Красимир Дачев пред Dir.bg: Заради глупави политически решения кюмюрът вече не е мръсна дума

"Започваме да се обединяваме в групи по интереси и да компенсираме разваленото от властта, все едно сме в зората на демокрацията, държавата по-добре да липсваше, за да не руши направеното", казва заместник-председателят на БТПП

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не разбирам защо изобщо интервюират този крадец/измамник.... Само вижте какви заглавия има за този човек: - Ало, Спецов! Кирил Домусчиев и Красимир Дачев заграбиха „Балканкар“ с престъпления - Красимир Дачев изпрал $3 милиона с менте концерт на Снуп Дог и Бритни Спиърс - ШАПКИ ДОЛУ! Президентът отряза Красимир Дачев от орден „Стара планина” – ще се кичи с медалите от ДС - ДС КОТИЛО при Красимир Дачев: Сестрата на Илиян Василев набутана в „Свилоза” от Иван Костов - ДС преди – ДАНС сега: Ето кой пази гърба на Красимир Дачев – топ ченге пирува с пионка на милионера - МАРШ В СЪДА: Красимир Дачев държал работниците си полугладни (колко богат е сенчестият бизнесмен?) - Гешев, пак спиш? Красимир Дачев опита да преметне топ румънски бизнесмен по схемата „Свилоза” - Дачев, от коя година ти е членската книжка в БКП и какво е агентурното ти име в ДС? - История от дървената мафия: Как Камата посече Красимир Дачев – за какво бе осъден ликвидаторът? - Сянката на ДС: Защо другарят Красимир Дачев излъга, че ще лети в Космоса срещу $100 000? Каква е връзката с грабежа „Свилоза”? - Красимир Дачев дал 6 млн. лв., за да „спести” 20 бона глоба? Какви престъпления прикрива ликвидаторът с изваждане от публичност на „Свилоза”? - НА СЪД! Красимир Дачев с пореден удар – сви €20 млн. през „Свилоза” с английска фирма (НК дава от 5 до 15 г. затвор) - НОВА ИЗМАМА: Милионерът от ДС Красимир Дачев излъга бизнеса, КФН, БФБ, инвеститорите и обществеността за 575 млн. инвестиции в „Свилоза”, какво спечели? - Изтрийте корупционното петно „Красимир Дачев“ от герба на Свищов (МРЪСОТИИТЕ на приватизатора) - МРЪСНИЯТ БИЗНЕС: Кого подкупи Красимир Дачев с 640 000 евро? ДС милионерът системно бутал рушвети, има ли държава? - Участва ли Красимир Дачев в трафик на крадени автомобили? Защо личният му шофьор се оказа голям шеф в офшорки на назначения милионер? - Мафия + бизнес: Гангстерът Исмет Шабан – Фатик прави Красимир Дачев милионер - „Бизнесменът“ Красимир Дачев, взимал акъл от Тодор Живков, лъсна в афера с фалшиви документи - Милиционерският син Красимир Дачев се прави на бизнесмен с менте биография - КРАСИМИР ДАЧЕВ ФАЛШИФИЦИРАЛ CV-ТО С ПОЗИЦИИ, КОИТО НИКОГА НЕ Е ЗАЕМАЛ Луда работа....

И какво? Това което казва грешно ли е? Лъжа ли е? Има ли фалирали бизнеси и затворени фабрики? Има. Има ли освободени работници? Има. Има ли газ? Няма. Пълни ли Германия складовете си? Да. Къде е излъгал? Ма бил прал пари с концерт и фалшиви документи? Това какво общо има в случая? Прав ли е за горите? Прав е. Иди виж какво става с горите на Витоша дето тъпака белев ги заряза щото било резерват! Иди в Бистрица и погледни към Бистришко бранище да видиш - голо като стадион е станало,, и трънки няма вече.

Другаря цял живот е крал от същата тази държава, а сега "по-добре да нямало държава" - истински комунист.

