Кирил Петков: Спряха назначението на новото ръководство на ББР

Министърът на икономиката обвини съдийка, че е взела решение в несъответствие със закона

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Браво на нея - бой по комунделите, ге само от това разбират.

като марокански скакалци

На тоа харвардскийо педерас да му ебем макята у газо.

Същата съдийка е блокирала вписването на новия борд на директорите на Александровска болница, на новото ръководство на Автомагистрали и сега по спешност е активирана и за ББР. Тоест имаме 3 в едно. Изглежда само тя се ангажира да спасява мутрите пррдизборно. Или не останаха вече съдии в БГ.

В панделата биха се радвали на такива съдии...

Тая съдийка май не знае на кой свят е.....

Аз на това разглеждам по следния начин: Има си закони и тяхното спазване и почитане се следи от съд.. Дали във банката ставали нередности - ако е така според министъра да е дал поднет във прокуратурата.. Дал ли е ?? Този ни показа едни фирми които са взели заеми и ги погасяват - Начи във това е всичко наред.. най голяма сума е за българската кораби струителница - принципно това правят във цял свят така да се подпомогне този отрасъл така.. Дали е наред със закона - съдията да каже - не министъра.. Назначаването на борда - да назначиш които и да е, даже и във частна банка минава пред БНБ, това че е одобрен някои си от нея нищо не значи.. Според закона и тази банка и Автомагистралите АД се назначава ново раководство чрез конкурс - на който може да се кандидатира и старото раководство.. Какъв им е проблема на служебното правителство да обявят един?? Има неписано правило 3 месеца преди изборите да не се дават големи обществени поръчки и не се сменят раководствата на големи даржавни предприятия.. Незнам за какво на България е новите раководства във даржавни предприятия за 14 дена, даже и 3 месеца - тези нови хора няма да успеят да се запознаят със личния става за толкова кратко време.. След изборите ще пристигне ново правителство и то ще си направи конкурс или ще си смени закона, нали ще е там за 48 месеца а не за 3.. Още повече че във септември ще има най-вероятно нов президент и да има нови парламентарни избори ще има нов служебен кабинет..

Доброто в случая е, че ГЕРБ признаха отговорността си за случилото се в ББР. И когато истината се размирише, а това е неизбежно, няма да могат да се оправдават с отговори от типа 'ама ние не знаехме, то ръководството на банката е независимо'. Изглежда се надяват да удържат рибежа до изборите.

Този не беше ли, дето под път и над път повтаря едно и също: харвард, харвард...

Е, И ? ЗАВЪРШИ И ТИ АКО МОЖЕШ.СТИГА СИ ПИСАЛ ТУК И ТА ЗА ДРЕБНИ ПАРИЧКИ-БОКОВИ.

царвулът си е царвул дори и да е завършил харвард.

Браво на съдийката!

Решенията на съдията не се коментират, льольо! В България все още са има достойни съдии. Едно време в зората на демокрацията имаше съдии, които си водеха любовниците в “…… село”. С напредване на технологиите със скрити камери после ги държаха на каишка. Идва обаче ново поколение съдии честни и почтени. В тях е надеждата. За съжаление има все още и гнили ябълки, които носят решенията предварително на Пламен Узунов съветник на пРезидента Радев и такс по пирамидата до “тато ди тутти капи”.

решение, което не в полза на хунтата е грешно! Основен закон .

И тая ли съдийка е захапала шланга ?

Явно, и то яко го е захапала.Сигурно срещу парички.И после имай доверие в съдебната система -ОПГ.

Голям зор покрай тая банка, кой знае какво крият, щом на всяка крачка спъват служебното правителство.

Какви ли могат да бъдат мотивите на съдия който решава срещу закона??? Дали някоя институция не трябва да го погледне под лупа този съдия за далаваери и зависимости? И дали такъв човек е годен за съдия изобщо???

Всъщност действа точно по закона. Ако има обжалване на решението за смяна на членовете на борд то вписването се прекратява до излизане на решението на съда.

