Кремъл с контрасанкции над 31 енергийни компании, сред тях - и българска

Всъщност повечето вносители на газ вече откриха сметки в рубли към "Газпром", каза Марио Драги по време на визитата си в САЩ

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Само да допуснем газът от САЩ е на приемлива цена/ не по евтин/ . Имате ли представа как се добива , чрез хидравлично разбиване и не само вода а и куп химикали които трябва да деактивират или погребат. От там иде приказката за чистия и мръсен газ. Знаете ли колко почернени семейства има само в САЩ и то само за да се добива тоя газ.

Доста маймуни ще паднат от клона! Фашизирания ЕС с "далновидната" си политика на слугинаж вече влезе в задънената улица, в която умишлено бе вкаран от САЩ! Като следствие от неминуемия скок на цените на енергоносителите и на всичко свързано с транспортни, енергийни разходи и неуправляваната инфлация ще започнат силни социални сблъсъци, които ще издухат самозабравилите се плиткоумни лобисти, управляващи вече разпадащия се Еврогейски съюз. Проблема не е в Русия, както се опитват да ни внушават с пяна на уста продажните журналисти и медий, а в свръх корумпираните и продажни управници, старателно селекционирани от САЩ!

"Часа" значи? И ти ли си учил 6 години биология?

ПИПО

Държавата Х си прави фирма посредник Х, прави си сметка в рубли и получава газ. В същото време политиците на държава Х гръмко обявят, че техните държавни дружества няма да купуват руска газ. И за тези които не знаят. И в момента не се плаща в рубли, плаща се в долари или евро както е по договор, но тези долари или евро трябва да се превалутират в рубли по сметка на клиента.

Драги е вирусолог,обаче много разбира и от газ-доставки и пари.

путьо шизофреника,който изглежда все по зле,иска някой да го забележи.Загуби всичките си пазари в Европа.Никой не се интересува от него.Можеше да нападне България,за да освободи руснаците,които си купиха имоти по морето от българите. Сега ще им хване паяджина гъза на руснаците.

Кремълски малоумноци! :) “Контрасанкции” е като им га нацепят отзад да блъскат със задника за отмъщение :))))

Не е редно! Всички български компании трябва да бъдат ударени по същия начин. До една. Даже посланиците си трябва да приберат и да отзоват нашите - от първия до последния. И пълна забрана на руски туристи да посещават курортите ни! Ето това вече са санкции като хората. Всички ще страдат, особено 15% от населението ни.

на осраните курорти Хайде гони Митрофанова боклуко рязан

Кремъл да ти направи санкции е все едно,джендър да те обижда,че си нормален!?

"Министърът на минната промишленост и енергетиката в сръбското правителство Зорана Михайлович заяви по повод съобщението, че Украйна спира транзита на газ за Европа, че това няма да засегне Сърбия, тъй като страната получава газ от Балкански поток, съобщава вестник "Политика"." Както винаги страхотни новини от dir.bg! Обществото силно се вълнува от преговорите между Сърбия и Русия за газ... Просто нямам думи какви прости и нагли ченгета продължават да управляват медийното ни пространство. Поздрави на Петьо Блъсков и сие...

Колкото до отклонението от ГЪРЦИЯ за БЪЛГАРИЯ това което е на наша територия въобще не притежаваме. Защо се допусна това ,нали драпахме всичко на наша територия да е наше. Това е двоен стандарт ,за РФ не може а за ГЪРЦИЯ може. Изобщо кой носи отговорност за това и наказани ще има ли ???

Странното е, че мина през ЕС. Явно си гребат от меда. "Южен поток" затова не мина - нямахме право да изнасяме по него излишъци. 15 г. по-късно същата хава.. Не е по-зле от преди, просто е по-тъпо понеже мина време и т.н.

Не е възможно да не получаваме транзитни такси от газопровода, той си е наш бе .!!! И колко и кой ни плаща ???

Значи Руснаците започнаха войната за пари и нищо повече бла бла

Плащането в рубли е все едно да втъкнеш дръжката на лопата в еврогейски зад ник, но няма как, ще трябва да го понесат, за благото на всички българи. Ще плащаме с рубъли.

Всички 31 местят... Едновременно.

И както винаги - ние се оказахме най-големите гъзолизци и угодници. Без мисъл за народа и националния интерес. И най-големи демократи сме също. А иначе всичките ни "съюзници" от "голямото европейско семейство" тихо и поединично се спасяват.

И както винаги - ние се оказахме най-големите гъзолизци и угодници. Без мисъл за народа и националния интерес. И най-големи демократи сме също. А иначе всичките ни "съюзници" от "голямото европейско семейство" тихо и поединично се спасяват.

И както винаги - ние се оказахме най-големите гъзолизци и угодници. Без мисъл за народа и националния интерес. И най-големи демократи сме също. А иначе всичките ни "съюзници" от "голямото европейско семейство" тихо и поединично се спасяват.

Плащането в рубли е все едно да втъкнеш дръжката на лопата в еврогейски зад ник, но няма как, ще трябва да го понесат, за благото на всички българи. Ще плащаме с рубъли.

Плащането в рубли е все едно да втъкнеш дръжката на лопата в еврогейски зад ник, но няма как, ще трябва да го понесат, за благото на всички българи. Ще плащаме с рубъли.

руските тролчета квичат на умрело :) топ ми е!!!

