Кирил Домусчиев в Midlands Voices: Здрави животни за здраво човечество

Иновациите във формулирането на фуражите са от съществено значение

Обратно в новината

Коментари - Кирил Домусчиев в Midlands Voices: Здрави животни за здраво човечество | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Домуса по какво е специалист не ми стана ясно че да дава акъл за какво ли не

Как какво!? Ами по айдуклък.Това малко ли е!? Колко български ай дуци могат да го настигнат по имане? Но все някога и Домуз ага ще се наяде веднъж завинаги .

С яденето на скакалци и червей,води до ракови заболявания! И чак сега ни съобщават какво ядем вече от 15г.НАПУСКАЙТЕ ЕВРОПУМИЯТА!!

Тоя па крадец ми обяснява. Трябва да си в затвора с боко и компания, а не да ни даваш акъл.

Здраво набиване на насЕкоми?

както казва кокорчо -да го дуат бедните

Той го каза в смисъл, че на гроб не им пука за хората, имайки предвид реплика от филма История на света. А ти, че си неграмотен тъпак си е твой проблем.

..и малко амфети за разнообразие...няма по-гнусно животно от домусагата, пурва дружка на банкянския...

и този, като Бил Гейтс МНОГО "загрижен" , за животните , за изхранването на населението , за здравето му , за "ваксинирането" му... с Токсини , ..за лекарства , за фуражите и.т.н...просто се правят на Богове ....получили "Образование", и команда от котилото в Давос ....ЗАЩО ли ...са толкова ЗАГРИЖЕНИ ...да им Е.П.М ...????;(

Здравото човечество започва с ликвидация на нездрави елементи, включително комунисти станали капиталисти.

Този дето повремето на к0вида направи от половин милард 2 милиарда пара. Да взема да обясни за Ивермектин дето продaваше.

крадливо комунде се прави на бизнесмен, мила родна гнусна картинка....

Този много разбира от животни .До вчера продаваше обувки на пазара но сигурно мисли ,че сме забравили как стигна до тук.

Тоя е ПРЕДАТЕЛ като поп Кръстьо.. АКо го утрепят, хем ще ВЗЕМАТ 100 милиона лева, хем ще СПАСЯТ България, хем и ще има Пари и Работа за Българите в Разград. А всякакви мангали и маймуняци ще се разбягат обратно към Африка.

Бизнесмена на годината защо никой не го пита кога ще върне 200 милиона на държавата за дето наряза корабите?

Животни за ГМО изруди!

Каква гениална мисъл. В неговия случай - повече лекарста - по пълни джобове.

На този цялата му работа е като футболния му отбор Ако беше умен университет щеше да издържа Хем ще си създава кадри хем ше скатава данъци хем е престижно Хем ще се сблъска с реалноста че точно обучил един млад човек и той отлетял за Германия

Баси Преди време един гербар ми обясняваше че всеки който имал доходи над 1000 лева бил среднакласа Сега и Думузчията папагали реториката на ГЕРБ Как да обясниш на такива че средна класа по дефениция е ако за тебе работят между 20 и 100 човека и благодарение именно на ГЕРБ у нас тя е по рядка от белите лястовици

И тия ще хлърнат.

По-здраво и крадливо животно от това на снимката в България няма! С баща си откраднаха БМФ и още купища други далавери завъртяха с брат си.

САЩ ли ? Мафиотската държава приема каторжници имафиоти. от както е създадена

Ето това е гнусен п_дал!!!

който не е работил, не знае що за идиоти са Домусчиеви.

Тоя бизнесмен...я да си признаят тия гелосани, колко кгбкинти изпраха,защо се мотаят тук трябва да ги пратим в ссср и да ги изрежем като тумор от Отечеството ни,уродлини сссрживотни!!!!!!

Ха ха, българска имитаця на бизнесмен! На запд никога няма да приемт такива като него за сериозни бзнесмени, защото знят произхода на прите му и как е стартирал бизнеса си в България. За запдняците това е поредното олигрхче, което се опитва да се впиише в кръга на истинските бизнесмени, които управлявт компании създадени от пра-дядовците им още, за тях кирчовците са прости ориентлци с временно богтсво.

