КЕВР реши: Цената на природния газ скача с 60% за август

Общественият доставчик е формирал общото прогнозно количество за вътрешния пазар въз основа на четири източника

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Общественият доставчк е предложил цена на основание на предложения от четири източника, но без западник, а само с източници.Къде го дават така?

Г-н К. Петков каза, че е купил два танкера газ от САЩ на по-ниска цена от руския, каза че Бг се справя без руски газ, каза че е спрял паричните потоци към Русия за да не се финасира войната. Фактите: купения газ е по-скъп от руския, Бг не се справя без руски газ, пренасочените парични потоци от Русия към САЩ финасират войната.

Ако можеше, който иска да получава газ от Газпром който иска - втечнен. Щеше да е забавно, нали?!

Кириле, Асенчо, ЕПМ! Съсипници!

Ха, честито на печелившите! Недоволните -да се жалват на Кирето

Е сега ако българите не излезем по улиците ....... ИЛИ ХОРА-НИКОЙ ДА НЕ СИ ПЛАЩА СМЕТКИТЕ ЗА 3 МЕСЕЦА! И какво ще направят-дела ли ще заведат? 2 милиона дела?! Кой ще ги обработва? Кои съдии -изпълнители ще ги водят? Ако ВСИЧКИ КАЖЕМ - НЕ! НЯМА ДА ВИ ПЛАЩАМЕ ИЗМИСЛЕНИТЕ СМЕТКИ. Системата няма да има ресурс да почне да налага глоби и дела. МИСЛЕТЕ и ДА СЕ ОБЕДИНИМ!!!!

Крайна цена руски газ 900лв. За 1000м3 Демократичен газ 5000лв. За 1000м3 Да ви е сладко!!!

През октомври пак да гласувате за Просто Киро и Асенчо.

Очевидно е, че санкциите работят. Против кого точно не е от значение, психо-десните русофоби са над тия работи.

бог да пази България

Бог нема се справи само. И бой си требе!

Да ни е честит '' по-евтиния '' сащенски газ. Де го ся Киро да каже колко е евтин газа от сащ??? Ся одете на гей паради и се радвайте на евро-атлантически ценности!

По-добре ли ще е евтин газ, който никой не продава и доставя и така да стоиш на студено през зимата. Или да платиш повече, ама да не измръзнеш като куче?

Да ми лапа (%$€§)

Харвардските измамници се показаха като достойни наследници на бабите си и дядовците си - партизани. Истински неокомунисти - либерали

Като оня от Банкя, дето баща му бил полковник от ДС, но той ръфал филиите със свинска мас и гледал картофи.

"Основната причина за високия ръст на цената за м. август е повишената цена на природния газ в резултат на агресията на Русия в Украйна. " Гьобелс (който, както е известно твърдял, че като повториш една лъжа 100 пъти, тя става истина) гледа от Ада информационни източкици като дир.бг и аплодира. Защото повишената цена на природния газ не е резултат на агресията на Русия в Украйна, а е в тъпата енергийна политика още отпреди войната и в още по-тъпата санкционна политика към Русия след началото на войната. Сеага ядем каквото сме надробили, това е истината.

Това е обещаната от Кирчо четири пъти по евтина газ.

по-евтина*

Щом на това нЯщо КЕВР единствената му работа е това, да провери дали една формула е вярна, като замести в нея променливите величини, за какъв УЙ тогава са се събрали от мъдрец нагоре да харчат по една камара наши пари? Да дадат формулата на трима седмокласници и те ще свършат същата работа за по един билет за кино.

РИСТЕ С НЕГОВАТА СЕКТА И КИРО не ги ли сърби гъза да им народа забучи по едно американско занаме.ЕИ ОНЯ СОЛОМОН ПАСИ ОТ КАКТО ГО ПЛЮХА И ЩЯХА ДА ГО БИЯТ НА ПЛОЩАД СЛАВЕЙКОВ ИЗЧЕЗНА ВДЪН ЗЕМЯ САМО ТРАБАНТА МУ ОСТАНА.

Наближават избори. Как ще накарат хората да гласуват правилно и газпром да се върне.

Като германците. С план за зелена енергия и после спешно отваряне на въглищните централи, подмяна на природния газ с мазут и други еко-дейности.

Абе как ще се върне бре шанъм? Имаме договор, който Газпром не изпълнява. За какво гласуване? Ти от кога отиваш на избори за да кажеш на Газпром да доставя или да не доставя газ? Ако искаш да накараш Газпром да прави едно или друго - стани гражданин на Русия и гласувай следващия път за сваляне на Путин! Така ще станат само нещата!

