Кирил Домусчиев показа новия си завод за 320 млн. лева

"Поздравления за всички участници в проекта, не е никак лесно, но трудът си заслужава", обяви бизнесменът

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Завод за амфевитамини ли ще бъде това ?

Остава да намери и кой да работи в заводите му... При заплати 800-1.000 за магистър фармацефт или инженер-химик и 500-600 за работници в производството. Ах, забравих, собственикът ще внесе работници и специалисти от Украйна, Молдова, Виетнам, Бангладеш...

И ще ги назначи на граждански договор през офшорка, че да не плаща осигуровки за работниците...

Все се питам: Как изкарваш толкова пари, за да можеш след това честно да изкараш 320 милиона. Как си изкарал първите милиони в бедна България. Това е въпроса?

здравейте хейтърски урви. :)

Не разбрах от статията какво точно ще се произвежда в това заводче???? а видеото не ми се гледа ,моля разяснете който е запознат. Думата ФАРМА винаги ми е звучала мръсно, дано не са дали милионите за някаква гадна мърсотия да бълва и трови околността ?

Застанал е като селяндур!

ша показва нали го прави с дарени пари :-) 320 милиона за има няма 150 човека да му пълнят джоба после :)

лекарствената мафия продължава да се развива с пълна сила

Браво. Предприемачески дух. Нови работни места. Инвестицията е сериозна.

Безплатна тез пари му бяха отпуснати

Мене това не ме засяга - аз хапчета не пия.

а ония, дето пият са му благодарни (че ги трови)

Добра идея, държавата ни разболява, разболяваме се и като гледаме такива бизнисмъней, а после тоя ще ни лекува с лекарства. За ГЕРБ може повече болкоуспокояващи да наблегне. И халюциногенни. Евала и да не забравиш да си запазиш цървулит

Всичко е хубаво. Не е зле след време някой да се поинтересува, с какви специалисти ще бъде захранен този завод и на какви заплати ще работят.

Гелосания с калцуни в завода , да не си изцапа обувките....

Най-важното е, че от работниците му лоша дума никога няма да чуйш за него, всички много го обичат и уважават, с радост работят за него ...

Смее ли някой да каже нещо за него? Отива си веднагически! А какви ниски заплати дава...просто не е истина!

Е какви да дава, нали той каза: "увеличаването на минималната работна разплата ще намали печалбата ми"...

Някой трябва и да строи в тази държава.Иначе хейтъри винаги е имало и ще има ,особено анонимни. Комунистите му били дали пари,ЕС му дали пари...Проумейте ,че тези които дават пари ще ги дадат на хора които знаят какво да правят с тях.

NE SA LI MNOGO TIA 320 MIL. ZA TAKOVA ZAVODCHE

Минал съм на ТРИ пъти това "Театро" за цели 18години, като Наемник. За много Милиони Евро- Тук мирише на Мърша. ще видим тоз БАЛОН...

Както винаги пълно с "хетъри". Я някой може ли да посочи някоя западна компания която е направила инвестиция повече от 20мил.лв. Та те годишмите ни инвестиции трудно минават 600 - 700мил.

Търсят се роби...

Домус, имам 2 въпроса към теб: 1. Нали щеше да изнасяш бизнеса си в чужбина, щото минималната работна заплата у нас била непосилна за т.нар. "бизнес"? Та... кво стана? 2. Относно приватизацията на БМФ- трябваше да плащаш големи, дори огромни глоби, поради неспазване на клаузи от приватизационния договор. Та.. кво стана и по този въпрос?

Ако злобата се плащаше, в България щеше да има милиардери ! Ама не се плаща... Всеки си отива един ден и остава това , което е направено.

Да, много точно си го казал, присъединявам се !!

ЕС и ЕК изсипаха купища пари в скута на крадци.

Защото самите ЕС и ЕК са крадци и престъпници.

Иска - действа! Аз му се кефя дотам, че си прави нещата. А какво му струва си е негова работа....

на него нищо не му струва. Струва живота и здравето на хилядите експлоатирани от него хорица за смешни заплати, малко над ръба на оцеляването

Ами нали това е капитализъм! Социализма свърпи преди 30 години! какво сега се сополивите???

То чунким при соца ни се плащаше нещо повече от необходимото за оцеляване. Лично аз съм живял в пъти по-бедно тогава с родители - висшисти и без роднини от село:) Сега проблемът е повече в това, че много хора се разпростират над възможностите си - искат всеки нов модел Айфон, нова лъскава кола, ескурзии в чужбина. Няма лошо, но не и да затъваш в кредити заради това.

смо.таняци, тичайте да подавате молби за работа, а не да плюете по нощите! това с плюенето не се рентира, както е видно от незевидното ви дередже!

Щял да плаща заплати в евра, по 3000 даже на чистачката /една на целия завод/.

Страхотно. Нека мрат хейтърите от я1д, но и в България се случват хубави неща и то все по често.

