Кристалина Георгиева обвинена, че е лобирала в полза на Китай

„Блумбърг“: Тя е oказвала натиск да се подобри икономическият рейтинг на страната, в доклада на Световната банка се споменава и името на съветника ѝ Симеон Дянков

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

по-добре да беше онази с фалшвата дипломата

Ееей, много разочароващо. Пак сме известни с негативни неща...

Хубаво е, че истината за Кристалина все повече излиза. В Европейската Комисия за Кристалина се знаеше, че прегазва хора. Затова накрая я изхвърлиха. Пол Ромър, главният икономист на Световната Банка, е уволнен заради несъгласие с мръсните методи на Кристалина. Той е Нобелов лауреат. Тя е мръсен слугинаж. Дано я изхвърлят от фонда и я дадат на съд.

Довечера БиБи дава пресконференция за да опровергае Св. банка и да обвини Радев - Пи Ар Севи Бойко

Да се поровим в архивите дали китайците не са настиявали точно тя да е шеф на МВФ

Бай ти Ганя където и да иде си е все такъв - келепирче, роднина и т.н.

Не съм такъв. Колегите ме уважават, със съседите се разбираме отлично, приятели си имам...но като се случи нещо такова много ме е срам...не, че нещо нередно аз съм направил, но и аз съм българин...като тях.

Естествено тази новина не съществува за БГ медиите и после 112 място

Хи-хи, неосъществената ни генерална секретарка на ООН. Това е банката кадри на ГЕРБ, да живей

Чудя се защо тролят черепарските тролчета, вместо да се радват че има българка на такава висока позиция?

Крайно време е да намаже панделата, един германски журналист беше я подпукал, но почина скоропостижно ?!

Мда, пияндурникът Юнкер одъртя, не се рови вече като свиня в тикви.

Е айде нищо- човещинка.... все някой трябва да го направи...

Председателят си е предател!Предаде комунизма,сега капитализма,абе който ти даде повече ...

ТАЗИ МРЪСНИЦА ПРЕДИ ВРЕМЕ КАЗА , ЧЕ БЪЛГАРИЯ ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ТРЯБВА ДА ПРИЕМЕ БЕЖАНЦИ ЗА ДА ОПРАВЯТ ПРИРАСТА НА НАСЕЛЕНИЕТО. ВИДЕОТО ГО ИМА В ТУБАТА . НО СЕГА ДОЙДЕ И НЕЙНОТО ВРЕМЕ ЩОМ СА Я ПОДГОНИЛИ ЩЕ Я СТИГНАТ.

ГОЛЯМ ПРОБЛЕМ ОТ ОСЕМДЕСЕТО МЯСТО НА СЕДЕМДЕСЕТ И СЕДМО МЯСТО.ГОЛЯМА КЛАСАЦИЯ.

Най-веселото е, че др. Дянков, който е племенник на КриСталинка /крипто еврейка/ и ционистки зет е замесен в аферата. Не, че не знаем, кой командва СБ и МВФ, ама си хубаво да го видим черно на бяло

+++++

Още ли не са я уволнили от МВФ?! Те не знаят ли, че такива като нея трябва да бъдат изритани, защото те не подават оставка и се борят за кокала докрай.

Изобщо тая кампания е силно нагласена. Сащ се опитват да стъпчат конкурентите си в световното влияние, и банката е поредния инструмент под техен контрол. Стъпкаха Китай, а сталинка е възможно да е искала да запази честността в тази банка. Но е отстранена чрез това докладче, в което банката може да каже каквото си иска. Неудобна е станала на сащ. Не я дишам иначе тая герберастка бабичка.

Сега да я дадат на съд, заедно с Дянков. За умишлено подправяне на документи и психически тормоз. И за корупция.

А Тръмп не трябва ли да го осъдят за политически натиск над Европейския съюз за влошаване на отношенията с Китай а

Поне в полза на България да беше натискала.

