Красен Станчев и Левон Хампарцумян: Ще бъде ли разплетена докрай приватизацията?

България е страната с най-много приложени схеми, но пред закона всички досега излизат чисти

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Благодаря, че ни напомнихте за ленинградският другар, който се изживява като съвременен Кромуел, с мераците си да оправя България. Само дето не разбрах на предна предавка или на задна прашка. Моля уточнете. Издигнете му паметник и поставете апастроф " Под този камък почива България. Вечна и памет."

Това е като изборите - никой нормален не вярва на казаното, но отива да гласува барбар с ненормалните.

Хъмпти-дъмпти, кой въобще ти е казал, че ше има присъединяване към ерм2?

Театър за наивници Ако имаше воля за ревизия на приватизацията, то депутатите щяха да променят съответните закони, щяха да премахнат или увеличат давността, прокуратурата щеше да заведе дела и парите щяха да бъдат прибрани в държавата. Сега ще кажете, че много замесените са мъртви. Може и да са мъртви, ама техните наследници още харчат парите от приватизацията. А най-важното е, че цялото това нещо нямаше да се случи 2020 г, а още 2009, когато ГЕРБ дойде на власт.

"Резултатите от проверката на приватизационните сделки ще имат по-скоро исторически, информационен и репутационен смисъл, отколкото правно наказателен, защото са изтекли давности или собствеността се е сменила. Това обяви от своя страна банкерът Левон Хамапрцумян, който за кратко беше изпълнителен директор на Агенцията по приватизация (2000-2001 г.)" Относно давността и популизма. И на проверяващите, и на проверяваните, и на замесените политици е ясно, че давността е изтекла, че по закон не носят отговорност за предишни действия по служба, както и че всичко се прави с цел хвърляне на поредната доза прах в очите на обществото и света, за да покажем, че уж в България нещо се прави. Точно по времето на Левон едно от приватизираните дружества беше създадената през 1964 г. Българска Външнотървоска банка, позната днес като Уникредит. Дали случайно или като награда приближения на Костов и изпълнителен директор на Агенцията по приватизация Левон Хампарцумян беше назначен за изпълнителен директор на Уникредит. Пост, който заемаше до съвсем скоро!

Тия двамата са за затвора до живот. Къде е сега мърдата Гьошев да им спретне клоунадата с копои и мисирки.

Красен Станчев сам по себе си участва в цялостния процест по ликвидация и приватизация на всички активи по сагата "Кремиковци". Лично ни е обяснявал част от схемитите, които са прилагали на времето. За справка, преподавател е в СУ...

...и две ДС ченгета приказват.....

Не наивници, няма нито да е докрай, нито да е мащабно. Трябва им да разплетат само там, където трябва да ударят и да ограбят. Там, където няма какво да се вземе не ги интересува, и там където са замесени ДПС и ГЕРБ също не ги интересува.

вържи Костов за да не избяга и действай!

Заминавам при Васко в ОАЕ!

Александър Томов Лупи е за доживотен!

7л62 за погазанета чест и достойнство на цска

Руснаците, стоят зад гърба на най - големите олигарси в Бг, който разбрал, разбрал.............

Не, няма! Баце още през 2016 г. е обявил, че се захваща. Резултатите ги знаем

Приватизацията не е морална, но е законна. Руските подлоги от БСП и СДС са си опекли работата. Най ме е яд на Костов, че громеше комунизма, а после е сядал в офиса и е раздавал заводите. Срам.

А защо питат вече компрометирани личности? Левон беше точно тогава шеф на приватизацията, той няма морално право да говори. След това без никакъв банков опит беше спуснат на шевското място в Булбанк след като стана частна, пак по линия на приватизацията...И се изказва дори за еврозоната без да е компетентен. Иначе през годините не пропусна да покаже колко е имотен и състоятелен..

колкото разследваха комунизма, толкова ще разследват и приватизацията... Традиции, майна...

Проверка на приватизацията никога няма да бъде извършена, защото този, който наистина я иска - уж суверенът, няма никаква власт да я извърши. Давност нищо не значи - както са гласувани законите, така може да се гласува промяна и да се запише - няма давност, ако са мъртви, търси се от наследниците и т.н. Обаче няма кой да го свърши. Каскетът умее само едно нещо - имитация на бурна дейност и прикриване на престъпници. Не трябваше да допускаме назначението му.

Напротив, няма никакъв интерес от обществото вече по тези исторически факти. Половината приватизатори вече са ритнали камбаната, другата половина са ликвидирали предприятията и си живеят по островите, давността отдавна е изтекла. Асега ще се опитват да ни забавляват с неща без никакво значение. Прокуратурата ще се занимава вместо с разследвания от които може да се върне нещо, защото още не са изтекли давностните срокове, с неща за които вече може да се оставят на историците. А и с политически поръчани разследвания също, макар че няма доказателства по тях - важното е да има повдигнато обвинение! Само от време на време може да окошарим някой бяндит, който вече е неудобен или не си плаща на когото трябва!

Интересно как нито един от извършилите приватизации не каза нещо различно от това, че "процеса е бил напълно прозрачен". Да, прозира отвсякъде криминалната приватизация-това е факт неоспорим, но защо периодически ни се сервира проверка на процесите след като на всички е известен крайния резултат. Това начинание какви цели си е поставило за да се впрегне огромен ресурс на държавата? Да, искаме да има справедливост, но ако тя ще се заключава само и единствено в оповестяването на имена на "стената на позора" мисля, че не си заслужава усилията на институциите. За такива начинания народа е казал "Кучетата си лаят- кервана си върви". Очаквам да чуя истинските мотиви на прокоратурата и техните очаквания ако бъдат открити ( естествено, че ще бъдат открити) незаконни действия на длъжностни лица и институции.

