КЕВР сваля цената на газа с 40%, а на парното и топлата вода с до 25%

Най-голямо е поевтиняването на топлата вода в София, а най-ниско във Варна

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Боклуци

А тска?...

Химн на българския платен путински трол: Аз съм Путенче и дребен Путин мен ме е създал, с хубости, блага обилни себе си е надарил. Аз съм Путенче. Обичам руските планини зелени, Путенче да се наричам - първа радост е за мене. Аз съм Путенче свободно, в край свободен аз живея, всичко българско и родно мразя, плюя и с*ра. Аз съм Путенче и расна в дни велики, в славно време, син съм на земя унищожена, син съм на крадливо племе.

Русороби. Що не се върнете в скапаната си русия ? Щото там е смърдящ боклукчийник, и всички руснаци, които могат да съберат пари за билет, веднага бягат в Америка и други западни цивилизовани страни. Неудачниците, бившите партийни другари, цървулите и нискообразованите са фенове на Путин но чедата на комунистите милионери и политици живеят и работят в САЩ и Великобритания, ...

ОК, някъде по пътя се загубиха 15 процента... А намалението на цените на всички стоки, които иначе се формират така, кога?

когато ( и ако ) решат производителите да им намалят цените , глупендер........ти какво чакаш , държавата да им нареди ли ?

Червена Кучка лае от зори, а керванът си върви и от злобата голяма от устата капе пяна диагнозата е ясна кучката червена е просто бясна, а глутницата много гладна затова е толкоз гадна всеки умен туй го знай то не става само с лай! Да си русофил значи да подкрепяш КРАДЦИТЕ, УБИЙЦИТЕ, отровителите, Асад, да мразиш САЩ и Европа, да славиш Ленин, Сталин, комунизма и православието, КГБ, ЧК, ГРУ и Рамзан Кадиров. Пълна шизофрения. Русофилията е тежко психично заболяване. Практически е неизлечимо дори и с помощта на силни медикаменти и активно психиатрично лечение. Основния симптом е сляпата привързаност и преданост към Русия, при положение, че тази страна значително изостава от развития свят в икономическо, политическо, научно, техническо, духовно и културно отношение.

Във връзка с корона вирусът , с колко процента ще намалеят физически потребителите на газ , парно и топла вода - 40% или 25% или тяхното средно аритметичното?

Като дойде време за спиране на парното. А газът е на рекордно ниски цени от година. Цяла година узаконен ОБИР.

Червена Кучка лае от зори, а керванът си върви и от злобата голяма от устата капе пяна диагнозата е ясна кучката червена е просто бясна, а глутницата много гладна затова е толкоз гадна всеки умен туй го знай то не става само с лай! Да си русофил значи да подкрепяш КРАДЦИТЕ, УБИЙЦИТЕ, отровителите, Асад, да мразиш САЩ и Европа, да славиш Ленин, Сталин, комунизма и православието, КГБ, ЧК, ГРУ и Рамзан Кадиров. Пълна шизофрения. Русофилията е тежко психично заболяване. Практически е неизлечимо дори и с помощта на силни медикаменти и активно психиатрично лечение. Основния симптом е сляпата привързаност и преданост към Русия, при положение, че тази страна значително изостава от развития свят в икономическо, политическо, научно, техническо, духовно и културно отношение.

КЕВР е рушветчиска гуша на топлофикациите. Т-н Гешев, арестувай ги , то по всичко си личи че са продажници.

Предлагайте на парламента ,окато не ги е хванал корона вируса, да прекарат закон за връщане надвзетите пари !!! Г-н Иванов действайте !!!

Добро решение,но само за столичани. С какво облекчават моя живот в Шумен?

