Коментари - Китайският милиардер Джак Ма отстъпва контрола върху "Ант Груп" | Бизнес.dir.bg
назад

Китайският милиардер Джак Ма отстъпва контрола върху "Ант Груп"

"Нито един акционер, било то сам или пък съвместно с други страни, няма да има контрол върху компанията след промените", се казва в комюнике относно преструктурирането

Обратно в новината

Коментари - Китайският милиардер Джак Ма отстъпва контрола върху "Ант Груп" | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тоя чеп е от китайските комсомолци , които са нещо като ДБ , ПП и герб в България, че и БСП също, понаместили са му мислите в главата какво да се прави. Да видим какво предстои :)

Този пусти пролетариат настъпва глобално и сее наляво и особено надясно братството и равенството! Лош пример им дадохме, сега не можем ги спря. А за нас остава пак да ги впишем като поредният куриоз в книгата на "Гинес" как червени другари съчетават червените си книжки с бавковите книжки и успяха първи в света да осъществят немислимото - милиардер-комунист! Но по въпроса има още какво да им покажем и без съмнение пак ще дръпнем напред! Така че, друари и друарки, дерзайте до пълната победа на мраксизъма и лайнинизъма!

Има повече гнили ябълки в Китай, от колкото се вижда. Ако в една държава се говори за проблемите ѝ, това означава, че в тази страна има свобода на словото. А в Северна Корея не се говори за нито един проблем...

сичко требе да се дели с партийните лидери иначе....

и благодарение на нея комисионните за превод станаха 0.3 процента а не 6 процента както бяха преди. Това явно не се нрави много на партията. Един чпвек еднолично да промени комисионните :) нема къ да стане прибраха го и му обясниха, че китай не е Америка и може следващоя път да не се върне.

В Америка е и по-зле!!! Просто получава инфаркт

Абе май си ги приказваш едно към гьотере