Кирил Петков: За мен би било трагично да се откажем от втечнения газ и да платим в рубли

"Седемте танкера бяха с цена 30 долара под европейския пазар", каза бившият министър-председател и уточни, че е преговарял лично с доставчиците, без посредници

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

кире,кире,мамин сладък,още ли ще лижеш краварските задници?????????????????

Тази мръсна гад лъже като Тиквата без никакъв срам и си вярва и двамата са едни и същи а отново държавата е оставена в окаяно състояние на разграден двор и всеки си граби колкото може гадове долни

За него лично,може би. Спират му комисионните! Но за Българския народ, да свалим цената с 30% само от валутата, мисля, че си струва...

изобщо стигна то позиция да управляваш, подлога мърлява.

За теб - да, за мен - не.

за цяла БЪЛГАРИЯ би било трагично ако Киро курвара и Асен педала пак се пробват да управляват и ограбват чрез фирма "МЕТ "- ГЛАВНИЯ ПОСРЕДНИК НА ГАЗ ЗА БЪЛГАРИЯ !!!!!!!!!!!

Любимата техника на Киро и Лена е да баламосват, без да говорят с конкретни факти. Говорят се едни празни приказки, пък дано някой се хване. Дайте да видим конкретните оферти, опции или както иска да ги нарича, с цифри. Кои са фирмите. Защото да се говори, че вицепрезидента на САЩ е обещала газ на някакви цени е несериозно. Дори и президента на САЩ не може да преговаря от името на частни газови компании. Видяхме какво стана с ония "2 танкера", дето първия се оказа, че само част от доставката била за България, за втория не разбрахме какво стана. Обаче видяхме конкретни документи, които Делян Добрев показа - купували сме руска газ през фирма посредник с 30% по-скъпо.

Gugnelid

Да, ама в България Тиквун разпореждаше на частни фирми, затова са решили, че номерът ще мине и ще ни излъжат успешно :)

Кириле, ти ще може да си плащаш за газа, но попитал ли си един обикновен човек какво му е? Безобразно леке, което се мисли, че като слугува на изродите отвъд океана и всичко ще му е по мед и масло. Един обикновен крадец ще си останеш, но защо закопа народа, от който уж си произлязъл с безмозъчните си изпълнения. Не видя ли какво постигат простите слуги на Америка- война и затриване на държавите им. Най-пресен пример- Украйна- те ги вкараха в конфликт с Русия, те ги въоръжиха, те им промиват мозъците и дори, след като започна войната пак те не им дадоха да спрат войната като сключат мирен договор.... война, но до последния украинец, а не до последния американец! С една дума- до пълното изтребление на Украйна- независимо дали ще е от Русия или Полша или някой друг. Европа няма ресурси- не виждам какво толкова ще се промени, ако взема газ от Русия- тя все от някъде ще зависи- или от Русия или от Америка! Разликата е само в цената, а пък при скъпи ресурси се стига до икономически упадък.... но бавно и в агония за населението.

Проклет да си Кириле. По гробища да ходиш само!

Всичко, което е зле за този умствено недоправен екземпляр и американските му господари, е добре за народа ни. Този народ няма да мръзне заради неговите интереси и тези, на файтона платени държанки от ДБ. Но българите имат навика да настъпват мотиката два и повече пъти, така че скоро ще проличи узряли ли са наивните им кратуни, или не. Който иска да мръзне, за да влиза газ пак руски, но да са сменени персоните с комисионни, нека да гласява за тези безхаберник и жалкото им отборче, гарнирани със Славчовите недоразумения, Ристе,високото генералче, жалката Антоанета Цонева, Кокорче и прочие смешни претенденти за власт. Белите, които нанесоха на нацията, трудно ще се поправят, ако искате още, гласувайте за тях.Но поне после не мрънкайте, че този нашенски навик е направо непоносим.

"Ех, Канада, еех, Канада, ще продам червената си Лада, ще продам последната си риза, за билет до Монреал и виза." "Внимание: товарния влак за Канада тръгва на осми коловоз на 5 и 15, на 5 и 15 тръгва товарния влак за Канада от осми коловоз."

Кирчо да обясни как се "паркира" кораб. Ако не знае да пита татко си.

дето сменят Канада с България, Линда с Лена, и посточнно дрънкат глупости и лъжи...

За теб, не за нас, корумпирана продажна подлого!

На чуждо магаре и 100 тояги са малко А киро не го и е зимата нито българия

Бедна България храни САЩ - то не бяха самолети, то не бе газ, захранваме и Канада със злато. И няма кой да защити българина. Нямаме наши правителства. Чужди са. А помните ли миналото лято игрите с тока? Как се качи тока за бизнеса? Просто се чудя как още съществуваме. Горко ни с такива управници И няма наказани! Виждат, че независимо колко скандално, мащабто, отвратително, ограбващо държавата престъпление направят, за тях последици няма. Народът спи. Те - грабят.

