Коментари - Китай обяви санкции срещу 5 американски компании, свързани с военната индустрия | Бизнес.dir.bg
назад

Китай обяви санкции срещу 5 американски компании, свързани с военната индустрия

От МВнР в Пекин обявиха, че действията на САЩ нанасят вреда на суверенитета на Китай

Обратно в новината
| Редактор : Надежда Христова

Коментари - Китай обяви санкции срещу 5 американски компании, свързани с военната индустрия | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

само ние можем да налагаме

малоумните дирници пак блкират IP-та... та по темата... сега ако вземе целия нормален свят, който е над 80%, наложи санкции на ФАЩ и те са умрели. .То икономика само с холивудски филми не се прави

ООН смята Тайван за част от Китай

Толкова ли нямат право тайванците да живеят извън комунизма? Народна република Китай никога не е притежавала Тайвансжон

Нямат!

Гаври се с фащисаните миндили :)

А в Крим нямат ли право да живеят извън укронацизма?

Ох,олекна ми !инвестирам само във МАРТИН ЛОКНЕЕТ,любимата ми компания!Очаквам печалби след разгрома на Путиновата армия!

Толкова ли света няма право да живее без американската "демокрация" ?

Да живее братската китайска комунистическа партия,българската и руската!Дружба и вечна ярност от векове за векове! На Китай се надяваме!

Миндилите от дира защо блокирате коментарите ???

не пишеш глупости

Ако не е скоро ще го притежава ! ПАНИМАЕШ ? А ВИЕ ОТ СТРАНИ ЩЕ СТОИТЕ И ЩЕ ВИЕТЕ !!!

Трябва да имаме и прокитайска партия във българия подобно на проруските БСП,Възраждане,Атака,ИТН,и китайски да се учи във училищата,да маме Булеварди,улици Пекин ,а не само бул Русия!

На Брик се спира :)

Добре :)

Коцето и Болен Сидеров ще имат китайски. конкурент за влияние,власт и ПАРИ!

Още един пример, че от сащ не се плаши никой. Свършени са.

Не мое да бъде

Жълтите страхливи мизерници и кучеядци за сега са изкупили само половината Сибир и са ебали майката на руските гори. Скоро ще започнат да пъплят и към Москва. Най- голяма заплаха за Московията не е САЩ, Нато , а Китай. Руски памперси и предатели, учете китайски, за да разбирате новите си господари.

Заглавие: "Китай обяви санкции срещу 5 американски компании, свързани с военната индустрия" Подзаглавие: "От МВнР в Пекин обявиха, че действията на САЩ нанасят вреда на суверенитета на Китай" Ъъъъ, логиката куца ... явно някой пак е препил снощи.

Интересно какви коментари и действия ще предприемат сега санкционираните, като преди това те бяха санкциониращи! То нищо не идва само. Каквото повикало, такова се обадило. Затова всеки трябва да внимава какво си пожелава. Пък и за опазване на националния суверинитет няма компромис в ПОЛИТИЧЕСКИТЕ действия на правителството. Нали така?

Чайниците си подритват партийната книжка, май ! :) :) :)

Могат да си го позволят прявят го. Едните си подритват партийните книжки и после си печатат нови, а други раздават пари на заем и после си печатат нови. Важното е че печатарския бизнес се развива добре.

"Китай смята Тайван за отцепническа провинция, която трябва да премине под контрола на Пекин в някакъв момент в бъдеще."......Не мога да разбера, толкова ли е трудно. Китай смята Тайван за част от Китай, защото Тайван е част от Китай. Ама вероятно не е евроатлантическо.

Китай и Русия трябва да спрат американската агресия по света.

бугаристанския посерко и гурбетживотното на запада се опитва да грухти геополитически предсказания некви затънало в лайната ду устатта си смърдяща. аве тебе посеркото австриеца та напрай на самоговореша си макака ве, и то макака с гол пърдак дет даже и гори нема вече щот цигоноряските ги изсекоха. учи ромалски че в близките години ше ти е много нужен и на женати и майкати тоже... ББААХАХА

Ако толкова ти се живее под ботуш никой не те спира да се преместиш в Москва, Пхенян, Техеран или където си искаш където властват твоите любими диктатори. И ди да видиш колко хубаво се живее там.

