Комисия в ЕП може да намали банковите такси в евро в България

Таксите ще паднат драстично, ако евродепутатите одобрят доклад на Ева Майдел

Обратно в новината

Коментари - Комисия в ЕП може да намали банковите такси в евро в България | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Боко Рапона питан ли е, защото цоца банките яко!

Напоследък забелязвам, че едно евро вече се оказва равно на над 2лв според БГ банките. От няколко месеца е така.

Една бързо омъжила се на запад. Ще ви оправя.

Мдааа ще забранят таксите за преводите в евро, да надминават таксите в лева. Понеже знам манталитета на българските "банкери", това ще доведе до повишаване на таксите за преводи в лева, така че таксите за левови и еврови преводи да се изравнят ... Поредната недомислена "евро" глупост.

Крайно време беше.

Жена, която се казва "Майдел" се е замислила за доброто на мен и теб? Ей сега повярвах.

Ловим ли бас, че ако паднат таксите в евро (т.е.за тези които живеят в Европа), ще се повишат таксите в лева за тези които живеем в България. Както стана с роуминга.

И какво точно стана с роуминга? Освен това, че българите като отидат в чужбина вече не се притесняват да говорят по телефона?

Като дойде време да подпишеш нов договор пак ще си говорим. Подготви се психически, че ще те убедят за нов, "по-добър" план за лев-два повече.

Мирославчо, като се сблъскаш с „политиката за справедливо ползване" на мобилните операторчета, друга песен ще запееш и ще разбереш, че роумингът е безплатен ама друг път.

ще?

Много красива мацка :)

Снимката лъже, повярвай ми. Дори за симпатична трудно минава.

Всичко е с най високи цени,само заплатите са мизерни.Защо ЕС нищо не каза за пладнешкият грабеж на КТБ.Но банките са ОТВРАТ.Даже една голяма банка като сложиш на депозит и тя незабавно ти открива сметка ,без да си поискал и всеки месец ти скубе от сметката ,а лихвите са символични,а като ти дават кредит ти изпият кръвчицата