Корпоративна Америка започва масови съкращения

Големите технологични компании и немалко финансови институции вече обявиха плановете си за орязване на персонала

Обратно в новината

Коментари - Корпоративна Америка започва масови съкращения | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Като се ваксинират така ще е !

България ще съкрати 50 000 енергетици и миньори до 2 години,за да вземе подкупа от 2 милиарда евро.После ще се купува ток от Турция, както плениц,храни и газ,скоро и петрол.

България в Шенген означава хиляди българи да пренасят наркотици до всяка точка на ЕС поради липса на граничен контрол.Хероина ще се доставя с тонове направо с тировете.Навръщане ще е бялото.

Няма нищо нали дават милиарди на Украйна, виждаме, че това не се отразява на американците. Само руснаците страдат хахаха

Ей затуй не работя за корпорации. Тия всички фирми са олицетворение на Матрицата, и там някакви полу-хора хамстери роботчета въртят колелото за големите грозни тарикати педери като Безос, Билчо, Елънчо и разни. Аз си цъкам в кафенето, боцкам си селските хубавици и се радвам на живота като баш БГ играч.

Значи първо ще ритнат офис планктонa - HR "експерти", HR "специалисти", разните му там безбройни меринджеи и всякакви ненужници и некадърници, дето стават само за офис и за нищо друго. Правилно. Хахахаха.

Хиляди трол-педали и ботове ще , останат безработни завинаги. Ще трябва да си намерят друго заниние за прехраната. Браво на задокеанските господари.

Все корпорации с работници роби по света и най вече на изток.

Прав си! Беше предвидено милиарди да умрат, а те гадовете се ваксинираха! :)

Нека да позная, Възраждане, нали?

Нормално, нали сме колония.

Дира защо никога не можем да коментираме под статии за професия инфлуенсър? Май сте един дол дренки с тях и ще отнесете яки псувни. Паразити живеещи на гърба на баламите.

Измислени "фирми"

Дано на теб и всички педаали като тебе им изсъхнат чурките. Вие толкова ли сте прости, че не разбирате, че това е за доброто на планетата и за доброто на всички нас. Тези въглища, въглищни централи, това постоянно горене на дърва замъсява въздуха, който всички дишаме. В България 6 месеца зимно време постоянно мирише на въглища, на изгоряло. Това ни убива. Това за дърва и горене само приказват по телевизиите . Я погледнете на запад и на север в Европа дали някой в градовете прави така???

Сигурен съм, че съкратените се радват, че са помогнали на честната, демократична, независима и суверенна усрайна. Вероятно през сълзи гледат изявленията не назависимия и демократичен, и цивилизован зеленский и се чудят дали да не си дарят обезщетението за безработица на честните, демократични, независими и преди всичко цивилизовани представители на ВСУ.

Огромна част са работещи отдалечено . Или както е модерно- хоум офис.

Не виждам обаче в списъка нито един производител на цигари и алкохол...

Да заповядат в България.има нужда от бачкатори.

Тъкмо се научих да кодирам и останах без работа. Сега пак ще трябва да ходя да бера ягоди в Англия. Трябваше да се науча да бера гъби, че поне е на топло.

Ох, бате, браво! И аз исках да стана като теб, ама не можах. Сега ме карат да работя, ходя на работа. Айде пак ще пиша за да разбера как си.

Great Reset в действие! А в същото време всяко правителство декларира, че работи "в името и за доброто на хората". И наивните гласуват на изборите и сляпо вярват, че техният глас ще промени света към по-добро! Очакват ни няколко десетилетия социални катастрофи, размирици и неуспешни опити за революции в цял свят

преди можеше, но отнасяха на 100% хейт, и Дира заключи коментарите иначе никоя от безполезниците нямаше да се навие на интервю, а Дирковци трябва да си пълнят по някакъв начин статийките

Едно, че скъпата енергия изсмуква ресурсите на всички и намалява покупателната способност масово. И второ, китайчетата дават най-добро отношение качество/цена за повечето стоки. Да с услугите (съпорта) при тях е проблем, но то къде не е. Матряла дебилен не само у нас, съпорта и той дебилен съответно.... Хората вече се натренираха сами да се оправят.

