17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Аз пък искам Украйна да спре транзита на лошата руска газ, а и така няма да финансира руснаците.

Тоя Киев все иска нещо

Kenn1111

тоя много на сериозно се взе.Кято се оля в собствуната си територия иска и другите да го направят.Дали са толкова луди?май ДА

Тия укри май верно са подходящи за ЕС. Супер лицемери са. Те трансферират руски газ , руснаците им плащат такси, а Германия им ретрансферира руски газ за техните нужди през Полша.

Вместо това Германия се гласи да пусне "пробно" СП2. С учебна цел, разбира се, само за 2 години...

eb ukrainti smotani tiala evropa da strada zaradi vas zaradi narkomana da biaxte mislili predi 2014

Интересно защо не спират преноса на руски газ през тяхната газопреносна мрежа. И още по-интересно как след толкова излети бомби и от двете страни продължава да функционира без да е засегнат нито един газопровод на украинска територия?

Направо да искат затваряне на немската икономика...

Защо ли украинците са мислят за най-хитрите в света? И защо си мисля че германците са толкова тъпи? Те скоро и северен поток-2 ще пуснат!

Укрите започнаха да командват запада! Смях в залата!

Командва Европа!

Единственото ,което ще получи зеленясалият е един голям,четвъртит... Набиването започна Клоунадата-очи на яйца в действие!

Хуй във фашисткият си гъз не поискаха ли тия мръсници. До кога ще им играем по свирката да обедняваме заради тях? Ай сиктир и малоумници.

Точно така, Германия трябва да спре вноса на всичките си жизнено-важнени суровини и да купува на тройна цена от САЩ за да произвежда оръжия, които веднага след това да подари на Украйна. И Норвегия дето печели повече от газ, да сподели печалбите си с Украйна. Тоя капут Зеленски е таралеж в гащите на цяла Европа.

Аз лично ги подкрепям - нека Германия спре СП - да гледаме после колко време ще им издържи правителството

Русия ще Пребъде!

Европа вече не се командва от САЩ! Командва се от Киев.

jingiby

След три месеца война, Pycия твърдо изгyби лидepcĸaтa cи poля нa пaзapa нa пpиpoдeн гaз в Eвpoпa , като изпaднa нa тpeтo мяcтo. Сега нaй-гoлeмият изтoчниĸ зa внoc e доставката с кораби на втeчнeн гaз (36%), нa втopo мяcтo e Hopвeгия (32%) и eдвa нa тpeтo мяcтo остава Pycия (21%), Не ми се мисли до края на годината....

Това не е толкова важно - руските нефт и газ са с най-ниската себестойност. Ограничаването на продажби от Русия вдига цената и те имат по-голяма печалба от по-малко количество.

Клоуна не осъзнаша ли че започва да се отвива и много скоро ще настине.

направо да се самоубият ритуално в подкрепа на Zеленясалия?;)