Корнелия Нинова: Два млрд. лв. ще стигнат до индустрията и домакинствата

Вицепремиерът смята, че няма пречки готвените от правителството антикризисни мерки да влязат в сила от 1 юли

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И като стигнат тези 2 млрд. до индустрията к'во??? - Инфлацията ще стане 100%!!! Алооооу, вкарването на пари в икономиката, генерира инфлация!!! Това го пише на първа страница на всеки учебник по икономика!!! Какво? Хвалбите се, че унищожават икономиката на страната ли??? Ами не е много за хвалба, за затвор е!!!

Всички автомивки изведнъж вдигнаха цената на жетона от 1 на 2 лева. Демек 100 %. Смяна на гуми стана 30 лв.

Тази лелка, Корнелия, направи с българската икономика за 100 дни като министър това, което не бе правила с мъжа си последните 20 години. Преди това, направи същото и с партията си.

България има няколко златни кокошки уи една от тях е Арсенал. И да го дадеш да го управлява Нинова...Боже, Боже, и ти няма да помогнеш!

Кажи, колко открадна ма офцо долна.

Мисля , че с тези мерки ,не може 100% да се отстранят потенциалните последствия .

Тези мерки трябва да са насочени САМО към хората. Бизнесът вече си е калкулирал високите цени на всичко в цените - вижте хляба, вижте храните, вижте цените на всичко. Високите цени вече са калкулирани в стоките. Няма какво повече да им се помага. 2 000 000 милиарда трябва да отидат в хората. В работещте и в пенсионерите. Това са 4 милиона души. Или казано по друг начин - 500 лв на човек за следващите 6 месеца. И понеже най-ощетени са тези с децата и пенсионерите - насочете помощите към тях - по 100 лв на пенсионерите към пенсиите и по 100 лв на дете, като ваучери в училище, градина, университет. Няма нужда от всички други гимнастики с ДДС, с 25 ст на горива, акцизи на газ и ток . . .

и тая пача.

Дааааи раздаваи..... Хубаво е като не са твои

порочния другарски кръг в който ще ни въртят ... та , от гърба на корема , и от корема на гърба :))) Нъл'тъй другарко ?

закопахте държавата с огромни заеми, използвахте държавата за създаване на спекулативни цени за енергията и газа, затрихте държавните предприятия и електроцентрли

Тия идиоти се усраха до ушите. Още като ги чуха бензинджиите и веднага почнаха да вдигат цената да я докарат плюс 25-те стотинки. "Компенсацията" ще задържи старата цена, а търговците ще получават на литър още 25 стотинки, които пак ние ще изплащаме. Хляба пък нямам думи. Ние ще плащаме ДДС-то, дето щяло да е 0% ??? Пак ще обогатяваме алчните търговци, но за наша сметка. То пък един хляб.... Големи разходи за производството му... Ми така е - прост народ, прости "управници"! Нали сами си ги избираме?! И дето беше казал навремето Ботев, минавайки край село Борован и чакайки помощ - "Борован спи и вечно ще спи!". Ми такива сме си Барба Ганьосите, заспали шматки, вечно мърморещи и оплакващи се след като сами оплескаме пейзажа!!!

ДА КРАДЕШ МИЛИОНИ СИ Е ДАРБА ! А НИНОВА Е ДОСТА ДАРОВИТА ?

100 литра бензин на месец по 25 ст са 25 лв. От нулевото ДДС на хляба - маааааксимум 8 лв на месец И ако не се грея на газ . . . . това е за мен. Иначе 2 милиарда ще ги плащаме всички. По 1000 лв на всеки работещ се падат. Значи давам 1000 лв и получавам 6 месеца по 35 лв. Ако искате, дайте да го направим на обратно - дайте на всеки работещ по 1000 лв, а после 6 месеца ще внасят в парламента по 35 лв. Аз лично на крака ще ги нося.

Нулевото ДДС за хляба ще е със нулев ефект за чичото с галошите.. Решението е просто - Вид хляб с фиксирана цена 1 лв. Зърното за този вид хляб с фиксирана цена от получилите субсидии зърнопроизводители. Срущу субсидията, зърно в държовния хамбар, като задължение за получените пари. Зърното от хамбара в производители на хляб с конкретна цена 1 лв. Държавата да гарантира хляб за суромашията, след като плаща с държавни пари субсидии на богатите. Да има и хляб с цена 20 лв. има и богати хора нека имат избор на продукт.

Сега купих брашно екстра за 1,4 лв кг. От кг брашно се правят два хляба (по около 750 гр). За един лев (маята) може да си направиш домашен хляб

как да реагира на казаното от дрогарката освен за успокоение да и метне една цветста та да я засърби ауспуха , така де :))) Но освен оставка нищо друго не върши работа ... мдааа .

Пак феодалите ще напълнят джобовете,а за работещите им роби няма да има нито цент,защото ще се оправдаят,че е криза,парите им трябват и ще завалят нови джипове и лимузини,апартаменти,мезонети,палати и яхти...

Вече бяхме по добре !! До преди година

Глупости. Нищо за домакинствата. Обратно - високи цени на тока, водата, технически прегледи на колите и т.н.

Откъде пари ма ? Всичко е на червено !!! Бойко вече го няма

И Вие почнахте като Борисов даваме това,даваме онова ....обаче това са НАШИТЕ ПАРИ!!!!

Изобщо не се разбра за какво по-точно ще стигнат тези 2 млд лева и как ще се подобри жизнения стандарт на българите ? Последна грижа са тези 25 ст отстъпка за бензина , как ще си платят хората тока и парното на есен е по-важно.

Стомасите са Празни и Стържат ли Стържат!

Хубави цели за петилетката. Както винаги искахте да стане най-доброто, а стана както обикновено.

Дайте да дадем

ЩЕ