КЕВР няма да увеличава цената на парното и топлата вода до края на отоплителния сезон

Цената за февруари, по която "Булгаргаз" ще продава на крайните снабдители и на топлофикациите, ще бъде под 130 лева за мегаватчас

Обратно в новината

Коментари - КЕВР няма да увеличава цената на парното и топлата вода до края на отоплителния сезон | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

.. нещо намаление? Нали газЪт "падна" ? Или като се вдига, вдигаме цените, като пада - хурка!!! Като с всичко поскъпнало ... Бой и е@ане не се връщат!!

да те питам, йак може да давате помощи, Климатици и вакакви там производства от слънчева внвргия, а не сваляте цената на газа за битовите потребители? в момента е 2000лв. За 1000м.куб (това е по - ясно за българският данъкоплатец, за разлика от вашите мвтч. каламбури)???????

При тази цена на газа от 60 евро по борсите, не е ли редно да го намалят дори?

ooxx sfqt 11g 23g

те много щедри ,не се накрадоха ....гнусни мизерни кърлежи-чиновници

КЕВР е винаги е с 'надървени цени' независимо от цената на енергоносители по света, че и у нас. Цените по света падат , нашите цени на петролни продукти, топлофикация и електроенергия стоят 'надъревени' не спадат. Ами има и някой друг орган на мъжете (в частност), които биха искали да стои надървен и да не спада , независимо от състоянието на мъжа. Споделете тази магическа формула драги КЕВР, знаете ли колко много жени ще бъдат щастливи?

Има вирусно е причинява се от охапване от паяк

След като преди отоплителния сезон го вдигнаха с 40%??? Сега няма! Голям келепир!

Парното на София е сметнато за 122лв цена на газа в комбинация с 1250лв/мвтч цена на тока по която държавата изкупува от топлофикацията за да върже евтинкото парно за столичани. При пазарни условия януари трябваше да плащате 300лв цена за парното, не 130.

Какво да очакваме от бивши диви ,,комунисти,, сега още по диви капиталисти :))) И защо се говори само за газ и централно парно в големите градове, а 70% от населението се отоплява със тройно поскъпнали пелети,дърва,въглиа ???

Цената на газа в момента е най нискатабот три десетилетия насам но парното е скъпо.Крадат ви като невиждали

Абсолютно си прав единственото което се питам е кой педераст ти е сложил минус

как кой? тоя боклук от снимката в статията!!!

Цената на газа на борсата днес, дори и поевтиняла е двойно по-скъпа от 2020г. Парното е сметнато на подценена цена и топлофикацията работи на загуба като го продава на 1/3 от себестойност. После данъкоплатците доплащаме парното на София.

Парадокс.Когато около 4 януари 2023 обявиха цена за януари около179 лв.никой не реагира.На следващия ден от Нидерландия обявиха цена за януари борсова71 евро което е около142 лв.Само един икономист след 2 дни попита защо в България цената е 179, но отговор и досега няма.Правете си сметка как и кой определя цените в Булгаристан

Че цяла София ще гласува за Възраждане!

Лол, чакаме кандидата на Насраждане за кмет на София...

Важното е, че вече сме независими, а студа е на второ място!

Мошеннически физиономийки на фокус…..

Няма да питаме неграмотното простолюдие дали иска да плаща скъпа енергия! ...

Алчни капиталистически боклуци, скоро ще дойде ден когато отново ще върнем власта в лъцете на народа, но тогава Народен съд няма да има, а само наказателен взвод, изроди.

Тоя ще е на фолклендските острови тогава!

Няма по еетино от отоплението на Ток.Но комунистите хубаво ни подредиха с тия тецове на газ.Завиеимостта ни от Рушкъта кочина е заложена оче от комунягите

Искам да питам до кога ще плащаме за тръби които минават през имотите ни вместо те да ни плащат за това ????? Това е такъв парадокс но всеки си затваря очите......

Плащат, но кой си ти, че да достигат парите до тебе!

Аз като пенсионер не съм съгласен. Защото само от мисълта колко трябва да платя за парното ми ставаше по-топло, а като вдигнат и цената на парното и топлата вода ми ставаше още по-топло. А сега треперя само от мисълта, че цената няма да се вдига.