кирил домусчиев, кирил петков.. винаги верни на партията и интер-наци-о-аналната банда на шарлатаните. носители на "промяната" от зло, към още по-голямо зло. Бог с нас Бог с нас

"Той стана почетен гражданин на Небраска през 2019 г. за инвестициите на "Хювефарма" в щата. " като преданно на комунизЪма отроче, тоя окраде парите на бедния българин за да ги "инвестира" в сащ. той и циганина-банкер на годината също ограби ктб за да "инвестира в сръбско". имам и други примери, но вие си ги знаете сами, кои са тия гъзолизачи, които се продават на оногова, що дава повече. типични, евроатлантически "ценности", с комундяшко-десарски/щази привкус. а ние още чакаме инвестиции за завод на фау-ве, завод за акумулаторни батерии и английцки маторчета перкинс.. нали.. все родолюпци са по върховете на "елита" на лузърите. а от такива родолюпци България, ойрдон, територията за тях затъва все повече в тинята на блатото на корупцията, която се разпространява с пълни шепи от сащ, ес и ек. Бог с нас

С чиста съвест го заплювам в лицето!

Краде от България инвестита в Америка.....Голеееем бизнесмен и родолюбец....

Ами отивай да живееш в САЩ, щом там така ти се радват, ЗА България предплогам че най-радостни от теб са футболистите на Лудогорец!

В крайна сметка лъскането на ябълки е за простолюдието. Истината е че трябва да имаш богат чичо, а Кире. Изплува връзката между теб и Давос!

Истински Домус! И за тебе ще има възмездие!

При лустрация този е горнал!

в която доказани мафиоти, крадци и престъпници се разхождата на свобода, че и дават акъл.

500+

Домус животно ли е или и тое част от хората?

Като се изказва на събиранияата в Уичита, Небраска, казва ли им откъде идва Каква страна е Родината му - какъв брутен вътрешен продукт има, какво селско стопанство, промишленост каква средна класа има в България.. здравеопазване. Какъв е прираста лекарствата родно производство ли са или внос и има ли ги Какви аптеки, болници и персонал в болничните заведения.. Каза ли им за последните 2-3 десетилетия колко нови болници са построени

Този е един от тежките тумори , от които умира бързо България като държава и народ

ашколсун Домус! експерт си по булашик, приватизация и фураж!

Откога Домусчиев се грижи за здравето на бандеровците?

Здрави хора със заплата от 500 лева - не може да има. А точно ти, гелосан шибаняк и такива кат' теб, твърдите, че това е максимума на минималната заплата, която трябва да се получава в Абсурдистан.

Кире, а за теб Магнитски?

Аз искам да знам как присвои тоя престъпник , след всичко казано друго от крадено от държавата - корабостроителницата ци, фармацевтични заводи, стадиони и всяка група дина безвъзмездни милиони от държавата, т е. от всички българи ...как тоя боклук присвои 40 000 декара от националния парк Витоша?? С чие разрешение изсече гората на Витоша и строи в момента по- големи сараи от тия на Доган в Росенец( София да се готви за кални свлачища като в Каравелово и Карлово)??? Ей мръсен боклук, нещо и тебе Господ те бави........

Още първия ден на локдауна този на снимката прибра 140млн лева, а близо 20хил фирми фалираха, мутрите не им дадоха и 1ст.

Гнусен,мафиотизиран помак !

А платените статии не се ли означават като такива?

Домус,поостарял си.Вървим по един и същ път,нищо че единия е асвалтиран а другия не.

Беше закъсал с парата и бонко от \банкя му даде 300 хиляди от нашите пари да си довърши стадиона муци.Още не ги е върнал!

Да се правиш на "визионер" след като си обикновен мафиот. Напомня на бандитските времена и сухия режим в Америка.

да разбираме, ГМО фуражи ли?

Пич, ГМО-фуржите са си слънце в сравнение със скакалкците които се готвят да ни набутат за храна. Така че ГМо-то със свещ ще го търсиме, защото ГМО-то си е мнго хубва работа, проблеема му е че се опитват да го изпозват за кофти работи.

Тикувнска калинка-тъпи изказвания-подигравки-ококорен поглед-още тъпизми-още подигравки-що ме мразят-българите са лоши

100+

ЗДРАВИ животни за ЗДРАВО човечество. Браво за ЛОЗУНГА! Като ЗДРАВ дух в ЗДРАВО тяло.:) Под ЗДРАВИ животни Домусчията разбира вместо ЗДРАВО СВИНСКО, ПИЛЕШКО и ТЕЛЕШКО да ядем ЗДРАВИ ЩУРЦИ и ЗДРАВИ ЛАРВИ на БРАШНЕН БРЪМБАР. ... "... до 2050 г. населението на света ще достигне почти 10 милиарда души. Благословени сме да живеем в свят, в който половината от населението има достатъчно доходи, за да се счита за "средна класа или по-богата от средната". БРАВО на МИЛИАРДЕРА! МИЛИАРДЕРСКИТЕ му розови очила нямат конкуренция.

Тук да сте го видяли усмихнат...!?!? Там е ....защото от тях зависи !!!!