"Съветника" и Симеон Дянков не беше ли неин племенник? Хахаха... шуробаджанащина навсякъде!

Същата работа, само че там се нарича "непотизъм". При нас терминът произлиза от шуреи и баджанаци, а при тях от племенници.

Сега Биби ще я издигне за президент на изборите. Подходяща е.

Ще спечели от раз :)

Соросоиидите отново атакуват ЕНП и ГЕРБ, този път атаката е по Кристалина Георгиева. Но по жалкото е че българите отново не го рвзбраха това. Гледам някой казал по долу в коментарите че Кристалина била Соросс и събрал по 50 лайка. Това означава че масата хора си нямат и най-малка представа от политика. Защото човека който обвинява Кристалина (Блумбърг) буквално е милиардер приятел на Сорос и също е финансирал в неговото НПО Отворено общество. А НПО-тата и медиите на Сорос буквално от години работят срещу ГЕРБ и в полза на Христо Иванов/Мая Манолова и Президента в България. Всичките му медии като Свободна Европа и Дойче Веле, всичките фейсбук групи само това говорят колко зъл е Бойко к бяха движещ фактор зад протестите срещу него 2020. И накрая се появява едно оли, казва че Кристалина била Сороссоида а пък Блумбър който я атакува въобще не бил и събира 50 лайка и 0 дислайка... Масата българи явно нямат умственият капацитет да преценят тези дори елементарни световни политически позиции и интереси, нещо което в Унгария и Полша правят даже децата. При нас Кристалина и ГЕРБ/ЕНП са Сороссоидите, а Блумбърг и Христо Иванов са добрите които се борят срещу Соросс явно.

Хахахаха.... що не погледнеш първо в Гугъл, има дори снимка как Сорос лично награждава Кри-Сталинка с медал! Очевидно е, за какви "заслуги".

Той се опитва да отклони вниманието от тях, но всички знаят кои са соросоидите точно

SPAM !!! SPAM !!!! SPAM !!!

Соросоиидите отново атакуват ЕНП и ГЕРБ, този път атаката е по Кристалина Георгиева. Но по жалкото е че българите отново не го рвзбраха това. Гледам някой казал по долу в коментарите че Кристалина била Соросс и събрал по 50 лайка. Това означава че масата хора си нямат и най-малка представа от политика. Защото човека който обвинява Кристалина (Блумбърг) буквално е милиардер приятел на Сорос и също е финансирал в неговото НПО Отворено общество. А НПО-тата и медиите на Сорос буквално от години работят срещу ГЕРБ и в полза на Христо Иванов/Мая Манолова и Президента в България. Всичките му медии като Свободна Европа и Дойче Веле, всичките фейсбук групи само това говорят колко зъл е Бойко к бяха движещ фактор зад протестите срещу него 2020. И накрая се появява едно оли, казва че Кристалина била Сороссоида а пък Блумбър който я атакува въобще не бил и събира 50 лайка и 0 дислайка... Масата българи явно нямат умственият капацитет да преценят тези дори елементарни световни политически позиции и интереси, нещо което в Унгария и Полша правят даже децата. При нас Кристалина и ГЕРБ са Сороссоидите, а Блумбърг и Христо Иванов са добрите които се борят срещу Сорос явно.

trol !!!

+++

Соросоидите отново атакуват ЕНП и ГЕРБ, този път атаката е по Кристалина Георгиева. Но по жалкото е че българите отново не го рвзбтаха това. Гледам някой казал по долу в коментарите че Кристалина била Сорос и събирал по 40-50 лайка. Това означава че масата хора си нямат и най-малка идея за политическата сцена. Защото човека който обвинява Кристалина (Блумбърг) буквално е милиардер приятел на Сорос и също е финансирал в неговото НПО Отворено общество. А Сорос буквално от години работи срещу ГЕРБ и в полза на Христо Иванов/Мая Манолова и Президента в България. Всичките му медии като Свободна Европа и Дойче Веле, всичките фейсбук групи само това говорят колко зъл е Бойко. И накрая се появява едно оли, казва че Кристалина била Соросоида а пък Блумбър който я атакува бил добричък и събира 50 лайка... Това е народ на олита. Няма нищо общо с интелигентен народ като унгарците. Българите нямат капацитета да преценят да дори елементарни световни политически позиции и интереси, нещо което в Унгария и Полша правят даже 10 годишните деца.