А кой е заинтересована страна че да има обжалване??? Чекмеджето ли? И в чия полза е настоящото решение? А как ще обясниш случайната концентрация на подобни обжалвания в трима съдии?

Абе ти нормален ли си? Има закон. ЗАКОН. Знаеш ли какво значи това? Каква страна, какви 5 лева? Има обжалване и вписването се прекратява. Точка. Такъв е ЗАКОНА. Еднакъв е за всички. Отделно няма концентрация на обжалвания при 3 съдии а при 3 съдии има концентрация на вписвания. Знаеш ли защо? Защото има общо 6 съдии по вписванията за София. Това не е съдя по дела за розвод дето има по 10 във всеки районен съд.

За съжаление щабът на всички гнусотии в България е БСП Всичко почва и свършва там Това е сърцето на магия Дали ще кажете мафия или БСП е все едно. На миналите избори българите в чужбина нанесоха главният удар срещу жовотното Тиквочев, и показаха че можем ,и че ще се случи всичко което искаме Сега на тези избори трябва да се удари цитаделата на мафията БСП. Българи в България, видя се че вече не вие страх от мафията и че можем да я победим. Имаме сериозна международна подкрепа Достатъчно е да натиснете число #22

Аз пък ще натисна 5!

jingiby

Да живеят Свинята, Тиквата и Каскета! Те са нашето европейско бъдеще...

Дпсарските мутреси дали ще си връщта кредитити?:)

Същата съдийка е спрла вчера и поредния опит за смяна на съвета на директорите на "Автомагистрали" ЕАД. Ама съвсем слудайно съвпадение е.

Я прочети защо го е направила. Щото в тази статия удобно е пропусната причината.

Почти съм сигурен, че когато все пак се влезе в банката ще стане ясно, че големите кредити са раздадени с години гратисен период, при ниски лихви, с неадекватни гаранции на фирми без история и създадени специално за да получат тези кредитити. А и дали ще се върнат някога ще стане ясно след години.

А май има и офшорки. КТБ-2?

Ами да. БМФ /Български морски флот/е специално създадена за това. Преди 65 години. Точно за тоя кредит с лихва 4.5%. Що пишете глупости бе?

Не се прави на тарикат, бе тъпанар. Как е прехвърляна собствеността, това е важното. Не кога е създадена една фирма, в която наливат порите ни, а на КОЙ са я дали...

Смешко, то и Булгартабак е създаден преди 65 г, но въпросът е кой го приватизира и какво остана от него. И какво имущество и дейност има за да си обслужва многомилионния. Същото важи и за БМФ. А ти се върни до царство България ако искаш.

Министърът. трябваше да цитира основанието за отказа на съдийката.И така да го коментира, иначе се поставя в много лоша позиция той самия.Защото утре ще разберем, че съдийката не е могла да прескочи законното право на отстранените да оспорят и така да спрат , макар и временно следващи назначения. Елементарни, но законни практики.При търговете се случва непрекъснато - оспорваш- блокираш. Министърът ми приличаше на глезено дете, дето не са му изпълнили желанието. Абе нямаше ли по-зрели и опитни хора?

Хората като тебе не знаят просто къде се намират...човека ти казва че 8 фирми взимат пари за 800, ти си знаеш твоето... Промити мозъци!

Това какво общо има със закона за вписванията? Той е еднакъв за всички. Или понеже тия са служебни и за малко са над закона? Отделно тия 8 за които говориш не са взели заем за подпомагане на фирма а просто заем като от търговска банка при това на бая висока лихва -4.5%. Както даже тоя толуп служебня си каза банката е с чудесна ликвидност, заемите се обслужват редовно, 2 от тях са погасени вече. Къде е проблема?

Има всичко общо, бе тъпак - в Банката са ставали куп безобразия и престъпления, както в КТБ, когато ни я представяха пак същите тия за най-добрата банка години наред, а после пак тези боклуци пък ореваха орталъка как още от самото начало била пирамида и не могат да намерят 5 милиарда, просто защото босовете им ги откраднаха чрез подставени лица и фирми, “законно”...