Неговите лични предпочитания и безстрашие да ги държи лично за себе си. И въобще кандидат-депутатите трябва да минават през тестове. Би трябвало да има HR, които да ги тестват - обща култура, българска история, география, психическа издържливост, отговорност, способност да се ориентира , ... То пазач и чистачка не взимат случайно, ние сме взели луди за вързване да ни управляват.

Този измамник е за затвора.

Ако всеки който трябва ад е в затвора е вътре... няма да има достатъчни килии в България. Трябва да се организира палатков лагер. Или да ги съберем на Апрана „Армеец"?! Там нали Джипко беше организирал болница?! какво стана с леглата?! Всичко било подготвено. Тъкмо ще се поступат и ще наамлеят по силата на естествения подбор.

Куро Путков защо още не е в затвора, а продължава да ни облъчва с болния си мозък и патологиите си ??????

СТРАХОТНО 200-ЗО =170 ДОЛАРА ЗА МЕГАВАТЧАС. А СМЕ ПЛАЩАЛИ 45 ДОЛАРА. АМИ АКО СМЕТКАТА Е ЗА 1000 КУБИКА ПРИ ЕВРОПЕЙСКА ЦЕНА 2000 ДОЛАРА. 2000- 30 = 1970 ДОЛАРА. ТА КОЯ ЦЕНА КАЗВА КИРО /КИРИЯКИ ЕФЕНДИ/ .?????????????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ХА ХА ХА ние плащахме 45 долара за мегаватчас а Киро ни е смъкнал цели 30 долара от цената на газа на СПОТОВИЯ ПАЗАР.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! АШКОЛСУН КИРИЯКИ ЕФЕНДИ.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Мръсен боклук заминавай за Канада!

Е да де тая ГАД КИРО КАНАДЕЦА са му платили милиони долари ФАЩагите да ни унищожи страната и да сме във вечна дългова криза. Разбира се за него е трагедия щото няма да получи парите ако не ни унищожи държавата.

Е... си майката, некадърнико!Марш оттупк!

Цена 30 долара под европейския пазар!? Кире не ни интересува европейския пазар, кажи цената на РУСКАТА ГАЗ дето получавахме от ГАЗПРОМ? Не ни прави на ИДИОТИ!

Ти, или Вие сте си тотални идиоти...

За Кирчо, като канадски гражданин може и да е трагедия, но за останалите трагедията на Кирчо не е интересна )))))

За теб знаем, че е трагично! Ти не защитаваш българските интереси,Кирчо! Ще си видиш резултата на изборите. Проблемът е, че не слушаш какво казват хората от бизнеса. Васил Велев казва, че твоят втечнен газ, Кирчо е с 30% по-скъп и ако се наложи да го ползват ще последват масови фалити и 250 000 души отиват на улицата. Това ли искаш,Кирчо? Това ли е българския интерес? Това е американски слугинаж, Кирчо и той няма нищо общо с българския интерес! Сега служебния кабинет се опитва да не допусне катастрофа вследствие на твоето безумно и безхаберно управление!

Кирил Петков отначало говореше че е договорил с 30% по евтина газ от САШ спрямо газта от Русия. 30% от 300$ а сега 30$ по евтино спрямо пазарната цена в Европа която се движи около 2000$.

Да за Кирил Петков наистина може да стане пагубно ако почнем пак да внасяме газ от Газпром. цените ще паднат, комисионните ще изчезнат и големия брат може да си поиска обратно дадените. Далаверата с спирането на газа е за стотици милиони на месец. Кражбата е в същия размер, но ДАНС гледа на другата страна.

Кирчо, я кажи чел ли си договора с Газпром? М? Да не се окаже, че ще трябва да плащаме.

поздрави от Русия на всички българи

Киро показа нагледно че Герб, Бсп, Дпс, Радев, Итн всичките са мръсни рубладжийски отрепки ! Борисов се мляскаше с Путин защото всичките медии на Пеевски го обслужват самоотвержено. Мръсната крадлива мутра от Банкя и майка си ще продаде ако може..

Киро показа нагледно, че е мръсен лъжец и крадец!

Да се махаш недоразумение такова! Кирчо ,курчо и Кокорчо ! Повече във България да не ти стъпи Сянката даже ! Ти си някакъв урод ,даже трябва да се самоубиеш ненормалнико !

а за мен е трагично, че нямаме газ.

Ще се намери ли някой, който да му затвори устата ?

Да , ще спре комисионната то е ясно. Няма ли да го арестуват тоя за национално предателство?

