Кирил Домусчиев стана почетен гражданин на Небраска

"В нормалните държави хората уважават инвеститорите!", написа във Фейсбук бизнесменът

Обратно в новината

Коментари - Кирил Домусчиев стана почетен гражданин на Небраска | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Някои хора никога няма да го харесат защото Неговият Дух дразни вашите демони.

да нарамва нова, лудогорец и дарик и да заминава....

Ха ,Ха, с какво се хвали този селски тарикат , Небраска и Оклахома са най- скапаните щати на САЩ . Там тези сертификати ги раздават на килограми , аз имам такъв от Оклахома още от миналия век , даже и почетен знак "Оклахома is OK" , девиза на щата. Е и какво от това? Дрън , дрън.

"В нормалните държави хората уважават инвеститорите" - в нормалните държави не те назначават от комсомола за бизМесМен...

в Небраска да те уважават като бизнесмен.Там ще разберат много бързо какъв "бизнесмен " си.

Това е фейк нюз, в Америка такива титли няма, този тупан си е измислил титлата и е платил на ДИРниците да я публикуват.

Този мутробизнесмен си е платил за "почетното гражданство", там докторите си плащат за да получат сертификати за "най добри доктори", срещу заплащане, негър може да получи титлата за британски лорд, а българин за член на Американската Академия на всички науки, несъществуваща институция, основана от руски еврей за измами, трупане на пари.

А на... Бантустански Тиквостан, кога:)))???

и в нормалните затвори ги уважават, даже там най-много. като идеш там, ще те направят почетна булка и дипломата ще ти подпечатат с голям черен печат, даже с много печати ще ти я подпечатат...

Само да му припомня: По целият свят "ковчезите ги правят без джобове"!! Юли гай Цезар също, е бил много богат..... и мумиите в Египет, са ги заравяли със златото им , НО..... и те са изгнили и изсъхнали !! ;)

Небраска,но НАРОДЪТ ЩЕ ГО ОПРАСКА. бмф - 55 МЛН. цОЦОВ,ЦОЦОВ, А БЕШЕ ЧЕСТЕН ЧОВЕК. Но мисля,че ще дойде време да се отговаря по всички точки-ЗА ЦЯЛОСТНО ТВОРЧЕСТВО

Току-що Кирил Домусчиев, Домуса, Киро Гела или както там някои го наричат, ми се издигна в очите. Имал фабрики в няколко американски щата. Явно Домусчиев е поне малко по-умен от средния балкански далавераджия. Приготвил си е една доста охолна и луксозна спасителна лодка надалеч от голямата ръка на Баце. Тук си му е добре - няма спор. В държава без закони и проядена от корупция, такива като Домусчиев се радват на свобода недостъпна и за римските императори. Въпросът обаче е докога? Защото всички сме свидетели колко бързо се объща колелото на успеха в България. Днес може да си успял банкер, банкер на годината, канен на приеми и събития, чест гост на предавания и сутрешни блокове, сочен за експерт, но утре само едно щракване на пръсти на Баце и Шиши може да те превърне в гонен престъпник, изгнанник и сочен за главен виновник за всичко лошо в малка Българийка. И затова е добре да да имаш къде да отидеш. И при какво. Бизнсът със стъкло на банкера може и да не потръгна. Но пет фабрики в пет американски щата са далеч по-добра спасителна лодка от кутиите с пачки на Арабаджиеви. А Видов ден може да е точно утре. Браво на Домусчиев. Добре го е измислил.

Небраска по-долече ли е от Аруба? И после като изстинеш ще те топлят ли законите дето ще тикнат на топло съгрешилия?

Някой яко трие. Но това не е демократично. Този е комплексиран провинциалист, син на партийната секретарка на Саня-Плевен. Това че е станал по-богат не значи че е станал по-умен. На един келнер като дадеш много пари не става банкер, а отива и се напива с много пари. И си купува яхта, а БМФ за скраб. Колко отговорно. А сме суетни.... и гелчето. Мини у лево.Селяко.

В нормалните държави такива "инвеститори" отдавна гният в затвора. А в " ненорманите " държави "нормалните " правителства и премиери не се облаготетелстват от " специфичното производство " на "инвеститорите" .

В нормалните държави също и пращат в затвора финансовите измамници

а ние ги мислим че плават по океаните

Киро, чао, сбогом, заминавай незабавно за сащ, и повече НИКОГА не се връщай в България.

В нормалните държави инвеститорите не са крадливи лекета.

нормално, няма да стане почитен гражданин на Европа я!

Съмнително забогатял (най-вероятно на гърба на българите). Изнесъл пари за инвестиции зад граница...и сега ни натрива носовете че не сме нормална държава! Наглоост!

И това се случва в държава която си избра Тръмп за президент!

Скоро и на Каймановите острови.

И. Павлов не беше ли и той почетен гражданин в САЩ?

Той е в списъка и за почетни граждани на Луната и Нептун, доколкото зная... Цирк! Кой ли познава такъв лешпер там?!...

Купени титли не ни интересуват.

Домусчиев, може спокойно да иде и да живее в САЩ. така и така е вече почетен гражданин там. Да не ни мрънка постоянно на главите, че ние тук не уважаваме "почетните инвеститори". Съмнявам се обаче, че там ще му дадат да приватизира морския флот на САЩ и да не плати на държавата САЩ изискуемите данъци, както направи при нас.

Може, ама няма да иска. Абе тука си му е мноооого по-добре...

Богат,ама гладен и наяждане няма..а вие си чакайте заплати.

Дали в Щатите плаща същите заплати като в България???

"Кирил Домусчиев стана почетен гражданин на щата Небраска" Интересно и там ли дава по 600 лева заплати! Да заминава и да не се връща.

Дори от още по-голямо уважение, от САЩ изпращат новия посланик-туркиня, за да е наясно с фамилията на Инвеститора и да го уважава още повече!

50.000 000

Даа , а в "ненормалните" държави агентите на държавна сигурност стават "инвеститиори" . Защо ли не ги уважават в такива държави?? Кире , ти какво мислиш по въпроса?

Небраска е за Америка нещо като България за ЕС...

Те "наще" бягат в чужбина, Баце, чака немци да инвестират.