Da ti EPM !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

+++

т.е. лъжа, е вредна за вашето здраве. Бъдете си такива, каквито сте.

Един доклад срещу повишение на капитала от Китай. На това освен неморалност му викат пробит морал и пробив в етичността. викат му и икономическа корупция. Смачкала е подчинени в името на китайските детски усмивки, въпреки, че това са усмивките на китайската комунистическа партия. Но парите не миришат.

Много са тежки, няма що! Дори да бяха верни, (а по всичко личи, че цялата история е изсмукана от мазни юристки пръсти) всичко, което се е случило е че след технически дискусии, в някаква чиновническа класация, каквито никой не чете, някаква страна минала от 85-то на 78-о място! Голям праз! Скандалът е защо тази страна не е била класирана на първо или второ място! Това е Китай, целият свят си изнесе там всички индустрии от всички сектори, всички are doing business там повече отколкото във всички други държави взети заедно!

Калинки…важното е да са директори и да имат достъп до комисионни. Герберска му работа. Де ти шеф на ООН, де ти шеф на МВФ, че и тука се изявяваше. Герберската скамейка един читав няма. Откак се заразпадаха, някой обясняваше, че имало и читави хора в ГЕРБ - не е вярно. Нито един няма. Всеки там е за продан, само цените се менят, в зависимост от близостта до боса на ОПГто.

Край! До тук беше уфсъта! Мръсна герберуга, ще я побъркат сега!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Няма как, на такова място да има читав човек.

Герберите ги погнаха и в чужбина

В Световната банка са хора на Радев и затова петнят името на тази светла личност-Сталинка ,пардон-Кристалина.

Бах тоя Радев има хора навсякъде бе… Хахахахах стига се излага вече. Тези които я обвиняват тая не са българи или руснаци…. Тъп трол

Сарказъм? Ако знаеш кво значи де...

Ламби не разбра ли че доклада е пуснат в деловодството от Радев с дрон през отворен прозорец.

Някои нещо да се е съмнявал в нея?? Освен герберите?….макар че и вие сега почнахте да я плюете

не разбрах какьв морал тьрсят от Сталинка ??? нали точно такива плазмоиди - без чест , без сьвест им трябват на МВФ

Има ли някой от тях който не е крал или взимал тлъста комисионна.

Schilo

Въобще не се учудвам. За "морала" на тая може за се съди и по начина, по който се включи и причините, поради което го направи, в борбата за генерален секретар на ООН срещу друга българка.

вещица от снимката-Сталинка са я кръстили на Сталин, така както Тошко е кръстен на Африкански!

Тази не беше вещица когато чешеше мъдите на Борисов.

Борисов го няма.... Още ли подскачате от страх.

до Хо-Хо-Хо (нерегистриран) Не. Тя винаги си е била вещица. Но когато превъзнасяше "успехите" на Борисов и ОПГ Герб, ви беше много удобна, А сега. ... Била вещица! Свалете си розовите очила и вижте реалноста. България Борисов и ОПГ Герб, ЗАГИВАШЕ.

Браво,Кристалина,няма да им отстъпваш!

Какво си чел?

o!!o

А Магнитски нещо?

Защо "десния" ГЕРБ лансира и коимунистката Сталинка и мр Вдянков?

Китайците имат много долари и дори тази да е права ,ако китай иска да плати приличната сума световната банка ще е разпне на кръст въпреки правотата и!!!Имате ли на представа какво е американският капитализъм дами и господа???За пари ще ви разкъсат на хиляди парченца!