е пич ... да го еба :)))

Киро започна пълната промяна с: 1. Желание да променя Конституция, която не отговаря на НЕГОВОТО вътрешно убеждене. 2. Промяна на българския правоговорен речник, чрез променяне на думи и изрази, в съответствие с НЕГОВОТО ниво на неграмотност. 3. Промяна на договори и политически взаимоотношения с дългогодишни държвни партньори в съответствие с нарежаднията на НЕГОВИТЕ кукловоди и за НЕГОВА лична изгода, в ущърб на българската държава и народ. 4. Промяна на факти и дкументи при вземане на прозрачни решеия и обявяването им пред медиите и обществото, с цел НЕГОВОТО лично лъскане на имидж. С една дума подмяна на истината с лъжи и обвинения към околните. 5. Опит за подмяна на насраните си гащи с тези на партньорите и въюзниците. Киро, пълната промяна завърши без да е започнала, а само с некадърни опити за изпълнение на поръчкта, заради което дори Мустафата си отива, тихомълком. Променил се Киро, огледал се - пак в тия!

Ураа върнах се от плаж Корал..и ето ме отново по Нова тв пред Виктор Николаев- аз съм вашия Кирчи- мастията от харвардията..ха ха ха Белите зъбки и сладките трапчунки.. Тука има газчица,..там немаа Моито другарчета- газови плъхчета от Мета- начело с Йоцов от Мета...скърцат с зъбки...КПМИСИОНИ ЗА МИЛИОНИ...ХА ХА ХА ТУКА ИМА ШИКАЛКИ.. ТАМ ОБАЧЕ НЕМААА ЦУнкам ги наред- и Линдя, и Леня....ураа загорели дупенца на плажа..ха ха Тука има,тука..обаче немаа Ооох Славчо..КВО ПРАИШ БРЕ Мфиот,защо ми би шута...таман напълнихме гушки..ууух мискинин такъв Тука има,там обаче немааа...газчица де...ха ха ха

Наш Ганю от Харвард пак наприказвал един куп глупотевини. Альоооо, Ганьо...корабите АКОСТИРАТ, а не паркират. Това да не са ти мерцедесите на НСО ?!?

Пак послъгва. Да беше довършил сделката, г-н никой.

Единствената разлика с Боко Тиквата е че този може да чете и пише, при това поназнайва английски.

Сигурно, но за сметка краде с твърде голяма скорост. Тоя завлече повече пари от колкото Боко за 12 години

Грам не е сигурно че може да чете или да пише! Може да куролира, да паркира кораби, да ползва парапети, да наема баджанаци, съседи и тем подобни, може да вдигне самолета / правителствания, не неговия/ да заведе любовницата в Солун, може да обещае нулева корупция, мостове на Дунав, магистрала под Шипка.... Този е патологичен лъжец и крадец, а ти и такива като теб, сте определено за лекар, поради тежки пролеми с паметта и разбирането!

Няма ли кой да ни отърве от този. С един в десетката например. Какво му е трагичното, да ти идва газът по тръба? Какво значение има, в каква валута ще го плащаш?

Всички знаем че за теб ще е грагично. Но не ни е грижа за твоите комисиони, нито за тези на Шестака БББуда. Както и теб не те е грижа за нас.

киро гевреко, канадската проститутка не се научи да не говори на педераски, евроджендърки новоговор. педи, не се казва "за мен би било трагично да се откажем!!" за мен, ама ние.... като за теб е трагично си остава такова за теб и фамилиатя ти, а не за всички нас. така ли ви учат в хардвард, а трюдовски педал... тя меркел, борелов и урсула все така... аз смятам, че ние, можете да дадете още от себе си за мен самия и нас... киряк стевчов, ще ти скъсам ушенцата на следния изпит, когато се обърнат посоките на света ви! киро -джендъра, я ни обесни на нас, по-простите, като как един руски газ става по-демократичен, като мине през конектора за лгбт+ - газ. айде светни ни по въпроса колко мънгизи, ти, лично гепи от тая "демократизаторска" сделка. само не ми казвай, че си остана беден шушляк, какъвто си беше бе сопол гуменяшки! а на грозната бъчва - мустафа тепърва ще ѝ видим сметките от "демократизираната" газ. И свобода за Асанж, ваща мама измекярска, лузърска! скопени кастрати от лгбт зелените дервиши!!! или си мислите, че ви се моля ли лузъри!!! мууууааахахахаааааа... Природата с нас Бог с нас

Трагичен, заминавай за Канада!

Киро Танкера се жалва. Ами да си ги бил докарал бе тез митични танкери. То досега квото сме платили на америка виж как пристига сигурно и надеждно. Ей го за пример самолетките, тай и танкерите!

Канадско- американски боклук, ти и такива като теб сте за разстрел без съд и присъда

никой не плаща в рубли бе, дори измекяринът - жид * зеленски не плаща в рубли, още по-малко в шекели... лайняри, крадци на едро и педофили! ще ви гепим наедро по сметките офшорни и ще ви обедним с милиарди! И свобода за Асанж, ваща мама измекярска, лузърска! скопени кастрати от лгбт зелените дервиши!!! или си мислите, че ви се моля ли лузъри!!! мууууааахахахаааааа... Природата с нас Бог с нас

Само в сънищата на лъжльото Кирчо. Изучил е само маркетинга и ни продава само и единствено лъжи. Истината е е такива хора като него , Корнелия,Христо Иванов виреят само при ужасно тъп и наивен народ