КНСБ към бизнеса: Майките и бременните са защитени от Конституцията

Синдикатът изтъква, че е важна демографската политика на държавата, а не обичайната регулация на трудови отношения

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Явно целта е да се откажат и малкото желаещи да раждат. Но смело се подкрепя финансово осиновяването на деца. Колко лукав план.

От къде сте тръгнали като "БИЗНЕСМЕНИ". Приватизатори, които като начало се възползват от труда на милиони българи като материално се облагодетелстват! Е сега може би е време за национализация! Очевидно духовното ви и моралното ви развитие изостава от материалното! Но това ще унищожи България! Господа осъзнайте се!

Аполо, КНСБ, нали според Конституцията всички сме равни? Защо тогава членовете на Конституционния съд НЯМАТ таван на пенсиите си. Я, ако ви стиска, разчоплете този проблем.

И тези, които останахме в България, ще ни изгонят!

всички фирми челнове на тая секта, да им се национализира имуществото и да се назначи нов управител готов с добро отношение към работниците!

Тези същите работодателски организации надигат вой до Бога, че нямало кадри и никой не искал да работи. Работници се привличат с две неща - добро заплащане и добро отношение. Проява на откровена наглост е да искаш да ощетиш майка с малко дете, и без това децата са толкова малко в България. Никакъв ли патриотизъм и социална отговорност няма тези хора.

Работодателските организации цапат имиджа и на малкото свестни работодатели в България! Колко майки има в България, че изведнъж отпуската им е чак такъв голям проблем, всички други проблеми ли решихте, та до това опряха - РЕЗИЛ!

Работодателите май скъсаха синджира не стига, че (В ОБЩИЯ СЛУЧАЙ) не плащат високи данъци, не инвестират в развитието на своите служители, но не правят и нищо за общността, от която набират служителите си, трупат си капитали увеличавайки разслоението в обществото и мрънкат повече от служителите си, че не успяват да си намерят правилните хора. Глупаво е да се правят престрелки и да се създава изкуствено напрежение като живеем в глобализиран свят и като не искат да инвестират в обществото и общностите, и служителите си могат да развиват биснес и в банановите държави. Очевидно е, че управляващите не ги затрудняват особено и се грижат за биснеса, а и в крайна сметка лекари и учители също са успешни хора, просто не всички са успешни капиталисти, затова чувството за превъзходство също не ми е много ясно, ама то е свързано с манталитета дето чак в Япония го прославихме.

Тези работодатели и/или робовладелци нямат ли майки или са дошли от някаква планета която ги е облъчила, за да имат такива абсурдни и срамни искания.

"....демографска политика на държавата..." Защо не я виждам тази политика на държавата? В конкретния случай - платеният годишен отпуск по време на отпуск за отглеждане на дете се поема от работодателя. Ако държавата има демографска политиката щеше да увеличи мизерната сума която изплаща на майките за втората година на майчинството, щеше да строи ясли, да обучава кадри за работа с малките...

Ами то е ясно ,че алчността ви е огромна,отнемете и това право на младите ,скоро тук ще останат само пенсионери и мангали.Дано да рахатясате най после. Какви уро.и сте ,дяволите да ви вземат.?

прави са от КНСБ, важна в случая е демографската политика, но иди го обяснявай на дивия капиталист/комунист.

Червените "работодатели" пак има да вият, че няма специалисти. За който плаща - има.