Слугиня на мафията. Въобще не е случайна

предстой арест за Стамен Янев. Кирил Петков май още не е разбрал кого държи до себе си.

Не беше случаен вчера материала явно в една от медиите, че е участвал Стамен Янев в схема за получаване на гражданство. Ако е вярно не само арест, затвор, ами да влиза и той в списъка Магнитски. Едната групичка по Магнитски нали беше точно заради корупция при получаването на гражданство.

Министър Петков наистина не е наясно със съдийска колегия на ВСС. Там има само трима съдии с чест, доблест и професионална компетентност- Панов, Керелска и Дишева. БСП кватата Марчева и Кояджиков, Новански от патриотите, Граздев от ДПС и ГЕРБ - Имова, пенсионерът Магдалинчев и Чолаков са твърдо проПЕЕВСКИ и проГЕШ. Между другото, който гласува за БСП, да пита другарката очиларка Корнелия, нейните пора от ВСС зад Гешев ли са плътно.

харвардски джендъри...

Данъкоплатец съм на тази държава и искам да живея в спокойствие,усмивка и радост! Имам право на това да имам нормален стандарт на живот,децата ми да живеят в красота и чистота,в нормална държава, да не ги убиват на пътя мутри или пиянци. Имам право да изисквам да знам къде отиват парите,които изкарвам с честен труд и имам право да получа отговорите за това! Благодаря на служебното правителство,че ми позволява да разбера истината и да се бори моите пари да не бъдат откраднати и завлечени от шайка крадливи хрантутници! А на съдийката Мария бих и казала,че да отнемеш шанса на истината е присъщо на дълбока корупция !

Браво колежке, заслужихте си дневната надница. Другаря Кутев я изплаща между 2ч. и 4ч. следобед.

Точно така! :))))) Плаща ми с истината за вашия Винету! А той ,еднокнижния с какво ви плаща? Щтото тук има цяла канонада от плюещи и харчещи от безсилие гербаджийски индианци! :))))

Нещо те е напекла жегата, мила ми Мила! Ненри се отразява добре! Аз пък да ти кажа - не искам децата ми да радтат в страба, управлявана от виенни и ченгета, които ЛИЧНО са избрани от един единствен човек - доста злобен и компрометиран - ай да видим ся!

Милке, да разбирам ли, че сте съгласна да се наруши закона само за да може служебното правителство да може да си подменя кого си иска и както си иска? Защото вие искате точно това - съдииката да впише борда в нарушение на закона. Закона забранява вписването ако има обжалване, каквото реално има. Това ли искате? И къде е тогава правото и законността? Нали искате закон и ред?

Изглежда в тази банка нещата са много гнили за да има такава борба да не видим какво се е случвало. Може би се опитват да устискат до изборите.

Какво те интересува?!? Ще теглиш кредит за твоя бизнес? Или пък са ти откаьали такъв?!?! И как точно тази банка те е ощетила, че не мога нещо да раьбера какъв е тоя зор и квичене? И тогава да видим какво става и по другите банки!

Дали не е защото само тази е държавна?

Ми интересува ме защо единствената държавна банка реши да финансира с милиарди точно тези крадци на прехода. Раздали са милиарди на разни криминални типове и трябва да съм доволен ли? Но троловете като теб трябва да се игнорират. Безсмислено е да се спори с вас.

Ти не разбра ли че раздават държавни пари, т.е. парите на хората.

Толкова идиоти на куп не бях срещала до сега. ББР НЕ РАБОТИ с държавни пари бе олигофрени. Де вземете прочетете колко е привлечения капитал от банката. Един отчет отворете. Прочетете. Като галоши тъпи!