Чудя се какво става с крос-субсидирането (или както там се води) - това не беше ли временно решение за подпомагане на регионални топлофикационни дружества? Може и да съм в голяма заблуда - принципно не се интересувам от материята. Но! Вече шести сезон плащам на топлофикация в София - нито ъм доволен от услугата, нито цената е приемлива (прости сметки показват по-евтино отопление с качествени климатични инсталации). Да не говорим колко и какви паразити се множат и живеят около и благодарение на абонатните станции - това което съм виждал, и продължавам да виждам е несравним ужас! Тази година е и особено зле!! Та, хайде, останалото - майната му, но докога цяла останала България ще плаща по-скъп ток за сметка на по-евтиното парно на софиянци??? Питам, като човек който се отоплява в София...

Ако не беше ес, алкашите щяха да ни продават най скъпата газ в европа.сега правителството си приписва успеха, но това не е бойков а европейски успех. А иначе братушките да го да дерзаят да търсят по територията си енергоизточноци милите, щото с производството на зенитни ракети и водка, държава като алкашия не мож изхрани!

Ееее начи... гадно е!Гадно е баш по време на криза да се намаляват цени,да се мобилизират хора и да се освобождават ресурси. И от страна на Брюксел е удар под ...петолъчката(щот кръста е забранен) този транш със осемстотин и кусур милиона евро цезвъзмездно за България... ГАДНО ни Е

Промяната ще е със задна дата, нали така?!

От около 80 години София се асоциира с България …. Там е или най евтино, или най уредено, или най добре за живеене …. Чудя се, защо и е на държавата България територия от 111 хил. кв. км ?!

Не й трябва - Руснаците й се точат да я завладеят от поне 200 години, макар че може да се говори и за от 10-ти век. Затуй комунистите събираха населението в София, за да обезлюдят източните части.

Баце е виновен!

Споко, септември ще го дигнем с 50процента.

Ами да... Добро решение, тъкмо когато хората ще свият потреблението на газ и парно и радост : ще поевтинеят. После есента, като им дойде сезона - двойни цени ... Чудо... Абе България, както винаги.

Плюем предварително от март за септември? Напред другари!

Нали щяха да намалят цената със задна дата?

А защо вдигат цените? Джиев пилета с по 2лв.?

ЦЕНАТА Я СВАЛИХА МЕЖДУНАРОДНИТЕ ПАЗАРИ, КАКТО И ТРЕНДА ЗА ТРАЕН СПАД В НУЖСАТА НА НЕФТ И ГАЗ!

цената на газта е навремена... Ще трябва за кремацията на агентите на ДС-КГБ ..ха.ха.ха Сега ще ги има в промишлени количества..ха.ха

Пожелавам на тоя дъртия, председателя на кевр с 5000 лв заплата короната да го хване и бавно-бавно да го мъчи до остатъка на жалкия му живот!

И на теб момко замполитрук да ти се връща барабар с другарката ...нова и ...зидента и!

от 1 август парното ще е безплатно.

Хм, а такса мощност?

Белким да не отслабнат гушите им

Ще ти плащат за тръбите - "проводник" за хлебарки - които не искаш :(

Да , ама до 1 октомври!

Абе мислят за нас, маймуните, и това е! Това, за свалянето цената на парното от 1-ви април много ми хареса! Ама от 1-ви ноември да не го вдигните пак?

Бати ква проста маймуна съм! Забравих да уточня - щото газа го намалиха със стара дата от лятото на миналата година, а правителството се грижи за нас, това намаление от 1-ви арил 2019 г. ли ще да е, или е новина за 1-ви април?

Руска гордост неповторима https://www.youtube.com/watch?v=NBcmbj5w0zo

Повечето бивши съветски републики махнаха кирилицата. От 2025 година и Монголия маха кирилицата и се връща към йероглифите си. Руското влияние, откакто Путин е на власт се топи по-бързо от Снежен човек на майско слънце!

Така ли ти казаха? Еми не е вярно! Не ги слушай, лъжат те. Ей, това Америката ви е изпила мозъците!!!

Големи сте малоумници! Аз съм анти-американски агент! Аз работя за Великата Китайска Народна Република!