Значи казано накратко - глад и мор тресе добитъка в капиталистическата кочина. Като компенсация за уволненията щяло да има по кило банани на калпак.

Ха ха ха ха Аз мислех, че демокрацията е власт на народа но Господин Рузвелт ми обясни, че демокрацията е власт на американския народ. Ха ха ха ха

Не съм чувал сервитьорки, миньори и стругари да работят home office.

Ха ха ха ха Сега, и европейските фирми, като се преместят в САЩ, още повече ще се стъжни Ха ха ха ха

Съкратили са малкото останали хетеросексуални ли?

Това им е работата на тези корпорации - д а изкарват пари на акционерите си, а не да св грижат за работниците си. От уволнение се страхуват само тези които нямат уменията да се адаптират на нови места

А, за безработен стругар, фрезист, заварчик чул ли си? Не знам да има такива.

Така е ,когато харчим пари за войни Споко.Рано или късно ще дойде нова вълна от истока ще помете доста самозабравили се хора. За добро ще е. Успех

ЗАКРИВАЙ! :))))

Всеки момент чакаме да загние и да започне гражданска война, с участието на дресирани гъски и комари ,пренасящи сибирска чума .

Тези съкращения ще се отразят и на местните ИТ и BPO фирми.

Големите забогатяха по време на пандемията през която фалираха много средни и дребни бизнеси и сега започват да съкращават работници . Така се получава като избират изкуфял президент зад който стоят хищници. Там е ясно а какво се случва тук в най защитата им колония?

Алчност,лакомия,завист,прецакване ей това са тези уродливи компании !

Gugnelid

А ти ако можеше да осъзнаеш колко си кух/а, вероятно щеше да се полееш с бензинец и да се запалиш.

Няма страшно! В краен случай има "Авангард" и "Посейдон".... Няма да ги оставят да се мъчат, я! :)))))))

Ха ха ха ха След като САЩ извоюва своята независимост , Англия вече няма къде да изпраща затворниците си и се ориентира към Австралия Ха ха ха ха Добри основи са положени Ха ха ха ха

Явно хоумофисният планктон е най-излишен от всички. Сега ще са само хоум, тъкмо няма да събуват анцуКа.

Имат икономика, и да ги съкратиш, ще си намерят работа. Само скотовете не.

От 330 милиона американци, щели да уволнят 50 000 и ватата се радва. Е, 1 американец изкарва колкото 20 руски орки, ама карай. Орките математика не ползват. Само речите на другаря Путак Путаков! Руски скъсаняци :) Руски скъсаняци :) Руски скъсаняци :)

Каква я мислиха, а каква стана??? А уж трябваше Русия да фалира ... Помните за "санкциите от ада", нали? :))))

Чакаме да почнат да скачат от небостъргачите. На англосаксонците това им е специалистет - отидат на ваканция скачат от балкона в басейна, дойде финансова криза - айде пак през балкона, самолет удари небостъргача - пак балкона. Балкона има важно място в сърцето на англосаксонеца.

Ха ха ха ха Като няма хляб, да ядат пасти. Ха ха ха ха И главичката на Марчето Антоанета се търкулна в коша, отрязана от тези, дето не могат да се адаптират Ха ха ха ха

В Русия и лекарства нямаше да има. пхахахах.

И баща ти това чакаше - Америка да умре, а СССР да цъфне и да върже! Предполагам знаеш какво се случи? Следва втора част на филма. Този път няма да е трагедия, а филм на ужасите!

Едно време гледах компютъра като индианец пишеща машина. После си викам я да се науча да кодирам. Хората учат 5 години яко математика за да станат инженери а аз за три месеца станах компютърен инженер. Да ама сега като останах без работа, фирмите бягат от мене като дявол от тамян. Май пак ще трябва да се преквалифицирам, търсят се много трактористи.

Пребих майка си.

Споко, те и разходите са му ниски на руснака.