Тази цена не е за мен, плащайте си го вие, при тези политици тази цена, това е толкова естествено

Искаш не искаш, пак ти ще си на пангаря!

Основната причина за поскъпването не е специалната операция в Украйна а на първо място глупавата еврогейска политика за зелена енергия и санкциите наложени срещу Русия.

Защо ме информирате за цената на този газ, тази цена не е за мен. А за вас. Плащайте си го колкото и когато пожелаете, при тези политици такава цена, това е толкова естествено.

Реалното поскъпване е 30%. Другите 30% са в джоба на посредниците, които ни ги уредиха Кирчо и Кокорчо, защото не можело да плащат в рубли?! Обаче се оказва, че НИКОЙ не плаща в рубли, ами си ги плащат в долари, които Газпром си превалутира. И тук идва въпроса- "Посредниците КАК плащат? Значи за тях може, а за Киро и Кокорчо не може?! Впрочем така си плащат и Гърция и Турция, Германия, Италия и т.н. Още по-интересно е КАК се става посредник с Газпром? Как те си закупуват газ и КЪДЕ е държат за да ни я продават? В шкафчета ли, в чекмеджета ли, сейфове и тути кванти? И какво ще стане с тази "закупена" от посредниците газ, ако не се осъществи сделката с България? Очевадно иде реч за невиждана по размери корупция в която са замесени всички управляващи партии на предишното правителство. Вероятно са игнорирали Слави в тази далавера и той за това ги махна.

Да гласуваме за чалгаря! Ще ги изчегърта... ПАК!

Цена януари 2021 - 26,9 лв. без ДДС и акциз, цена август 2022 - 298 лв. без ДДС и акциз. Честито!

Кво честитиш? Да няма Иван Иванов рожден ден?

Не! Баба ти се окоти!

О, извинявай. Разбирам, че си бащата... Честито тогава. Извинявай, че реагирах така остро...

"Основната причина за високия ръст на цената за м. август е повишената цена на природния газ в резултат на агресията на Русия в Украйна. " Глупости на търкалета! Войната в Украйна само нас ли касае? Сърбия,Унгария,Австрия,Франция и още една камара страни защо нямат такъв проблем? Това е резултат от действията на Кирил Петков! Всички могат да си плащат по новата схема, той не може! Една Унгария в края на миналата година сключи с "Газпром" договор за 15 години и сега нямат проблем нито с доставки, нито с цени. ПРОБЛЕМЪТ Е, ЧЕ ПРАВИТЕЛСТВОТО НА КИРИЛ ПЕТКОВ ПОЛИТИЗИРА ИКОНОМИКАТА, КОЕТО ЩЕ ДОВЕДЕ ДО КАТАСТРОФА! СЛУЖЕБНИЯТ КАБИНЕТ СЕ ОПИТВА ДА ПОПРАВИ ГЛУПОСТИТЕ СЪТВОРЕНИ ОТ ПРЕДИШНИЯ КАБИНЕТ!

Само нас ни касае. Другите за разлика от нас не са вражески страни и не са прекратили дипломатически отношения с Русия. Цената е като за вражеска страна!

Благодарете на лумпените пред президенството с американските знамена.

УКРАЙНА получава газ от агресора РУСИЯ на 100 /СТО/ %!!! Част от него Украйна продава на Германия! И двете държави си плащат газа в РУБЛИ! И двете държави ползват най-евтиния газ в Европа! Що така?!

Щото Путин е Дзвер! Ма тех си ги обича някак повече.

Хубав въпрос, но тук не се занимават с логическо мислене, а с внушения!

топлофикация ще се издържа само от сградна инсталация,самоковската дива нали щеше да осигури евтино отопление с завода за боклюк АМА ВСИЧКИ ДО СЕГА СА МАЙ ЕДНИ БОКЛЮЦИИИИ

Важното е газта да е съобразена с евроатлантическите ценности.

Съобразена е с желанието на Ванката да вземе бързо комисионче, а Булгаргаз да навакса, че не се знае после кой ще дойде. Ти си пищи и драскай тук колко щеш.

Просто такива са евроатлантическите ценности.

Не е много голямо увеличението! Няма и 300 лева!

А той стоеше и просто драскаше във форумчето.

Че прав си е човека! Още не сме стигнали цената от 300 лева!!!