Шилo

Ако този миндил има предвид изключително глупавите решени на Путлер, то тогава е прав на 100%!

ЕКСПЕРТИ , ПОЛИТИЦИ - ВСИЧКИТЕ ХАРТИЕНИ

Нема кюмюр бе , а 75% се греят с него , каква мръсна дума бе ? Зимата е след 4 месеца смотаняци стига плещили глупости , стига слугувайте на други , стига гледайте чуждите интереси , СПАСЕТЕ НАРОДА СИ , че иде НАРОДЕН СЪД

В България няма политици, може би само в ДПС останаха. ПП, ИТН, ДБ са групи по интереси, без политическа визия за глобалната ситуация, без яснота за регионалните и националните приоритети, без бъдещи планове. Ситуационни изпълнители.

ДПС НЕ СА ПОЛИТИЦИ , А ТЪРГОВЦИ. СТИГА СТЕ РЪСЕЛИ ГЛУПОСТИТЕ СИ.

Абе тоя милиционер що не си изнесе предприятието при колегата си путин , там дървесина и газ в изобилие.

Фактът, че Краси Дачев дава акъл сам по себе си е притеснителен! Краси е най-яркият пример за назначен от комунистическата ДС индустриалец-милионер. Зет на генерал от ДС, той получи Свилоза като чеиз и от тогава само до и развива. Вярно, купи си и парцел на Луната! Та толкова за компетентността и безприсграстността на т.н. български индустриалци!

ДОИ И РАЗСИПВА! А НЕ "до и развива"- техническа грешка!!!

Като знае,че трябва време за други газови източници,що не карахте Тиквата да ги търси.12 години лежахте на руската кълка и лапахте аванта,сега се оправяйте. два милиона българи показаха,че могат и без мутрите.

Как стигнахме дотук - да ни управляват пълни профани и некадърници ?

Въпросът е: Чий го дирим все още в този "съюз"

Беьказармените телефонисти не могат да пишат но обсъждат всякакви теми, да не говорим за военните където са корифеи

Този НАЗНАЧЕН милионер приватизирал по всички знаем как Свищов Свилоза го раздава напоследък “голям” политико-икономически анализатор . А за тези които не знаят : той е интимен с бившата на Бойко Борисов -Цветелина Бориславова ! Съвпадение ? Едва ли !!! Само, че газа го спря путлер а не ПП или Петков “уважаеми” г-н работодателю.

Газа го спря просто Киро! Две страни в ЕС хукнаха като пърле пред майка си Полша и България. На Кикито обяснението беше, че нямало да са гарантирани доствките, че щял да загуби контрола върху парите и всякакви други глупости. Цяла Европа обаче плаща по схемата на Газпром и си получава газа, та в Гръцкия случай - даже ни го преплодава с голяма надценка..... Просто остави лъжите и да знаеш, няма г-н Петков, има просто Киро.

Всички странби в ЕС плащат в рубли и си свиркат. Само ние сме големите мъже, за кефа на Киро и сие

И в Германия ли Киро!?! Що пишете простотии? Герберасти ли сте или обикновени идиоти!