Предлагам ти да вземеш думата на следващия митинг на ГЕРБ и да го заявиш това и да посочиш примера. Със сигурност ще спечелиш благоволението хем на Киро и Цецко.

Хляб за народа, а не заводи. Да се вдигнат заплатите.

Мацко, като искаш хляб за народа, а не заводи, имай впредвид, че ще те съдя за дискриминация. Аз като уча френски, пак няма да мода да изкарвам хляб, колкото теб, нали се сещаш защо ... богатите лелки са по-малко от богатите чичковци.

даскале,не те разбирам.

Потресът от изливащата се в тая клоака от дребни душици помия е потресаващ...!!! Български предприемач, собственик на една от водещите фармацевтични компании в световен мащаб, с производство навсякъде по света, решава да строи тук и да плаща данъци ТУК- данъци, от които мързеливците, необразованите и некадърните в крайна сметка се хранят! В тая държава на злобари и тарикати явно на почит са само услугите. Производството и износа, драги ми невежи драскачи- това гради икономиката... Колкото повече такива инвестиции, толкова по-добре- но простотията и ограниченото мислене, калявани по кафенетата и кварталните кръчми, пречат това да се проумее...

Ти си олигофрен, в тая държава нито един бизнесмен не е случаен още по-малко "добронамерен инвеститор"

Няма значение какви са подбудите. Важен е резултатът. То е ясно защо завода е в Пещера, а не в София. И все пак хората в Пещера ще живеят по-добре. Освен ако не се разберат олигарсите кой, къде, колко да получава. В крайна сметка евтиното излиза скъпо. Мисля, че Домусчиев знае това.

Ходи и виж в САЩ колко му работят предприятията тъпо делиорманче.

Това "Хюве" в името на фирмата, уж собственост на Свинаров, пардон, Домусчиев, от името турския инвастититор (който не се намесва във вътрешните дела на България) ли идва?

Вълка се гърчи от яд на Домусчиев

Тиквата в предиѝборна кампания се опитва да замажа кражбите на Цв.Цв

Дайте да дадем и да помогним на горкото капиталистче, дами и господа. Нека всичките му работници се лишат от една заплата, за да подпомогнат горкото дете. И 500 лв са много за другите, ако не вървят нещата на него и на св. св. 6-ти дан от Банкя.

Киро мри в кофитеее

Дано ти измрат децата помак долен

Тоя наглец се е взел много на сериозно!

При откриване на Европредседателството 2018 г. ББ му подари 100 млн. евра, които даде Юнкер от името на ЕС за икономиката ни!!! С едната ръка ЕС ни дават, но с другата грабят... изработеното тук с евтина работна ръка. Със съучастието на продажните ни управленци.

Яд ли ви е руско-комунистическа хейтърска сган, гледайте си цървули те и му завиждайте селяндури.

Домусчиев, бабиното, нали си те знаем към си бушон дето една кршка неможеш да завинтив та завод да построиш или дори сам да организираш построяването му за някои друг. Добре че швабите си знает работата и си вършат всичко а теб те използват само за гъз на компанията си, че си известен с протекциите и крадливостта си, което им трябва.

Бащицата опрости 58 млн. лв. на Домусчията и последният се хвали с инвестиции. Капка по капка 320 млн. прави...

Завод за 320 милиона в който ще бачкат цацки за по 500 лева на тоя гелосания.

Че да има пари за нови футболисти

А този бизнес трябваше да е държавен а не да пълни джобовете на тия олигарси.

Човешката лакомия няма край ! Господ си знае работата, омразата на хората рано или късно ще го застигне !

Това е българската държава. Затова толкова много хора бягат. Винаги определени хора са най-успешни и държавата всячески ги подпомага. И така до следващия заем и създаването на китоловната флотилия...

А какво стана със 60-те млн. неустойка за БМФ?

Ако не беше Кучето на Боко, щях да изпитвам повече уважение към тази личност. Да не забравяме как се канеше да изкара служителите си на контрапротест!!!!

Едни други чужденци построиха такъв завод за 50милки - тоя как успя да ги докара до 350...

stankow

Така тези 320 милиона минават към разход и не се облагат с данък печалба. Който данък е доста висок на запад - към 25-29%. В България е само 10%. Та затова инвестициите силно се завишават. И се изписват от баланса на фирмата майка. Която май е германска. Домузчиев е просто марионетка.

Дариха му ги тия пари на мо. Чето за 100-150 нови работника :)

Брей ти да видиш, голяма е печалбата при каптагона явно

Боже, кога смениха цървулите с калцуни, да не си напрашат мокасините ;))

Е умрете от тъпа завист бг боклуци останали в БГ. Браво на Домусчиев един от малкото останали Българи умеещи да правят почтен бизнес без да се кланят и зависят корумпираните мръсни политици. Успешен с всичко което се захване

да, за сметка на ниските работни заплати, тук милионери бол. и все успешни

Тези ще ги разправяш на някой който не е работил за Домузчиев Аз вече му работих За МРЗ и купони