Преброи си устройствата във вас които са произведени извън Матушка и тогава се обаждай

И еднакво псувам по Тръмп, Джонсън и Путин! Единствено няма да ме чуеш да кажа лоша дума за Великия лидер на Китайската комунистическа партия, както и да се казва сега! Не ги помня тия китайски имена - освен Брус Лий и Джеки Чан!

Браво на Бойко.

За осемте милиарда или къщата в Барселона!

Падане цената на Руския газ е от: появата на конкуренция от втеч. газ по-евтин, Газпром противоконкурентно е продавал включая и на нас знаете когато вземаха 500 д за 1 еденица!!! и беше осъден Газпром. ! Всички държави си поискаха и взеха от Газпром надвзетото ,само България не предяви вземането от 1,05 милиарда долара и ги хариза на Газпром от СТРАХ на нашите лакеи от Путев!!! И сега при тези и в бъдеще фактори и това ,че ние правим тръбата със заем от 3,3 милиарда САМО за наша сметка а го ползва Русия да захранва Руската губерния Сърбия и пълни Газпром 85 % тръбата и ограничава газ от Гърция и със ЕКомисия все пак Русия сваля 40 %!!

"КЕВР сваля цената газа с 40%, а на парното и топлата вода средно с 20% от 1 април" КЕВР, основният спонсор на ГЕРБ. Нали руснаците свалиха цената със задна дата!! Защо и вие не го направите?! Защото ГЕРБ, ще останат без пари ли!!!!!! И без това откраднаха толкова много за десет години. А България продължава да е най-бедната държава в ЕС!

Руснаците с остарелите си технологии и остарялото си мислене, ще се докарат до невъзможност да продават газта си. Тръбната газ е много по-скъпа от втечнената. Тя изисква полагането на скъпи тръби стотици километри, помпени /нагнетателни/ станции по трасето, огромна поддръжка, обслужващ персонал, охрана по трасето и т.н. и т.н. Всичко това при втечнената го няма. Има само високи технологии.

Как пък само ти в я знаеш тази работа?..

Русия е окупирана от една банда гангстери с килийно образование и със следното мислене: "Феликс Иванович вие, колко години я имате тая строителна компания? Я сега си задръжте 10%, подпишете тук и се пенсионирайте."

Как не ги е срам, оставка! Ние обичаме Русия и ще плащаме на старите цени!

Ако не сме ние да им плащаме войната в Сирия, досега щяха да са фалирали 4ри пъти!

Няма нищо по-хубаво от това човек да умре щастлив.

Цената на руската газ падна поради конкуренцията на евтиния втечнен газ и оттам твърдата политика на Европейския съюз по въпроса. Нашите Бойко и Теменужка се опитаха да представят нещата така, че те са свалили цената на руската газ с преговори, което абсолютно не е истина. Подбиването цената на руската газ е най-големия удар на Тръмп срещу Путин, може би по-голям и от наложените санкции. Новите технологии за газа се наложиха над тръбния газ.

tonk11

Разбира ти главата.

Платени троле, разбира се, че Бойко е над всичко.

Един от малкото плюсове, които слагам под твой коментар. Все пак ми се струва, че тролът си ти, или си падаш малко анархист като мислене. Ако не бяхме част от ЕС руснаците нямаше да намалят цените. За тях думата братушки означава да коленичиш и да се прекланяш, а те понякога да се досетят нещо да ти дадат, като обикновено вземат с другата ръка много повече.

Ако имаше Южен поток, отдавна щяхме да ползваме евтина газ и допъл5ително да получаваме милионите за транзита. Ама като всичко умно избяга и тука са 80% имат липса на акъл, така ще е... Руснаците построиза на Турция атомна станция, Турски поток и сега Турция е една енергетически мощна държава, която получава най-евтин газ и пляска с ръцете, че сте толкова глупави

А горивата?

Мамка ви руско-съветска!

Дано се отрази на изравнителните сметки. Миналата година моята беше 535 лева.