що не си прочетете пак ЗАУПОКОЙНАТА МОЛИТВА ЗА НАБУКО.. Бито Бочкото за първа копка панделка на кирката бе вързал. НЕ КЪДЕ ДА Е.. В СОФИЯ.. Щото банкерите от Европата с готовите пари за тръбата УЖ и те в София додоха.. Ама се оказа, че за тръбата на НАБУКО в региона НЯМА ДРУГ ГАЗ, който да я напълни.. Та не къде да е, а в София те погребаха НАБУКО и дадоха пари за ТРИ пъти по-тесната тръба на ТАП. За газ от Азерия. Дето 8 млрд. на година ще праща в Италия и по 1 милиард ще дава на нас и византийците.. Та в Софията НАБУКО стана НАКУКО.. Оня ден ЕС за увеличаване на азерскио газ са обади.. АМА СЛЕД 2027-ма година. Га за тръбата ТАНАП се пуснат още тръби, а и за ТАП - тоже.. А за конвенционалното ни находище в БЕЛЕНЦИ Плевенско. Дето през 2012-та го дадохме на новите братя от ДАЙРЕКШЪН ПЕТРОЛЕУМ от Мексиканския залив. Пък те обещаваха, обещаваха до 5 години - промишлен добив ша има.. С обещанията си останахме. А пък сегашните ни управляващи за него дума дори не отварят.. Да малко е находището. Две години може да ни самозадоволява.. Ама след това на хранилище кат втори Чирен може да стане.. Щото то Чирен си е с обема от първата криза с газа. И тогава топло и икономика можеше да държи заедно 10-15 ДНИ само.. А сега кат е на 1/3 пълно.. За тез дни или само топло, или само икономика ша поддържа за същото време.. И за азерскио газ по гръцката ни нова тръба не ми пишете.. Докато не са пуснат новите тръби от Азерия - газ оттам повече от тоз 1 млрд. на година няма как да доди. Тръбите не са разтягат..

А внесе ли някакви данъци в държавата, или макя?

А вече е и ЕКОЛОТИЧНО ГОРИВО.. За още ДВЕ години поне в ЕС.. Някой, някъде да е чул в последните месеци Гретката да плува с ветроходна яхта. Реч в ООН да държи пак..

Марш при Глиги като сте големи антируснаци

Не са глупави решения Краси, а бизнес решения. Всичко е пари. Политиката в Бг е най-печелившия бизнес - не произвеждаш почти нищо, не ти търсят отговорност за умишлена некадърност или бездействие, но лапаш заплата, бонуси и комисионни. Докато няма сеч ще има плач - възрастен си, сравнително умен седиш по студията, трябва да го знаеш тоя лаф.

Да ама ако си на работа там и ти спрат заплатата друго ще пишете.

Младежи до 25 години:. 24% хомосексуалисти 18% наркомани Дотук беше България

Какво пък е създал тоя, бе. Подари ли му от КПСС завод да си играе на бизнесмен и вече стана много самостоятелен и разбиращ от капитализъм. Важното е Москва да падне - цената няма значение. Дачев - Чемодан - Вокзал - Масква

А точно такива зомбирани и продажни дебили, като теб затриват България!

Още един умно-красив ли беше креслив ли беше ...идиот

Ааа човека иска да купува руски газ ама да продава стока и услуги в ЕС! Санкциите не ти пречат са търгуваш с някого Просто избираш с кой от двамата ! Ама на дъртия комунист не му отърва - иска евтиното от изток, скъпото на запад!

Но чак пък толкова?

Случва се, не се отчайвай Почни метач някъде , или путкински трол - за там ставаш !

Що според теб Германците досега какво правиха? И се репчат че ше спрат да купуват и като дядя Вова верно им врътна кранчето се насраха от шубе. А пък Киретата ше затрият много бизнеси с тая политика дето я водят но на първо време това няма да се забележе щото хазната се пълни, пари за строителсто особенно за пътища не се дават - пей сърце. Но тази пирамида като рухне всички ше се сетят ама ше е късно.

"човека иска да купува руски газ ама да продава стока и услуги в ЕС!" Ами половин Европа какво прави бе @№$%€ ................ през Украйна преноса още тече, макар и на минимум и то волята на Путин не го е спрял съвсем!

Какво значи да избираш с кого от двамата? Нали много говорите уж за свобода и подобни глупости? Купуваш от който искаш (САЩ, Русия, Китай или който и да е друг) и продаваш на който търси. А това в момента е помия.

Ти къщичка за птички правил ли си ? Що ми се струва, че си офисен планктон ?

Продавай пробиотик .Къде си тръгнал предателю.....