Много се радвам,че служебното правителство показа наяве какво се е случвало в държавата! Само така! Най- после да се чуе интелигентна и смислена реч от устата им! Като ми завият Бойковите възпитаници с лоши погледи ,като заквичат след поредния удар срещу далаверите им знам,че служебното правителство е на прав път! Дай боже да продължат и да сложат ред в една държава,която беше подчинена на пълнене на шкафчета и джобове на богоизбраните! Глътка въздух за ограбения от хрантутниците на ГЕРБ народ !

Коко смешник я се скрий

Въпреки прогербаджийската политика на дира, да трие отговори, които показват реални настроения, а не глупостите, които им се иска на престъпниците управлявали досега, ще го кажа отново: Тролове гербаджийски, харчите нашите пари, продавате нашето бъдеще и живот. Никой вече не ви понася и връщане назад няма. “Харизмата” на банкянски неграмотен крадец се скапа и отдолу се видя истинското лице - злобно, проклето, жестоко, нагло, арогантно и дебелооко. Зависимостите не са любов и харесване, въпреки опитите на придворни социолози като тези от тренд да ги изкарат такива.

А аз си мислех че работата на служебното правителство е да организира изборите в държавата. В какво дълбоко заблуждение съм бил.

си се объркал, това е част от задълженията му

Мунчо, не си прав!

Прочети закона. Единствената разлика между Служебно и Редовно правителство е че първото няма законодателна инициатива, поради липса на Народно събрание. Всички останали функции си ги има, включително и организация на избори.

Има всички права, разбира се. Ако на правителството му липсва морал дори може да ги използва. Като цяло, хора, които не са избрани законно от суверенна, не би следвало да се взимат толкова на сериозно. Ако желаят да се явят на избори и като ги изберат да управляват на воля. Разбира се, тези смешниици няма да минат границата от 4%.

Действията на служебното правителство приличат на нощен набег на цигани в овощна градина! Каквото можали обрали и изяли, останалото - изпочупено и стъпкано!

20 циганина с 200 да ти направят набег в задната градина, гербава подлога такава! Марш при Путин, той много ги обича такива като тебе, за да сее дезинформация навсякъде. Жалко, че нямат време служебните министри да разровят още по-дълбого мафиотските ви герберастки институцийки.

Чета коментарите във форума и се чудя колко са елементарни! Не се учудвам защо Българоубиеца и партията му ЗаГРОБиха България,ограбиха я и я напълниха с некомпетентни,но много крадливи калинки! Българинът ,дори да е затънал в лайна ,плюе този,който му подава ръка и иска да му помогне. Кирил Петков е завършил Харвард и се е оженил за канадка,без силикони и екстеншъни! Има друго мислене и манталитет,иска да помага,а не да краде,иска България да върви напред и не може да приеме абсурдността на системата в България! Как да бъде разбран от Ганьовците с просташки език и поведение,слушаш чалга,възхищаваш се на плеймейтки и силиконки,агресивен не само на пътя,но и ежедневието си и копиращ поведението на Стъки,Боко и други мутрафони! Как да вървим напред при тази яростна съпротива от оскотели и опростачени гласоподаватели?

Жалкар!

Ето за това говоря по- горе! За такива индивиди !

ма много си умен и ти ли си харвардче

Такива като теб пълни идиоти ли сте, та бълвате само глупости.Какъв българоубиец ти се привижда като за 10 години всички икономически показатели са нагоре двойно.

Младите надъхани тролове на промяната яко са налазили форумите и колят и бесят навред! Я по-кротко! Промиха ви мозъчетата за нула време! Гледайте си Бойко Рашков с неговите измислици премислици и вижте и вас какво ви чака съвсем скоро. Не виждам ни един чак толкова страдащ и нямащ и ограбен - всеки с нова кола, с телефонче за 2500 лева, завършил в чужбина - егати страданието!

Тези, които си описал са само членове на хунтата ГЕРБ. Голяма част от народа са с 800лв заплата.

С 800 лв.заплата сте единствено и само необразованите и глупавите. Навремето да беше чел повечко, сега щеше да вземаш повечко.

