/подобри генофона/. Чиърс.

Не ми пука за никакви климатични промени, моето си е мое и вашето също.

ЗА ТЕЗИ,КОИТО НЕ ЗНАЯТ! ДИР ПОЛУЧАВА-ФИНАНСИРАНЕ,ЗА-ПОПУЛЯРИЗАЦИЯ НА:”БОРБАТА С-ЛИМАТИЧНИТЕ ПРОМЕНИ”!!! ДРЕБНИ ТРОХИ ОТ-ГРАБЕЖА-ИЗМАМА-! ЗАТОВА,ТРИЯТ КОМЕНТАРИ! ВЪЗРАЖДАНЕ СА-ПРАВИ! ТРЯБВА ДА СЕ ЗАДЪЛЖАТ МЕДИИ,ДА ДЕКЛАРИРАТ,КОЙ ФИНАНСИРА-ПРОПАГАНДАТА!’А ИНАЧЕ,ТОВА Е ПОРЕДНАТА ЛИХВАРСКА СХЕМА,ЗА-ГРАБЕЖ НА ХОРАТА,С РАЗНИ ИЗВРАЩЕНИЯ,В СТИЛ-ДАНЪК ПЪРДЯЩА КРАВА!!!

С абслютната си некомпетентност м/у др.то МВФ докара една Полша, която лежи на въглищни залежи най-високо качество, да "гори всичко, само не автомобилни гуми" и планираната смъртност поради измръзване да е над 200 хил. души. И това се случва 21 век, в средата на ЕС.

Сталинке що раздавахте нулево лихвени кредити та ресурсите за 100 години напред са опапкани. Сега да преработваме отпадъците казваш

Господи ! Колко компетентна Била Товариш Сталинка !

Тая комунистическа смръдла Сталинка, какво се бърка където не и е работа. Скапана тъпанарка, на всяка манджа мерудия

Забранете на вулканите да изригват, на гейзерите също. Какви смешници само!

Тази кокошка да си гледа работата. Какви опустошения? Все едно за първи път се случват такива неща. Сега просто имаме светкавична комуникация и всичко се разчува моментално. Това е единствената разлика. Но лошо няма. Вие си налагайте климатичните локдауни, ограничавайте ни пътуванията, налжете ни норми на въглеродния двуокис, който можем да издишваме, пък ние ще се откажем от всичко. Да спортуваме, да си купуваме дрехи, да ядем месо, да спрем да пътуваме, да правим деца, че то всичко това е свързано с отелянето на въглероден диоксид. А като ни писне от вас, просто ще ви изтребим до крак и всичко ще си дойде на мястото.

Да де, ама само Европа налага мерки а другите САЩы РУСИЯы КИТАЙы ИНДИЯы БРАЗИЛИЯ.....развиват икономики. Съгласен съм, но да се наложи тотално ембарго на неспазващите еко нормите, а не като САЩ да си изнасят мръсното производство в туземските държави

Откачалки. Климати, алибализми, ма те мислили за хората ай сиктир.

Кучка, прави минети на глобалистите. За природа, хора и България никога не и е пукало.

Криси каза през май 2020, че докато няма вакса няма нормален живот. Последствията ги видяхме. Сега се изтропка за климата, та питам за един приятел от село какво ли ще се случи? Боже, опази от експерти! От вълци, пияници и кукувци сам ще се пазя.

Единствената грижа на МВФ е това да не се променя. Иначе простата математика показва колко гладувуващи, от бедните държави с по 1долар на ден могат да бъдат изхранени с изхачените ок. 200 мил.долара за кефа на плажуващите над 30 хил. т.н. климатолози и техните антуражи вкл. и всичколози, непропускащи келепира, като наша Сталина.

Бах маа му, Сталинка и от климата разбирала.

Глупостите на тая синекурна комунистка.

Вече май мина от комунизма към фашизма. Естествен преход.

Сталинке, като ще спасявате климата, що сте се събрали 20 000 климатолози в Египет? Колко извънредни полета са това, за да им превозят знатните задници, обикновено с най-много 5% запълнен капацитет на самолетите. Ами климатиците, басейните, барбекютата, сауните и т.н. благинки за осигуряване комфорта на взискателните им тела и нежните им души? Ами енергията, която ще похабят докато харчат 5-6 цифрените си месечни заплати? И т. н. и т.н.... Ваш'та ма'а лицемери долни. Ще дойде и вашият Видов ден.

Ще дойде...

Такива кат тебе с лопатата у главата и фактори ресет

Защо гръмнахте тръбите?

Сталинке, не климата, а климакса ти влияе, защото оъдавна си ку-ку пи-пи .

Путин да разрешава кардинално въпроса. За месец се оправи с вируса че даже не смеят да се обадят разни сталинки и калинки. И за година да оправи зелените, пък ако трябва и с някой атом.