А ти пробвай антибиотик...срещу тъпития

Ама хич не ти е помогнал , да знаеш

/ Срещу тъпотия

Нашия бизнес, който правим, естествения, човешкия бизнес, сме го създавали с годините постепенно. Ало прати някакъв а когато ти подариха Свилоза от партията не рева защо държавата ама сега когато не може да смучеш както го правиш последните 30 години лошо проблем

Тук разни мръшляци, които и пет стотинки не са изкарали през живота си с работа и честен труд седят и плюят по един човек, който осигурява работа, заплати, осигуровки и живота на хиляди хора! Ами льольовци, като сте толкова отворени, спрете да вземате пари от майка си и баба си и идете да изградите някакъв бизнес! Ама ей така, от нулата, да го развиете и да дадете работа на други хора, семейства с деца, с кредити, които искат само едно, да работят ида получават съответно заплащане! И не ги интересува, Путин ли е нападнал Крайна или ХоШиМин Америка!

Какво е изградил този бе син на баща си партиен секретар номенклатура хайде стига глупости Свилоза му го подариха когато раздаваха куфарите Нищо не е изградил сам всичко му е дадено наготово и той само е смукал последните 30 години

“През 1985 година специализира „Американско право и правни институции“ в Залцбург, Австрия.[1]” -Яха ясно. А кой беше баща му? ;) Партиен бизнесмен да ми обяснява принци на пазарната икономика, някак не върви…

Анализът му е точен!!! Киролените изпълняват чужди заповеди и потопиха икономиката! Те са специалисти по невидимите схеми и врътки, услуги най- вече! Реалният сектор не ги интересува. Лошо са нахакайте с тези йесмени! От Кунева само кес и пак кес и още йес!!!

Народът си живее царски, хиляди хотели и заведения са бъкани с народ!  Добре, че влязохме в ЕС, че каква мизерия беше при комунизма! Затова децата на източните олигарси са на запад!

Един от най противните т.н. бизнесмени! Специалист по схемите, защото Свилоза нищо не произвежда - просто няма дървесина. Лъжец и измамник на държавна софра... Газопровода (предпроектното проучване) до Свищов започна 2013 г. И Баце го даде изцяло на него, като 8 мил. евро се изхарчиха за построяването, а ще се използва 30 процента от капацитета...

Ти пък какво си направил, смешник. Приватизира направено и сега переш пари и пречиш на другите хора. Айде трай ...да те питат откъде са ти парите,

Още един дето се загрижил за това, че работниците му нямало с какво да си плащат топлото! Айде всяка жаба да си знае гьола и да не плачи и квака за чужда локва. Или синдикалисти, дето опяват, че работодателите не печелели достатъчно и отивали на фалит. Не знам защо, но подозирам, че нито на едните, нито на другите всъщност им пука за работниците.

"самонадеяни доморасли политици" Много точно определение за мафиотските марионетки от ПП, ДБ и останките от БСП.

защо държавата трябва да ти осигурява гориво? Отивай да хленчиш на газпром. купувай с рубли какъв ти е проблема?

Щеше да го направи, за да е конкурентоспособен, но държавата му забранява, защото попада под санкциите на ЕС! Той човека това разправя през цялата статия, но някои все не са разбрали!

Той иска скапаната държава и скапания ЕС да не го спират да купува евтини от Русия

Единствената държава в историята на човешката цивилизация приела закон за ликвидация. Но на Циганина ДС му е виновни.....

... и единствената държава, в която в първия и парламент влиза човекът, подписал смъртната присъда на нейния най-голям национален герой!

Преди време Красимир Дачев си беше купил "Ролс Ройс", а днес държавата му е длъжна!?!? Илон Мъск живее в сглобяема къща за 50.000 долара в Бока Чика - основната база на Спейс Х, а Дачев в луксозна къща в Бояна за над милион долара. Плюс Ролс - Ройс преди години. Това е причината единия да е собственик на "Свилоза", а другия на "Тесла" и "Спейс Х" - въпрос на приоритети

Защо държавата го спира да купува газ от Русия. Има пари ..купува. Купи и ти бе смръдляко

Русия е страна с фашистки режим, с която България не трябва да има нищо общо. А ти заедно с Дачев можете да си съберете багажа и да отпътувате към любимата ви рашка. Жалка руска отрепка

Европа е фашистка.Доказано Ако Горбачов бе бе извел войската от Германия ,агресорът Нато никога нямаше да отиде на изток. Защо каторжниците не изведат войската от Германия,както е говорени Колониалните мръсници искат без пари но Елцин го няма Алцхаймера скоро ще го посети.