Борисов е срам за пожарникарите в България и много лъже

прелъстена и изоставена!

Съдебно решение не се коментира.. ама хунтата на Р.Пиночет кво общо има с демокрацията

Гледай скритата камера с Яни Янев съветника на Борисов. Той добре разказва как стават нещата в съда.

а когато съдиите вършат беззаконие? съдът да не би да е безгрешен?

Браво на Лозан Панов. Само той може да спре беззаконията на хунтата на фуражките

това е въпреки Лозан Панов. Зеленочорапите, Ицака и Прокопиев въртят далаверите по "харвардски", ама нямат достатъчно акъл.

мафията още работи, да и изрежем още от пипалата на 11.07

Мафията е навсякъде, какво повече да се каже! Ей затуй България не може да мръдне и милиметър напред, защото от горе до долу всичко е прогнило и на това на 11-ти трябва да се сложи край!

Тоя юрист ли е?

неее....., пожарникар е.

По скоро фатмак.

Мадурист е!

И сега какво се оказа : Слави се прави на цар и чака на гюме, а служебното правителство му проправя път....

Ма този е от Харвард ! Ти да видиш , десет пъти се похвали !! А само какви чудеса щеше да направи , ако не му пречеше съда !! Пази боже сляпо да прогледа

а ти си от долно уйно, бе, боклук, кво се пъчиш

Змията, когато умира най-силно хапе. Вместо да се оттегли с достойнство - мутрата, тя затова е мутра, за да остави пепелища след себе си. Жалко, че у нас все още има наивни хора които й се връзват. И все пак, няма връщане на зад за тези които не са разбрали.

Зора е , за един месец да се.намери службица за всяко едно крупие на Божков във властта

Този алитерат , едно изречение снощи не можа да завърши !?!?!?!?! Мъца като чорапа си на новогодишно слово

Той е силен в предварително подготвени презентации, а не в импровизации...

Тия си мислят, че всичко им е позволено и могат да правят каквото си искат. Този път Гешев не е виновен и нищо чудно да започнат сега протести и срещу съдии. То арменчето и адвокатчето друга работа нямат, но връх ще бъде така наречения професор(скулптор) въпреки, че е министър да хвърля яйца по съдебната палата!

Гарван гарваново око не вади. Нали всички в съда са подкупни мекерета.

Къде са парите от Европа за развитие ? Гърция вече ги получи ! Наше мунчовци неграмотни , кой чакат

Бою не си завърши плана за развитие. За туй, илитерате!

За какво разделение на властите говорим в България, когато съдебната система е изцяло патерица и в услуга на властимащите и лично на Бойко. Трябва ли отвън да ни ръчкат, за да ни отворят очите, трябва ли да се приложи закона Магнитски, безпрецедентен за страна от ЕС, за да стане ясно и за кьоровия и глухия, че у нас нещата не са в ред.

Прав си, Пънчо. Дай да махнем Лозан Панов, този човек на Борисов.

Недорасъл келеш и в работата на съда се меси! Съд им пречи, прокуратура им пречи, журналисти също, банкери, доктори, строители.... Май всичко им пречи! АБЕ, ТИЯ ДА НЯМАТ ОТЗАД НЕЩО ЗАБИТО, КОЕТО ДА ГИ ТОРМОЗИ?

има..., на майка ти в з адника.

И на твоята.

Как им се ще на крадливите другари да фалират и тая поредна банка !! Тоя път по харвардски

Ае стига е, досега съдът беше добър, а прокуратурата лоша. Ало, Хр. Иванов... Взехте да се бъркат вече....

Какво очаква и ще избере България на предстоящите избори и какви са алтернативите!? Старата мутренска кримка Бойко Борисов които смърди на мухъл, или едно ново и оптимистично начало на държавата ни с премиер като Кирил Петков, примерно.

Този Кирил, ще свърши като Жан Виденов.... Айде по-добре НЕ!

Викаш по-добре толупа още 10 години и още 2 милиона българи изгонени от България е по-добре.