Абе то не е сигурно. Цените на енергоносителите падат и това е сигнал, че у нас ще се увеличават.

трябва да се гордеем сигурно ?

Крал та се затъкнал! Нямало да се увеличава ,да увеличи в Банкя барем. За 33 години намаление няма, Топлото си пече гъза на Аруба,Боко пие греяна ракия, Фандъчката събира за павета в двора, Ваньо Костов -Драгалевския Мавър си брои биткойните , станишко ше става шеф,итн… Крадоха цял живот и още искат . Избори идат как да увеличат ,след 1 април може -тогава ще си го избият!

Интересува ме до кога ще плащам непоискана "услуга" такса мощност на топлофикация?

Црната на природния газ е вече 3 за единица долара най ниската от десетилетия парното обаче расте. Метанът който е същото е над 3лв. Дизела обаче го държат изкуствено на 2.95 който е петролен дериват а цената на петрола е над 80 долара за барел.Защото БъГъ е пълна с немски дизели ТДИ и на практика цялата държава работи без значение имаш или нямаш кола за да пълни резервоарите на българските фенчета на Фау Ве и Те Де И. Ми да не сте си купували дизели бе гьотферени прости.

яд ли те е метанаджия прос

Само като ти видя ника тедеи и ми е ясно че си единицата за тъпота в СИ.

блядовете да ви одерат преди "изборите"!? Секирата ще дойде след това!

Преди избори никога не обичат да увеличават цените, но щом изборите минат...

Никъде в Света няма централно парно.Комунистичрска измивлица яхната в последствие за да се упряжнявя удържавен рекет над заложниците граждани които освен това плащат и данъци.Чиста кражба на всекидневният ти труд.

Ти явно за друг свят говориш а? Щото централно парно има и в Берлин, и в Осака, и в почти всички срани от бившия източен блок.

Е да де в Източния блок то и Берлин беше там де.Къде в Сащ Кенъда или развития Свят не говорим за комунистическите кочини има централно парно и най важното от което не можеш да се откажеш

Ха ха ами то парното е увеличена над 100 % сравнено с миналата година, при положение ,ч е ноември и декември бяха топли месеци...Защо трябва да издържаме и тези биологични отпадъци от КЕВР като те не са полезни на обеството....

Не е вярно. Видях си първата сметка за този сезон. Не мога точно да преценя, около 20% е увеличението.

Останалите 5 милиона от народа, които нямат парно и топла вода , какво ще правят?

Спрях си парното и, за първи път в моя живот, съм без централното отопление. Това, че то е изгодно е мит. Плащах по 260 лева 4 месеца и един към 200 лева. Говорим за миналата зима - преди увеличението. После ми идваше изравнителната сметка за около 400. Апартаментът ми е голям, блокът е голям (сигурно някой и краде) и, макар, да използваш само 2 радиатора сметките са по толкова. Теглих им една майна. Сега съм на ток и бойлер. За същия обеми за същия комфорт сметките са по 150 лева.

Значи, да сме спокойни: въпреки че "цената на природния газ през февруари ще с близо 30 процента по-ниска спрямо настоящата", увеличение на цената на парното няма да има. А тия от КЕВР са живо порно...

Доволен изглежда. Децата, внуците и правнуците са уредени с имоти и пари. Имат скъпо образование - на гърба на народа, разбира се. Кво му дреме за цената на парното?!

Смеят ли.

Да ги увеличи! Ама не с 20, а с 80%! Па да видиш какъв къвъръ, какви избори ще има - със сопи и камъни!

Няма да увеличават цената на порното, само ще сменят жанра.

Но няма и да ги намалява въпреки срива в цените на петрол и т.н.

преди избори

Кви 120 лева като в сайта https://toplo.bg/ е 137 Еднокомпонентна цена на топлинната енергия с топлоносител гореща вода за битови и стопански потребители: 137,86 лева за мегаватчас

Четете между редовете: парното и топлата вода поскъпват от 01.05.2023.

След изборите естествено. И ще, теглим заеми по 1.5 милиарда евро външен дълг на всеки два месеца. Вече няма еврофондове за усвояване, а само кредити. При липса на икономиката ще, живеем на заем.