Корнелия Нинова: Намаляването на цените минава през намаляване на ДДС на горива, ток, храни

"Актуализацията на бюджета ще е през юни, така че със сигурност ще важи до края на годината. И след това бихме настоявали това да стане принципна политика на правителството", уточни министърът на икономиката

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тази лелка, Корнелия, направи за 100 дни с българската икономика това, което от 20 години не е правила с мъжа си. Преди това, направи същото и с партията си.

можеше да бъде директор на изгорялата фабрика..

пробутвана от руските марионетки. НАМАЛЕТЕ ЗАВОДСКИТЕ ЦЕНИ НА ГОРИВАТА!!!!! МАХНЕТЕ МОНОПОЛА НА ЛУКОЙЛ! МАХНЕТЕ МОНОПОЛА НА ДАНЪЧНИТЕ СКЛАДОВЕ! ТОВА ТРЯБВА ДА НАПРАВИТЕ!

А лихвите по депозитите са кажи речи отрицателни. Вече хората ще трябва да дават пари на банките, задето си държат парите там. То пък и едни големи депозити, ум да ти зайде! Ама на, някои хора са поспестили лев-два за черни дни. И сега се топят с чутовна сила заради ниските лихви. Банковият сектор извива ръцете на хората с влогове да си харчат парите, а не да ги държат в банка. Изедници!

Да намалите цените, а търсете начин да увеличите доходите за да станат по близки до европейските. Освен това увеличете лихвите за да защитите спестяванията.

Абе я върви да разбиеш някоя мандра. Това го можете ;)

За акциза, нищо не казваме. Реално, той вдига цената, а не цената на петрола.

ДДС е нищо в сравнение с акцизите, пак нищо няма да направите.

За спестяванията на гражданите.

Крайно време е да се увеличат лихвите за спестяванията на гражданите при тази галопираща инфлация.

Тази има ум в излишек. Какво го интересува търгаша ДДС-то ? То е за бюджета. Всичкот. Все едно 20% или 1%. Българан го интересува да има дефицитна стока, гориво, олио...И да я продава като топъл хляб. На Нинова липсват опашките от Виденовата зима.

намаляване на ДДС няма да намали цените. пример - кръчмарите.

Просто се чудят как да се задържат на власт и да спрат протестите, които назряват. В другата тема ме изтриха. 50 милиона на ден крадат 20те министерства на Кирчо. Няма стотинка в хазната. Затова днес "хакнаха" пощите.

Тази специалиска, Курнела и съветникът и Румен Фалит-Гечев ще ви ебат мамата.

Нека да си стои старото. Увеличете данъците на имотите! Едни ги държат без пари стотици години, ползвайки земята българска, като не дават на другите да живеят и изобщо да се раждат. Най-ниските данъци на земя и имоти в света! В полза на демоничното сборище на имотаджиите. А сборището да стяга багажа към Ада.

Досега изнеглихте ….кой знае колко милиарда кредити за да ни опропастите и ти лъжеш,че с намаляване на данъците и увеличаване на цените ще стано било по евтино в България.Ма що лъжеш ма оу?

Нинова, да не ти е съветник Чичо Митко?

Най-първо минава през договаряне на акцизни складове с Гърция и Румъния... Да им падне монопола на Лукойл и да стане истинска конкуренция...

Колкото до детските храни, памперси и ресторантите намалиха ДДС то. Аптамила вече 35 лв кутията а гащичките памперс 28лв пакета.

Ами то намаляването на ДДС-то за определени продукти не беше заради потребителите, а заради търговците, защото те внасят ДДС. Реално на тях им се увеличи доходът. На потребителите не се отрази никак.

Не мога да ви понасям всичките. Но комунягите най-много. Кво ми дреме, че намалявате ддс, като няма да стигне до крайния потребител. Лицемерие.

Е, бат Бойко днес напомни, че искат сваляне на ДДС от месеци, ама никой не ги слушал! Щом и ГЕРБ казват, че е добра мярка...

тъййй, я да видим? намаляването на цените, според курнелия минава през намаляване на ддс! а увеличаването със сто процента което ни спретнахте през къде мина, бе курнелия??

През БСП хем преминава