Кои са четирите стълба на плана "Дончев"?

Вицепремиерът представи днес проектa на Национален план за възстановяване и устойчивост на България

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

няма основа ,на която да слагаш стълбове ...има блато

Уй, ляв и десен ташак, и шут в гъмза!

Ще има за чекмеджето

Трябва да са четири стълба, ама накрая пак ще е един и той в средата.

Каквото и да говорят от герП, става въпрос само за: КРАДЕНЕ, КРАДЕНЕ, КРАДЕНЕ. Искат да спечелят време и мутрата бойко да не лежи там където му е мястото.

Плешивия ДЪРВЕН философ за ква ЗЕЛЕНА България говори докато КОВАЧКИ,ДОГАН-Сопола ,Бобокови ТРОВЯТ и горят с ИТАЛИАНСКИ БОКЛУЦИ държавата ЗЕЛЕНА държава НЯМА

А някакви си Сергей Брин и Майкъл Смит ще съдят някакъв Юлиян и Светозар(Филип) & Ирена(Св.Анастасия)от Перник позволил си да употребява бранда Google.com и Google.Play превърнали ги в тригър думи, за някакви си 5-6 милиарда $! Интересни времена нали!? Честито!Как е кака Ани?

никакви стълбове от Герберите. Искаме програмата на Румбата и Корни :- - нищо нема да правим , всичко ша се оправи. тук-там некой с вирус , тук -там еекой във ВМА. Нема вирус действайте.

Оставка на МутроФатмака

Някой ми е изпразнил чекмеджето. Някой ме е заразил с вирус. Някой ми ака в гащите.

Браво, браво, браво, господине ... Хубаво ли ти е ? А дано ти мине ! PS: От вас чакаме само ОСТАВКА. Не се морете да раздавате акъл - нямате даже колкото за вас си. Долу-горе ходите на два крака и дотам ви се изчерпва интелектуалния капацитет.

Цупер Томи Гробарастски меринджей Карпуз!!! Ши прай Национален план за възстановяване и устойчивост на България, ут кой ши са възстановяваме?

като най-верния мишок на потъващия кораб, отваряш муцунка и махаш с мокра лапичка.

се правят от бетон. Така че четирите стълба ще бъдат: БЕТОН, БЕТОН, БЕТОН и накрая ОЩЕ БЕТОН.

Има ли хора останали в България да им вярват на тия... бандито-мутри-каквото и да обещаят, кажат или започнат - лъжа е...парите изтокани, НЯМА престъпление, хората, животните, природата умрели, избягали - НЯМА ГИ! СТИГА 11 години измами, грабежи, схеми, и мутри!

Дончев , от 10год правите електронно правителство. Има ли смисъл да говорим за нов б...рдак.

Общи приказки, нищо конкретно и точно.

Longines

заврете си ги в гъза лаком тия 4 стълба!Махайте се вече,крадци и изедници!!!!!

Пази, Боже, от Дончев. Такова мазно същество, нагаждащо съм към всяка власт у нас, само и само да е и той на софрата с баницата. Изключително егоистично и подлизурническо същество.

Само недейте хвърля оставка защото няма да видиме и цент от тези пари ако дойде прегладнялата Нинова и шайката и! Че и каквото има от ,,мазнинката” на Бойко ще бъде опоскано

В преговори сме с Лари Пейдж! Красота!

Вземай си го Томи у вас да ти лапа твоите пари, ние не искаме повече да го издържаме от нашите данъци. А от Борисов "мазнинките" ...четат ми се ребрата вече от него, вземай си го и него у вас и си ги издържай ти.

Други ще решават какво да се прави! Не тези! Парламент с 7% одобрение трябва да си ходи! Правителството също! Вместо това подготвят проект за нова Конституция и очертават направленията в които ще се влагат милиарди. Пълен абсурд! Тия не знаят къде са. Защо до сега никой не попита Дончев, той ли е човекът от записа на Борисов? Може ли човек да не познава собствения си глас?! Дончев упорито мълчи по въпроса. Ако не беше той до сега щеше да е о викал орталъка! Мълчи! Защо? Ами защото и той е наакан като Босът си!

Четирите стълба са - Пеевски, Доган, Домусчиев и Борисов! Нещо неясно?!

Нинова и шайката и нямат шкафчета, деди! Освен това, доколкото помня Антон Тодоров е написал книга за една друга шайка. Ти не си ли чувал?

с четри коня да ви теглят на четри страни , всички от шайката политическа

то от мазнинката нищо не остана н бе дебили герберски, вие да не идвате от Марс бе. Тиквата раздаде всиччко в движение без ред и без конкурс. Всичко отиде по своите фирми за да се напълни и другото чекмедже. Те следващите по-скоро ще трябва да се чудят от къде да намерят пари , защото и стотинка не остана да не говорим за центове.

Томито затова е назначен за министър на водопадите за да ни замеря периодично с водна маса от слюнки!

Четирите стълба на краденето.

