Коментари - КЕВР може да повиши цената на тока за бита от 1 юли с повече от предвиденото | Бизнес.dir.bg
назад

КЕВР може да повиши цената на тока за бита от 1 юли с повече от предвиденото

Промяна спрямо прогнозата може да настъпи ако борсовите цени продължат да растат, заявиха от регулатора

Обратно в новината

Коментари - КЕВР може да повиши цената на тока за бита от 1 юли с повече от предвиденото | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А сега кажете, че и пенсиите няма да се вдигат, че да ви почваме вече! Лайнари мръсни!

Ми требе да се плаща. Вие да не мислите, че краварите са дали горивото без пари? Сега остава да видим дали ще заработи 5 блок? Включен е в системата вчера сутрин. По принцип за 24 часа достига номинал от 1 гв. А сега за 36 часа е на 72% от номинала. Имам един странен спомен за една чешка централа със същото гориво и същия опит за подмяна която работи на 70% в продължение на 4 години и накрая изхвърлиха краварските касети.

В момента в който пиша произвежда 841 мегавата или около 84% от възможностите си ... айде стига пропагандна параноя! пп. за Чехия ... всъщност от миналата година тя елиминира Росатом като доставчик и сега единственият доставчик за чешките ядрени електроцентрали е Уестингхаус. В настоящия момент, всичките им реактори са заредени с гориво от Уестингхаус и всичките работят на над 95% от позволения им капацитет. Демек нещо грешно си спомняш.

Ама разбира се преди изборите излъгаха за тока а след изборите кевър решил че тока може да се повиши,това какво доказва че кевър е част от управляващите и те ще решат колко да вдигнат тока а вие продължавайте да ходите и гласувате за едни и същи негодници

Эвроатлантическа мощ Защо бэ миндили краварски https://www.kznpp.org/

Що бе, нали заредихме американско гориво в АЕЦ.а? Или може би това е истинската причина за повишението на цената на тока,аааааа?