Цялата статия се обяснява как руския сателит сърбия щяла да плаща в рубли. Ма да плащат в каквото искат сърбето. Те са им крепостници на чебурашките цял живот. Вучич постоянно духа на п_утлерчо

Ако си пътувал за/от западна Европа през Сърбия не може да не забележиш че цивилизацията е до Калотина. Оттам насам е мизерия и .цигания.

Кремъл е жесток нали :)?

Добър вечер ! ЧЕТИ НА ГЛАС СПИРО Е ЕДИН ГОЛЯМ ПЕДЕРАСТ

Слава Кокаино и тиквата и хероину и евалата на киро тъпото

Ние на сърбите можем ли да поискаме транзитни такси в лева на курс, който да си решим и да ни облагодетелства на максимум?

Може, тръбата си е наша. По схемата на Путин. Сега ще ви я разясня: Плащане в лева през бай Мичо от Трън. Най-случайно бай Мичо се оказва единственият лицензиран да извършва тази операция. И бай Мичо обменя по трънския курс. Изгодно!

> "Всъщност повечето вносители на газ вече откриха сметки в рубли към "Газпром", каза Драги пред репортери по време на визитата си в САЩ." Киро, чуваш ли ?

Къде се скри Баце? Ще стигнат ли кюлчетата от шкаВчето да си върнем трите милиарда или трябва да пускаме Мата Хари оборотна?

Вие намерихте ли ги най накрая тези кюлчета и пачки, бе дебил ???

На майка ти в гъза бяха педераст см смрадлив

Краднал за 10 поколения .Дреме му на тулупа скапан

......Сега е момента да приложим челният опит на камарад путлер,....сърбетата да плащат транзеитната такса в лева, превеждат доларите в БНБ и по курс 1лев за 2 долара и няма проблем ако не искат, да го духат сръбските боклуци!

Ако започнат да крадат банковите ни сметки в сръбските банки

Скокойно бе хора, нали сме Гейропа, не може без женски драми, скандали и хомо парадиране: октомври всички с рублите на червеното килимче пред 6 метровата маса- и ткаа до другия април, пак ще станем смели

Това "Гейропа" е явно на майка ти путк*та

цс цс не се научихте - руската пропаганда ви го нашепна, пък то гейовете се оказаха баш те! в затворите коя държава, поръчва изнасилване на затворниците си и прави видеозаписи за архива? А Раша само май! Да точно Русииската Педерация ! Ето къде са гейовете

Това последно се случи в нашия затвор, за съжаление, с един наш бизнесмен, нелоялен на властта.

Смешници - в пРосия няма Руското правителство, в пРосия има животни !!!

МДааа. Сега е момента да поискаме транзитните такси да се изплащат в тайландски бати по курса на борсата в Каспичан.

сърбия си получава газ от газопровод, който минава през България, а българският премиер ходи да се договаря с подсъветници на съветниците газ на 8000 км от София

Един предишен български премиер плати 3 милиарда лева от нашите пари да построи тръбата от руснаците към сърбите - за 2 години. Но същия 12 години не можа да направи тръбата за азерския газ, който идва от 1000 км. Затова сега настоящия премиер трябва да търси на 8000 км.

Как ще построи тръба за азерски газ през Турция, да е и в умника

Гледайте филма "Второто освобождение", ще си промените мнението за Русия... https://www.youtube.com/watch?v=Vk-1L-1_ucg

От българските политици по-тъпи са еврогейските чиновници далавераджии,които се пазаряха по нощите

Бивши дъщерни дружества, бивши. Поправете си заглавието!

Плащат с рубли, на нас защо не ни разрешават?

Защото сме будали... :-(((

Добър вечер ! ЧЕТИ НА ГЛАС Русия е едно голямо нищожно нищожество с претенции и грандоманщина, населено с полудиви гладни варвари пияници През лятото ята комари, през зимата бели мечки Ако Сибир имаше някакво значение, братята китайци отдавна да са го населили и засадили с култура, ориз и зеленчуци Обаче никой не иска да рине кал до кръста и да преяжда с мензис от есетра на Байкал В цяла Якутия, която е колкото четири Франции живеят 400 хиляди нещастници, колкото Люлин и Младост взети заедно, обаче са разпръснати по села и паланки на разстояния колкото от София до Виена Разстоянията между тъпанарите са толкова големи, че телефонните разговори са с марсианско забавяне от 15 минути Например ако някой местен реши да си търси жена, различна от сестра му и братовчедките, трябва да се запише космонавт През зимата -65С и земята е замръзнала Няма чукчи, който да копа залежи Чукча копа дупки Дупчи леда и лови риба Затова рудата копат каторжници Превоза е толкова скъп, че докато го превозят по БАМ, става непродаваем През лятото - блата и комари Иди копай Нещастни пияни варвари

Спиро, колко спирт си изпил?!?...

Голямо нищожество е на майка ти, сина!

Са го галили цял руски полк

Сега на кой да вярвам на Драги или Киро Канадеца?

Още не са подали опорки...

ЕДИНСТВЕНИЯ ВЪПРОС Е КЪДЕ ЩЕ СКРИЕ ЗЕТЯ НА ЕРДОГАН ПАРИТЕ ... В АЗЕРБЕЙДЖАН ?

хитрите сърби май искат да финтират Газпром със собствено хранилище независещо от тях ....и така хитрата раша с двата крака ...той Лукашенко се пазари вече с ЕС ...явно джужешкото лайно няма отмирисване

Ко? Ко рече?

Яжте боб, Родината има нужда от газ! хе-хе