17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Нашия купи джип оня ден за 160 000 лв и ни каза,че пари няма,да работим за следващата му покупка,искал да строи палат в Бистрица,до София,тааа,какви бонуси,какви 5 лв...То за заплати няма,колити му искат поддръжка,а те са цял автопарк,това са му оправданията.... Български феодални боклуци в 21 век! Хората му бягат от фирмата,той вместо да ги спира им крещи: - Къде ще идете бе,къде? Все едно без него си за никъде,а в София е пълно с работа и то по платена в пъти,ама тоя това не го осъзнава,пуска обяви за за наемане на следващите балъци,които ще лъже и прави на луди докато той богатее и трупа милиони в банките..

И при мен е така, купуват коли и недвижими имоти, правят се тежки софри и сбирки и се оплакват че нямат пари, и за аванси даже, а за премии и добавки абсурд. Не виждам надежда как да стане. От догодина пък ще се вдигат яко цени, то още преди Коледа сигурно, а заплатата ми е същата както преди повече от 3 години, когато почнах.

Да, получихме ... 20% от една месечна заплата

Потвърждавам, че държавните дават ДМС по една заплатка. Ем ще си траем да правят квото си искат МунКирКор само да не ни забравят.

Дай Боже всекиму!

За съдии и прокурори 13,14 и 15 заплати. А заплатите там са яки.

Мираж!

По Коледа стават чудеса, нали така казват? Все пак се надявам да получа заплатата си до Коледа. До българската Коледа, не до сръбската!

Да очаквам 13 пенсия.

От де бонуси ?? .

Споко, за теб и мен няма да има. Ще има само за тях, но това нас не нми касае. Не се притеснявай.