Интересно, какво са замислили да правят докато "хвърлят" темата за приватизацията? Ще бъде нещо голямо, и продължително! Докато се "чопли" болезнената тема с вече изтекли давностни срокове, НЯКОЙ ще си осигури спокойствие за да си "свърши работата". Не знам как се нарича това!

За един посланик.

Интересно как нито един от извършилите приватизации не кавсякъде криминалниза нещо различно от това, че "процеса е бил напълно прозрачен". Да, прозира отвсякъде криминалната приватизация-това е факт неоспорим, но защо периодически ни се сервира проверка на процесите след като на всички е известен крайния резултат. Това начинание какви цели си е поставило за да се впрегне огромен ресурс на държавата? Да, искаме да има справедливост, но ако тя ще се заключава само и единствено в оповестяването на имена на "стената на позора" мисля, че не си заслужава усилията на институциите. За такива начинания народа е казал "Кучетата си лаят- кервана си върви". Очаквам да чуя истинските мотиви на прокоратурата и техните очаквания ако бъдат открити ( естествено, че ще бъдат открити) незаконни действия на длъжностни лица и институции.

Всичко това е добре, но при толкова аресутвани и започнали разседвания, отъкде Гешев ще вземе компетентни кадри да разбридат приватизационните сделки и анексите към договорите?

умно говят тия момчета давност исторически ние сме добре виеэапайте в калта но няма давност эаэлупотребили крадци на държавата не платени данъци эа теэи милионери 114 и още 12 милиардери както каэват банкерите никаква давност не ги эащитава могат да гласуват да отпадне давноста и който элуопотребил на съд и връщане на милиардите в държавата ,идва проекгта на СЛАВИ който може да махне давноста

Започва един процес на Прикриване на Приватезициония Бандитски процес от , като начало тези двамата и Зайкова по НОВА ! Не ни Отчайвайте господа , вие сте платени Клакьори на Иван Костов , присвоителите на БГА -Балкан , Кремиковци , Нефтохим и многото заводи и фабрики приватезирани и след това разрушени и продадени за скраб до последния болт ! Някой се опита да се изкаже , че е законно било , няма да му повярваме ,защото още са живи тези които видяха Приватизацията ! Иван Костов да бъде Арестуван и държан в Предварителния Арест , за да не избяга от България !

Сега ще докажат че цялата приватизация е била по конец :D:D:D:D

Поредната дъвка за материала.

Ей сиктир беееее!!!!???? Левон, който беше награден с шефство на банка за успешната, в кавички, приватизация у нас, която лично той ръководеше ще ми обяснява!?!?!?!? Нали за награда на приватизационните си успехи получи поста в банката и заплата годишна да речем един милион лева - грубо. Ей, Левончоооо, кукувица не ни е изпила акъла още. Постарахте се да станем дебили ама не би. Помним още кок какъв беше. Не слушайте крадците.

Голямото разграбване стана преди приватизацията! Когато започна истинската приватизация през 1997 г. не беше останало нищо за приватизиране, бяха разграбили всичко, предриятията бяха вече неработещи и опоскани с огромни ДЪЛГОВЕ!!! Така че да проверяват преди приватизацията кой и как е управлявал държавните предприятия в периода 1989 - 97 г. Там е заровено кучето!!!

те повечето вече са покойници

PEYTSCH

Ето ви един пример от вчера...Прегледани са с газанализатор 60 коли и само една е спряна от движение ! Ефективността от акцията е...смехотворна. Значи в София колите са тип-топ както никъде по света на Запада. Това ще е и с обседването на приватизацията. А всеки може да посочи и на сън фантастичните грабежи от „тройките“ и единиците които сега се пъчат като „бизнесмени-милионери“...Всичките са боклук и то на степен Х.

Поредното отвличане на вниманието на материала у насочването му в Трета глуха. Гробарите са майстори на това.

Толкова ли са се осрали нещата в страната, че пак се захващат с нещо дето няма да ги бъде. Давностните срокове за много действия са даже 5 годишни, а не повече. Особено за търговски дейности. Поредния кьорфишек. ВАЖНОТО Е КАКВО ДРУГО СЕ ПРИКРИВА И ЗАМАЗВА ТОЗИ ПЪТ С ТАЗИ ПР АКЦИЯ?

Смях в залата! Точно тези двамата ще говорят за Корупция в приватизацията :) Левон откъде взе пари, за да влезе в Булбанк?

Това мероприятие сме го гледали,хайде няма нужда.Кажете на сарахоша да не харчи пак едни пари за машинно гласуване заради комисионни ,защото парите са кът и народа е беден като църковна мишка.Доста железа отлежават"Какво стана с машините за пръстова индитификация по болноците/къде е резултата,те къде са ,кой ги плати и има ли виновни.Всеки ден престъпление,сега ще се връщат назад след "изтекла давност"нали затова закона е такъв ,за да няма виновни.Спрете харчовете.

По вероятно сийка да си разплете чорапите. Елементарна пропаганда, направо обидна.

От българина, македонеца и украинеца по-големи гадове няма.

Погледни сничката хубаво. Тав единият е... арменец.

Поредната дъвка за народа - едва ли някъде по света има толкова крадливи и нагли "бизнесмени"!