По четирицифрени сумички си падаш явно. Но за тях трябва Да ти забода нещо черно в трансграничния газопровод :)

Следващия момент за мислене на българина е на изборите. Аз пък съм доволен от развитието на нещата. Глупавите хора трябва да коригират кармата си. Грешен избор, газ на 500 лева, после пак право на избор и та така...

Викам да гласуваме за чалгарчето повсеместно. Че е най-родолюбец!

Да бойкотираме изборите ли? Как се разбира кой е най-малко зъл от управляващите социопати?

Ама нали щеше да е четири пъти по-евтин? Ама нали интерконекторът с Гърция е почти готов?

Седем осми по-евтин е! Ко не верваш, го сметни!

Питай Витанов, Еуглена, двете К да ти обяснят, че 60% значи 4 пъти по-евтино: От 100% като извадиш 60% увеличение, остават 40% намаление, което значи 4 пъти по-евтино! Мхм, Харвардската математика не е като вашата тука - елементарна!

Седем осми е. Не мойш го сметна! Бас?

"Браво, браво, господине!" Много се радвам че ще има газ. Българските граждани също.

Благодарим Кирчо, благодарим Кокорчо, майка ви дееба и боклуци мръсни!

Защо не благодарите на Путин?

Абе що винаги друг ни е виновен бе? Значи не е виновен тоя дето не ще да плаща а тоя който не ще да дава стока без да му се плаща? Така ли?

Баси ТЪПНЯТА!!!

Абе не знам. Не са добре нещата.

800 мил. гювеч, 300 лв. газ за булгаргаз , а за нас пръс в г.з......!!!!!!!!!!!!!!

Това пръстче и из твоята дупарка рови, нали усещаш вече.

Ей колко беше при модела герб. А сега кеф и рахат - всичко е много скъпо ами май вече няма и да има Да ви ... майката протестърска.

Амчи нали тоя Иванов си е герберюха, бе? Що не намали газта да е кат при бат Бойко, а?

Защо си измисляте Помияри мръсни , че е в резултат на някаква агресия ? Вас трябва някой да ви арестува за Тероризъм срещу Българските Граждани ! Плащайте Руския Газ както иска Газпром и въпроса е решен , а вие го овъртате ! ОСТАВКА на КЕВР и връщане към Цените до Август !

Точно така! С мантрата за агресията ще направят милиардче за има-няма месец-два.

Абе, софиянецо, май си див аграр.

поскъпване в резултат на безумията на предното правителство. Иначе продължавайте да вярвате на простото и ококореното нежно и да гласувате за тях. Бахти колко прост народ има в тази държава.

Честито бългори !

Да благодарим на промяната за майчинските грижи за народа.

Продължаваме промяната....

В коя държава живееш?

Няма проблеми за умно красивите мъжки фенки на Дейбаа и Пепе, те не се къпят, ходят веднъж годишно на синеморец, да може се подмият, че лепнат, те зимата лесно ше я изкарат, да му мислят тези дето се къпем всеки ден и се топлим на парно, щото заради Пепе и Дейба ше плащаме сметки по 700 лв на месец, затова няма гласуваме нормалните за тея ебани шматки

В нито една държава, след такова увеличение, няма да остане и един политик не обесен! Представете си само ,какво би станало в комшийските ни държави - Гърция, Турция, Сърбия или Румъния, при 60% увеличение на газа??? Обзалагам се, че дори няма да има и едно мирно шествие срещу такова увеличение! НАРОДЕ , СПИШ ЛИ???

В Еврогейския съюз е така.

Купих с ватирани долни гащи и блузи. Изобщо не ми трябва никаква руска газ. Две три такива зими и Путин ще е на колене.

Ако е вярно че купуваме руска газ от посредници, трябва да се спре като недемократична. Само молекули американска газ ще горим, тя е чиста.

Ти съмняваш ли се? Естествено, че е вярно. Дори "великия" азерски газ пак е руски защото Газпром е собственик на 22% от азерската газова компания и 30% собственика на находището Шах Денис.

Излъгаха народа. Уникални БЪЛГАРСКИ политици.

Търпеливият матрял докато не ви скочи на 100% с лопатите, все така ще бъде.

Вдигай още повече ! Откакто бай Драги пусна печатницата, имотите само се вдигат. Хайде сега и всичко останало !

ПП, ДБ и ГЕРБ са твърдо против газ от Газпром. За разлика от Германия, Франция, Украйна, Полша, Италия...... Които си получават и си плащат в Рубли. ПП, ДБ и ГЕРБ са се поставили в Служба на чуждата държава САЩ. Работят срещу България и нас всички.

А вие Радев питахтели? Напътствия даде ли ви?