"Агресорът НАТО" беше посрещнат с хляб и сол в цяла източна Европа, и всички 10 страни от източна Европа се претрепаха да бързат да станат членки, за да имат някаква защита от азиатските убийци на вързани деца и крадци на тоалетни чинии! Нито една от тях не прояви интерес към военен съюз с блядовете. Сега ясно ли в кой е агресорът и убиецът, и кой е стожерът на цивилизацията?

И като влязохме в ЕС и НАТО , та цъфнахме и вързахме. Още 20 годии таклива успехи, и можем да закриваме държавата. Къде ви намират такива идиоти с промити мозъци.....

Е да, ама хора като Илон Мъск и Джак Ма се раждат двадесетина на едно поколение в цялата планета, а ни трябват хора мотори, поне 20 милиона, за да може да вървим напред!

всъщност държавара се руши 33г от Козяк, това вече не е тайна и бизнеса узра да го разбере! а КП и ПП просто довършват мръсната поръчка на Белия Дом...... хубавотое, че бизнеса и хората като никога ще са на една страна, противоположна на властта, скоро това ще има и реално изражение

избира посредствени политици които имат посредствена съдба

КАКВО ВИ ДАДЕ Запада бе идиоти ???? Миете кенефи в Европата а тя ви храни с лидъл била и кауфлан !!!А И ще се вазите на каруци Ф-16 2030 Хахааа Ей смотана държава брей

Това, че ти и твоето семейство сте некадърни и ставате само за миене на кенефи, не означава, че всички са така. И да ти отговоря - "запада" ми даде свободата да пътувам из цял свят! Даде ми възможноста да изкарвам пари спрямо качествата и количеството работа които извършвам, а не да получавам заплата от 180 лв, определена от някой чиновник, слагач на партията. Даде ми възможност да мога да избирам, къде да живея, как да живея, къде да изуча децата си... и много други неща, които роб като теб не може да си представи, че са право, а не лукс!

не се напъвай толкова, че Запада може да даде на децата ти и "свободата" на наркотиците, проституцията, чалгата, престъпността и т.н., все неща, които "желязната завеса" ги спираше.

до Абе: И пак глупости плямпате като изкуфели старчоци. Наркотици, проституция и престъпност имаше и през 80-те. И то не само имаше, ами ние ги разпространявахме из Европа. Чалгата се казваше "Сръбско" и "Гръцко" и пак си беше широко разпространена по селата. Желязната завеса спираше само тези които искаха да избягат от тоя режим и нищо друго. А за моите деца не се притеснявай. Те са си наред!

Ретард!!!

Хората могат да изразяват гражданската си позиция със всякакъв зарзават. снежни топки, яйца, домати и прочие.......Да поздравим Кире и пасмината със зарзават, топки, яйца, домати и прочие пред медиите и да го излъчат по света. Да видят навсякъде народната любов към подлогите продажни   

Киро Тъпото и Кокорс заявиха Черно на Бяло че договорът с Газпром няма да бъде подновен. Западът конфискува 330 млрд руски пари в западни банки. Русия каза плащайте в руска банка в рубли. Германия през посредници купува от Русия. Но тъпия Цереушник трябвало да бъде свободен А бе боклук плащай ми ти парното,бензина и тока