Който плаща той поръчва !

Всяка банка би направила услуга на голям акционер. Обаче времето е минало и Бойко гък не казва за изкуствен интелект иначе преди крашовете лично продаваше изкуствен интелект по света, прати шефката си на електронното правителство за посланник в Израел, дигиталната му патка я взеха да разпределя 140 милиарда в ЕС, а Сталинка стана шеф на МВФ по предложение на САЩ, след като руснаците предложиха промяна в пенсионната възраст за МВФ...

Комунягите следват сифилистика вампир Ленин с вдигаме на ръце с юмруци и пръсти, Сталинка на снимката е точно копие на паметника на Ленин на гарата в Петербург, а помияра мунчо копира Сталин във всичко.

Нашите комуняги са врели и кипели в лъжите и демагогията, лъжат наивните западняци като стой та гледай, мунчо излъга американците и западняците, че е НАТОвски генерал, оказа се червена тиква, руски агент, Сталинка излъга капиталистите от запад и Америка, че е по голям капиталист от тях, Дянков облагодетелствува Русия с неизгодни за нас договори, Путин го взе в Москва, а сега тариката е отново в Америка, старата комунистка, бивша посланичка в Америка и крадла, излъга американците, че е антикомунистка….а в Америка е пълно с комунистически величия и техните копелдаци…

Са да та светна, че комунистическият боклук е продал и идеологията за контрол на масите на капиталистическите елити. Това дето идва от запада смърди на комунизъм, Давоските милиардери олигофрени искат да не притежаваш нищо и да си щастлив. И не го крият. Прочети памфлетчето на лидера на Международният Икономически Форум Клаус Шваб - Великият Ресет. Всички са в кюпа, от Майкрософт, Гугъл, Епъл и приятелчета. Повече контрол, активно сканиране с интелигентни системи, които си имат европейски сървръчета и май един ще е в Булгаристаня. Тва дето я овикват Сталинка, няма нищо общо с темата. Кой знае къде е омотала инструктажа. За съжаление масово народа е тъп и прост и се връзва на идеи за разделяне и политически театър, като всичкият спектакъл е ясен и се изразява с едно изречение: Да го духат бедните. Под новата еко адженда, ще ви кажат какво да ядете, какво да пиете и ще ви лишат и от малкото свобода, която имате. Тия неща са планирани и написани и се сигнализират към партньорите посредством сигналчета, ръкостискания и официални новини тотална гавра с плебеите. Планчето върви, ма има риск поради некадърниците, които го изпълняват да имаме шанс да извадиме гилотините по площадите, този път глобално.

пак "КОМУНИСТИТЕ" пак "ПУТИН". малко поизтърканата дума 'опортюнист' е точната. няма значение кой и как - тези хора са още от преди царски времена, много от тях започват още от турското робство. тази порода е неизтребитма - адаптират се и се пребоядисват за нула време. сегашните протестъри са същите говна. педерасти, но и в лошия смисъл на тази дума.

Не я оправдаай. Там никой не играе за себе си. Баш за комунистите работи. Да те кръстят на Сталин предопределя живота ти.

Тия най-после прозряха що за птица е Сталинка и всеки, свързан с лъжеца от Банкя.

Ясно е, че ГЕРБ са комунисти. Би ли посочил една партия, която да не е разклонение на БКП?

ББ, всички са еднакви

Ясно е вече щом има нещо общос с Бойко и ГЕРБ значи не и е чиста работата!

Как наложи планът Ран-Ът и как разгроми и разпродаде на определени фирми на стократно занижени цени ! И ето резултата за нас ! А сега е време да си плати , никой не обича слугинажа , особено потомствените господари ! Никога не съм и ВЕРВАЛ , ВЕРВАЙТЕ ми ! ЧАО !!! П.П. Дали на следващите избори няма да е с нов проект у нас ?