Караниколов: Без мярката 60:40 сега безработицата щеше да е около 18%

Министърът на икономиката коментира, че България има потенциал да привлече инвестиции въпреки момента на пандемия

Обратно в новината

Коментари - Караниколов: Без мярката 60:40 сега безработицата щеше да е около 18% | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"Караниколов: Без мярката 60:40 сега безработицата щеше да е около 18%" Това най-новият виц ли е! Реалната безработица е близо 48%. За справка здравно НЕосигурените.

Този, ако беше Пинокио, нямаше да може да влиза през вратата, щото носът му щеше да е по-дълъг от коридора. Какви 240 хиляди бе, шушумиго? Отваряме справките на НОИ, събираме и получаваме около 100-110 хил.д. покрити по мярката. Към 29 май. Как ги докара до 240 хил.? ГЕРБ не лъжат само, когато спят, ама и това не е сигурно.

Аз лично не познавам Болен от Ковид 19 , също не познавам човек взел Пари от 60/40 .

Ползата е същата, колкото и от фурмите дето докара от ОАЕ. Ама вредата е неизмеримо по-голяма. Колкото за потенциала за привличане на инвестиции, прав е. Потенциал има, но капацитет не.

ОВЦЕТЕ ВЕЧЕ НЕ СПАТ?!??.....

ОФЦЕТИ МАЙ СА ОТИШАЛИ НА СПА

Защо лъжеш бе олигофрен, не е раздаден още нито един лев по тази схема, спасила е таратанци. Който му е трябвало и е разполагал със средства си е спасил работниците, който не е могъл, не е спасил. Герберски плиткоумници лаят, че видиш ли са помогнали и действали в кризата, което не е вярно, нищо не е стигнало до фирмите и хората, всичко е само за определени кръгове.

Каква икономикА ! Господин фигорант?! Пардом ЗАПЛАТАЖИЯ ?! МЯРКАТА Е ЯСНА ТРУПАТЕ БОРЧОВЕ КОЙТО ЩЕ ОКРАДЕТЕ БЕЗ МЯРКА ... СТЯГАЙ ТЕ РАЙРАНИТЕ КОСТЮМИ ...

Малко информация за това недоразумение караниколов: След Fitch, и Standard & Poor's намали перспективата на България, вече не е "положителна"от ВВВ+/ВВВ стана ВВВ-/ВВВ. Нещо да ви говори това?

Само 5 процента от фирмите са избрали 60 на 40.Другите над 300 000 фирми съкращават работници. Отиваме в Германия да работим за 10 евро на час.

Избрали са, но нищо няма да получат, и те го знаят. Пари ще получат само 0.01 % от фирмите, които се съгласят да върнат половината пари по определени сметки.

Ал Бож искаше 10 процента, ГЕРБ искат 40 процента от бизнеса.Затова няма никакви инвестиции

Герберските бандити вече бръмчат на 50 %.

сега има над 500 000 българи безработни и без право на борса. Отделно има над 350 000 на борсата .Престоят огромни съкращения. Заплатите се намаляват,всичките ми познати се оплакват от намалени заплати. А цените растат.

В момента безработицата над 30 %. Ама какво знае и от какво ли се интересува един министър, чиято заплата е осигурена без значение дали вали, дали е суша или градушка е ударила.

Верно, господин Емиле, какво направихте с фурмите?

Абе, вече десет години все привличате инвестиции и все ги няма. Що така?!?

За инвестициите - принципно човека е прав ... Още има какво да се продаде от България ...

Господин министър на икономиката, и ти ли надяна розови очила ?? Да си чувал нещо за пълен отлив на инвестици в България, и то преди да ни налети коронавирус ??

"Без мярката 60:40 сега безработицата щеше да е около 18%" А с мярката е 28%!!!

На тоя олиго- Беевския съученик, толкова ли не се намери някой да му каже, че е по-добре да не се показва много-много и да говори, че само се излага? Важи за почти всички "министри".

Затворихме ви бизнесите и ви дадохме по 1000 лв. - герберче да се наричам първа радост е за мене!

и фурмите и фурмите

Да раздели на две магарета сеното, тръгнал да изчислява каква щяла да бъде безработицата...