А дано! Ако не - дръжре им сетка. Те ще търсят под дърво и камък повод пак да ви ги надуят. Нямам парно - за справедливостта съм.

tonk11

Ми потърси причината? Що аз за сезона съм платил 1100 за парно и вода като топля 110 м2 с 2 бани и дете на 6 години дето само не плува в банята като влезе. А радиаторите съм ги сложил на 3 и не ги барам.

Отдавна трябваше да стане

Руснаците ни продаваха „БРАТСКИЯ“ ГАЗ САМО за 240 долара !!!. В същото време Полша купува Американският сгъстен газ доставен до нейни терминали на цена – ВНИМАНИЕ!!!- 90 долара. Вижте видеото на Лукашенко по тази тема. Моля русофилите да не гледат. Видеото е опасно за тяхното душевно здраве!!! https://www.youtube.com/watch?v=n2nBSMuozDQ

Това е въпрос на договаряне, идиоте, сърди се на нашите "преговарящи".

Не е на договаряне, а на робство! България е под руска окупация от 1944-та и до ден днешен руския ботуш не си е тръгнал оттук. След 100 години в учебниците ще пише не само за Византийско, Турско, но и за Руско робство, след като измрат техните агенти тук!

Тия прегоравящи "Р.Овч" и други такива "преговарящи"... за тях говоря... с руски дипломи и "съпруги"...

Те поляците за 8 милярда си купиха и 32 изтебители ф35 глупако, очевидно ние сме богати и можем всичко да си взимаме скъпо дори да го платим напред ;) на братята хамериканци

Човекът ти говори за Лукашенко - Беларус! Русолизецът си знае: неговото Ф35, хамериканци, поляци

Много интересно, щом и Лукашенко показа среден на Путин!

А пък искате "братски цени", егати и тарикатлък и лицемерието!!!

"Все още не е променен Законът за енергетиката и това не позволява на КЕВР да определи цени със задна дата" С други думи казано, все още се правят на луди.

Защо им трябва този закон не ми е ясно. Хората са плащали неправомерно високи цени и е редно да върнат надвзетото. Явно нямат такова намерение.

tonk11

Защото начина на определяне на цената е определена със закон а няма закон който да разрешава промяна на цената със задна дата.

Ако го променят със задна дата, ще трябжва да връщат кинти. Къде по-лесно е 150-те милки, върнати от Газпром, да си ги делкат на четири очи... Пък и не са 150 милки - потребителя у нас със сигурност ги е платил по 2 минимум...

Ох какво угояваще ще падне сега за дружествата. Догодина ще го вдигнат пак с десет процента. И ебасии кефа ги чака

Ама нали Русия намали цената на газта със задна дата, защо Топлофекация не връща пари?

Защото предпочита да взема пари, не да ги връща. Въпрос на предпочитания...

Да не го увеличат после през ноември? Двойно примерно.

Парно и топла вода точно на време когато зима вече няма )))

Че ти лятото не се ли къпеш бе

Че за какво ти е вода от Топлофикация лятото - реката вече е топла. Баба ти все под душа се е къпала.

нито дума за връщане на суми на абонатите...Върнатите суми остават в ръцете на алчните търговци!

Ако ги върнат, няма да има намаление. Добре са го измислили.

Защо да няма - да ни върнат парите от датата на намалението до 1 април и от 1 април нова намалена цена защото цената си остава ниска

цената на газа се намалява от средата на миналата година, а парното - от 1 април, но тази година...И кой гушва огромната разлика? И защо в София 25%, а например в Пловдив - само 12%? Нищо не можем да направим като хората, все келепирът е този, който решава нещата....

В края на отоплителния сезон ! Смешници!

Супер е това, че на парното му пада цената от април. Сигурно ще падне с 50-60% през август , за сметка на увеличение през декември.

Няма ли да се самосезира? Кака Сийка що мълчи?

Защо с толкова малко спада цената на парното, при такъв драстичен спад на цената на газа.

Значи те пълнят гушите си от 1 февруари, а на нас 5и намаляват от 1 април, когато вече няма да има парното. Лъжци, алчни паразити!

Само топлофикациите ли ще се възползват?