КРИБ иска нов закон срещу киберрекета

Необходимо е по-стриктно и сериозно законодателство, подчерта Боряна Манолова

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

От КРИБ сте АЧБ-африканска чума по българите.Унищожихте всичко,не знам как България ще се спаси от вас.Положението е безнадежно,защото 30г.не са взети никакви мерки срещу вас.

Някой знае ли в интервюто по нова тв за каква кръгла маса на 17 септември в София говореше? Къде по-точно е това събитие и някакви други детайли?

Боже, пази ни от КРИБ!!!

Гооолем майтап - Бг робовладелци (бизнесът) "щял" да дава пари за повишаване на квалификации... И аз пожелавам некои неща в този дух: Евреите "щяли" да започнат да се прегръщат и другаруват с палестинци и иранци, Путин "щял" да се откаже от половината територия на Русия в полза на гладуващите, Великобритания "щяла" да плати 250 млрд евро за неудобството на ЕС.....

Може ли някой да поясни какво е да инвестираш в "буфери" - нещо локомотивни буфери ли са това ?

колко смешно звучи от устите на бивши рекетьори!! Голям проблем е защото производителите на софт си позволяват да си оставят вратички чрез които да ви следят, грабят и лъжат!! А вие затвърждавате това статукво!

Избихте елита, избихте почтените хора, ограбихте душите им, стъпкахте ги, и сега баш на 10.септ. тържествувате. Няма да подмените истината, няма да подмените историята. Разбираш ли го, Борянке? Дир. ще изтрият поста. Но иснитанат няма да могат.

е бил преди 9-ти, мани мани! Алеко доста добре ги е описал!

Ако не познаваш никого, не се обаждай.

Главицо проста елитни хора никога не биха се включили доброволно във военен съюз със психопати, това разбираш ли го?

А ти си просто комуне, нали? Като КРИБ.

Ти си КРИБ, Борянке, колкото водата гори. Цървуланковци облечени в костюми. Цървуланковци по мироглед и душа. Со здраве, моме.