Научи се да пишеш, руска подлого

Ко речи? Нищо не се разбира от шльокавицата, която си написал. Неграмотен, брадясал , татуиран алкохолик с червена фанелка с надпис Россия, непрана от две седмици. Кой ти даде достъп да публикуваш и пишеш в нета бе, неграмотен урод? Тъп боклук.

Ако китайците спрят производството на айфони, американците масово ще се самоубиват

Опаааа, некой ръчка заспалия китайски мечок и той почва леееееко да се поразбужда.....Бегай дока е време. Китай произвежда 90% от лекарствата за САЩ. Император Си каза, че ако за 3 месеца спрат вноса на лекарства......голяяяям, хубав колапс.....даже в ЕС Китай внася около 40%. Затва миналата седмица никъде нямаше антибиотици за деца....

Дедо, ела ти набия един тиган, да ти дам хапчетата и да легаш да спиш. Стига се пъна като трийсегодишен

Ма гледам евросбърканяците Хамериканизирани, пак са се накокърджили кат' на зло куче мъдете. Вижте сега, на чичко миндилите еврогейски, китай шибат краваропитеците, държавицата с 250 годишната историйка. А държавицата с 250 годишната историйка шиба нас ългарите с хилядолетната история. Усещате ли колко сме зле, на чичко лгбти+ пачаврите?

;) лошото е че и андроидяците там ги правят. Ще се преминава към извънземната технология телефон с шайба… ;)

И сега някоИ ще протестират, че това са недемократични санкции и трябва моментално да отпаднат

Ми то убаво, ама положението е такова, че Китай в момента буквално може да занули САЩ по поне 3 жизненоважни вертикали като внос-износ, искане на дълг и тотално гонене от Африка, където всеки си "бере". Обратното обаче не е възможно за съжаление на дементиралата клоака Байдън и дълбоката държава.

Не робува на идеологии и емоции.. всичко е рационално и обмислено. Отделно индивидите там са без значение - националния интерес е култ. Така че според мен поне са гарант за стабилност. Тайван ако искаха щяха да окупират и нападнат отдавна... Явно им е плашеща карта -жокер за пред умно красивите

Някой да накаже тези гнусни кравари,алчни!!

Ми то заради 35 китайски чарка Пентагона се беше притеснил за цялото производство на F-35... а сега китайците са погнали и останалите производители на американска техника;)

(някои от които също са непризнати за независими държави) за независима държава. Като по инициатива на САЩ през Октомври 1971г., на 26-тата сесия на Общото събрание на ООН, е приета резолюция № 2758, с която Китайската народна република зае мястото на Тайван като единствен представител на всички китайци в организацията, а самата Тайван престана да бъде международно призната държава, включително и от САЩ, като президентът Никсън обяви че САЩ са съгласни с китайската теза за единен Китай, от който Тайван е неделима част, и от тогава Тайван няма дипломатическо, а само икономическо, представителство в САЩ. А доколко САЩ подкрепя Тайван говори факта че и Тайван е предплатил сума ти и американско оръжие, оръжие което все още не е получил;)

Седнете, слаб 2.

Аз смятам че Китай е част от Тайван. Казах, Хау!!!

трябва да се процедира с краварите! Бой по рогата....

Който нож вади - от кор умира! :)

Първо BAE Systems не е американска, а е британска фирма (бритиш аероспейс .....). И второ даже и Китай много да иска да купува от BAE съм абсолютно убеден че няма кой да разреши на компанията да продава на китайците каквото и да е от това, което произвежда и китайците искат да купят. Чисто биене в гърдите от страна на жълтурите.

и да е "чисто биене в гърдите", обаче на краварите и на гъзоглавите им излиза през гъз@, дори и да е само по отношение на репутацията пред колониите...