200 коментара изтри бе админчето, ти побъркан ли се бе олигофрен

Хубаво е да има кой да каже на сополанковците - сополанковци! За съжаление и аз бях един от тия, които ги избраха! Честно казано, надявам се, че управлението на ГЕРБ ще си извлече поука. Хората не ги харесват вече, и причината е ясна - 12 години тъпчене на едно място, оправдания с Орешарски, а резултати - нула! Опашкарите на Европа, а не заслужаваме така. Престъпници и наркомани, близки до управляващите дерибействат и никой и копче не може да им каже. Борисов беше написал - работа, работа, работа! Ще го поправя - дисциплина, дисциплина, дисциплина! Не може за момчето от село аршина да е един, а за приятел на племенника ми - друг! Не става! Не сме всички брат'чеди, а и не трябва да е така! За това сме на това дередже - защото се назначават калинки навсякъде. А като седнат на министерското кресло ... е, резултатите са видими! Та, ГЕРБ са причината, поради която напуснах България. И не съжалявам. Но ще гласувам навсяка цена. Уморих се от алтернативи, и съм на такова мнение - най-добрият прокурор срещу хора, които пият, друсат се, шофират и убиват би бил този, чието дете е убито от подобен индивид. Най-добрият човек, който би спазвал процедури по безопасност е този, който от собствената си немарливост е убил своето дете ... с моторна шейна, например! Та - най-добрият Министър-Председател би бил този, който е разбрал колко се е осрал, но е и видял, че алтернативата е пагубна за България!

В бизнеса трябва да се научиш да носиш на риск - ако взимаш неправилни решения през годините се натрупват грешки, респективно може и да фалираш. Държавата по никакъв начин не е длъжна на конкретни стопански субекти извън това да създаде регулаторна рамка и да определи данъците. От там насетне всеки сам преценява как ще се развива. Основният бизнес на Красимир Дачев е "Свилоза" и това предприятие не е създадено от него, а е приватизирано след падането на комунизма. Ако в един момент в рамките на три десетилетия той се изправя пред проблемна цена на природния газ, това не е проблем на България, а негов. И е крайно време да престанем да слушаме някакви псевдо-бизнесмени, доколкото всички тези, които виждаме по медиите през последните седмици са именно такива. Как пред медиите не излезе някой чуждестранен мениджър на предприятие, който наляво и надясно да ни обяснява как България с нещо е длъжна на компанията, която той управлява, а виждаме единствено някакви български номенклатурчици?

Видите ли атлантик, шибайте го !

ДС в атака!

"бизнесмен"?!?!!!?! Аре у лево, смотан. Причината за алтернативните доставки е, че Газпром спря да си изпълнява договора към нас! Нещо, което удобно се забравя от чичковците разбирачи получили червени куфарчета навремето. Още преди 100 и кусур години, Бисмарк е казал - Нито един договор с Русия не струва дори хартията на която е написан.

кирето удобно ти го намести у пърдака ве троле. кат не ти изнася, е човека ти го каза-кюмюр кюмбе и си добре . ббаахаха

_stankow

Не, лъжете. Виждам, че сте либерал, така че - позволено ви е ! :) Никакъв договор не е спирал Газпром. Договорът и досега си е валиден. Плащаш и вземаш. По цени като за дългосрочен договор, с пъти по-ниски от текущите борсови. Но К.Петков, по нареждане на неговите задокеански господари спря да купува газ. И ни обрече на студ и безработица. Дреме му на него. Зимата той ще си е в Канада !

Нещо си у грешка пич живеем в Демокрация 32 години !!

България може да бъде или съюзник с просперираща Европа и САЩ, или да е пропаднала руска кочина. Време е да изберете страна. Life или Жизнь!

Тъпа козяшка

Да платим парното или лекарствата?

Ще има промени, скоро. А ти май ще трябва да избираш с какво да бягаш на запад - ел. тротинетка или пеш.

Това при нашите тролове е някакво заболяване. Значи плюят комунизма и в следващия пост плюят предприемачите, че били алчни. Явно бюджета е доста оскъден за нашата страна...

Тая комунистическа подлога/доуен милиционер докога ще се изживява като бизнес ориентиран спец. С куфари те лесно се приватизират шес завода. Ай сиктир