Не накрадохте се бе, майка ви гробаджийскс

МОШЕНИК Е ОТ СЪЩАТА БАНДА ЧЕРВЕНИ МУТРО-БОКЛУЦИ С ТАРТОР - БОКЛУКЪТ ОТ БАНКЯ. КОМУНИСТИЧЕСКИ ИЗРОДИ ОТ ДС.

Дончев, с Борисов докъде я докарахте с Великото Народно Събрание и новата Конституция?

1. Крадене 2. Крадене 3. Крадене 4 Крадене

Тоя е най-големият боклук на Герб. Цялата му рода директори в администрацията.

Стълбове, Велико народно събрание, шкафчета пълни с пачки и злато... крадене крадене крадене обещания мутри вън

Оставка на мутрата Фътмак Оставка на мутресата г-жа Лъжа Оставка на мутресата сестра Галева.

Никой не ви ще плана, искат ви оставката #Оставка

ут таквис утрепки като теп.

Стълбовете: 1. Ежедневна и неспирна кражба; 2. Мощен и неспирен рекет; 3. Лъжи и пак лъжи до като те самите си повярват; 4. Манипулация ................ ОСТАВКА НЕНОРМАЛНИ ГРОБАРИ, ВЪН ДА ВИ НЯМА ПСИХАРИ!

Плана на Дончев не е на Дончев а глобален - задлъжняване

Освен непонятни, при това несвързани помежду си клишета, друго не прочетох. Целта явно да не разберем как ще бъдат усвоени ковид-фондовете.

Дончев, въведи най-после електронното правителство, че това май от теб зависи. Така ще направиш огромно облекчение на българския бизнес и на чуждестранните инвеститори /че съвсем ще изчезнат/ и обикновения гражданин ще облекчиш. Тия стълбове са пясъчни.

когато някой не свършва обещаното първи, втори, трети път, този някой най-вероятно е лъжливото овчарче.

Тая мутра що не гостува довечера в Панорама, а??? :)))

Този комсомоллец взе яко да омръзва... Словоблудствата му са пълни със стълбове и стратегии, а държавата не работи...

Възстановяване от кризата значи да възродиш нещо, което кризата е унищожила, с прости думи. Пък гледам строеж на центрове за младежи, ремонти да училища и детски градини, демография, саниране. Не се съмнявам, че се подготвят за отклоняване на средствата, демек кражби. Нагледахме се вече на това.

Логорея, сър.

1. Имат ли право политици, които тежко са се провалили с липса на реформи за последните 10 години, да планират бъдещето ни? 2. Не трябва ли първо да се направи отчет на последните години, точна разбивка на похарчените средства, поемане на вината за неслучилите се реформи и чак тогава да се иска мандат за бъдеще време? 3. Ако държавата е „счупена и трябва нова конституция“, как тези, които са управлявали досега искат да планират бъдещето ни? 4. Може ли нереформирана администрация да харчи пари по нов начин? 5. Защо не е планирана административна реформа? Защо не е планирано драстично намаление на администрацията? Електронно управление със същия огромен брой чиновници е безмислено. 6. Защо сега се прави тази презентация, на финален етап? Нормално е публична дискусия за бъдещите приоритети да се прави на първоначална фаза със заинтересованите страни. 7. Защо държавата да "модернизира" индустрията? Защо просто не оставите бизнеса да си работи? 8. Защо просто не направят данъчни облекчения? 9. Защо не се намалява административната тежест? 10. Защо не се маха данък уикенд? 11. Как променени класни стаи ще работят без променени учители, ученици, родители? 12. Защо приоритет се дава на машините, а не на хората? 13. Какво стана с милиардите, похарчени през последните 11 години за електронно управление? 14. Кой ще гарантира как се „харчат“ парите? 15. Кой ще гарантира, че няма да има "раздаване" без обществени поръчки, както досега? 16. Кой ще гарантира честно разследване на злоупотребите, ако прокуратурата отказва да образува проверки? 17. Защо ще се наливат нови пари в държавните железници, които са огромна черна дупка от корупция и безхаберие? 18. Защо държавата иска да „слага мрежи“, а просто не компаниите да го направят? Ако чакахме на държавата да направи GSM-свързаност, щяхме още да сме на ниво смс-и. 19. Защо канализацията се представя като част от "модерна" България? Не трябва ли да е "основна", "нормална"? Защо в 2020 г. все още говорим за канализация като за модернизиция? 20. Поредни 200 милиона за електронна идентификация, а какво стана с отговорност за предишните напразно похарчени средства? 21. Защо комуникациите не са споменати? Защо няма информационни кампании? Защо всичко е концентрирано в „хардуера“, а не в хората? Хората са най-важното! Като цяло остава усещането, че трябва едни пари да се „усвоят“. Знаем крайният ефект, виждаме го в момента. Презентацията е направена като за хора с амнезия. Все едно последните 11 години не са се случили. Все едно не са похарчени милиарди от същите управляващи по същите теми. Тотална липса на отговорност. А част от тези нови милиарди са заеми. Които всички ние трябва да връщаме.

дълго написани глупости. Това кой ще го чете?

И как точно ще помогнете на малкия бизнес, ако може да попитам? Че от тия стълбове не ми стана ясно. Как ще помогните на работещите хора?