Канада връща в Берлин ремонтираната турбина за "Северен поток 1", Киев с остри критики

Министерствата на енергетиката и на външните работи на Украйна заявиха, че решението е равносилно на приспособяване на санкциите, наложени на Москва, "към капризите на Русия"

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Европа наложи санкции, а сега самата тя ги нарушава и кара Русия да ги наруши. Все едно полицая те хваща без книжка и те пуска да продължаваш да караш.

Не щеме ний руское ядрено гориво и газ , не щеме ний рубли, а искаме свобода, човешки правдини! Напред! Напред! Напред да вървим! България от руско робство да освободим! Северен Поток ... СП = Стоп Путин..ха.ха.ха

Руснаците ги накараха да се прибищт със собственото си дилдото..

Така и не разбра тоя нещастник, че е маша в ръцете им

Много добре разбира и напълно съзнателно го прави. Естествено, не безкористно... ЩЕ бъде първият изчезнал след края на този водевил.

Време му е

Турбината работи, укрите пищят остро. Така трябва

Турбината работи, укрите пищят. Така трябва да бъде.

нещо става все по-зелен в главата. Нещо много взе да смърди срещу запада и да хапе ръката, която го храни. Това е безочие и нахалство да се бърка в отношенията между две държави, в случая Германия и Канада, които имат свои договорености. Прави ми впечатление напоследък, че по ред въпроси се държи точно като Путин и се осмелява да заплашва Европа с маниер подобен на руския диктатор. Внимавай в картинката, момченце!

Да докаже,че е най големия боклук

Кефи ме как раша го турна на цяла европа А баайдън, дали въобще помни кво е ял днес?

Германия да купува руска газ и даже да печели от това, като я препродава на Полша. А наш Киро ни уреди да купуваме руска газ от Гърция.

На немската икономика и е необходима руската газ,за да произвежда оръжие за Украйна

Тази турбина е напълно излишна понеже да се дава на Западна Европа газ е все едно да се изхвърля този газ на вятъра.

Човека е прав, защото цялото измамно благоденствие на въпросният "запад" е на основа изцяло евтини ресурси. Дали от Русия, или от другаде, е без значение. Сега тази зима немците ще си припомнят колко хубаво им е било, по време на желязната завеса, само че нямат немски марки вече, отделно инфлацията отттогава и сегашната е в доста проценти разлика. И се научиха да са презадоволени, и с носовете в тавана, което всъщност е най-лошото. И всичко е благодарение на изобилното получаване на много евтини ресурси. До скоро.

НАЛИ СИ ГО ПЛАЩАТ?- КАКВОТО ИСКАТ ПОСЛЕ ДА ГО ПРАВЯ. МОЖЕ ДА ГО ИЗПИЯТ ТА ПОСЛЕ ДА ПИКАЯТ ГАЗ.

…та хА да сложим Калема ! : - Сименс - Е Глобален — Сименс Германия има дефакто Вътрешна Услуга (ремонт) на Техен продукт (турбината) с ТехенРавен (СименсКанада) —— като Тази турбина - Е функционираща И в реверсивен режим …е, ся Ако попитате Откъде или Какъв газ Да се Пренася (когато руския Бъде Блокиран) - ..

СЛАВА НА ДПС ! ... ПО ТУРСКИЯ ПОТОК СЕ ПРЕНАСЯХА ПРЕДИ БЪЛГАРИЯ ДА СПРЕ ПОКУПКИТЕ ... 4 МИЛИАРДА КУБ.М ГАЗ ЗА СЪРБИЯ И УНГАРИЯ 2. 5 МИЛИАРДА КУБ.М ГАЗ ЗА БЪЛГАРИЯ И ОСТАТЪКА ДО 30+ МИЛИАРДА КУБ.М ЗА ТУРЦИЯ .. СЕГА В МОМЕНТА ПАК СЕ ПРЕНАСЯ ТОЛКОВА ГАЗ ... .... САМО ЧЕ ТУРЦИЯ НИ ПРОДАВА РУСКИЯ ГАЗ КАТО АМЕРИКАНСКИ ТЕЧЕН ГАЗ С ПАЗАРНА НАДЦЕНКА ... КОЯТО Е МНОГО ЯКА 30%. ... И СИГУРНО ЩЕ СТИГНЕ 100%

Тука нещата стоят като с определянето на пола. Тази година съм мъж, а следващата година жена. Нещо не ми е ясно как така Канада разрешава да даде ремонтираната турбина, защото тя е много важна част от подаването на газ към Германия, за да имат газ германците. Същевременно замислят нови санкции срещу Русия. Тази турбина нали е част от санкциите срещу Русия. Значи за Германия може газ, а за България не може газ. За едни може да се заобикалят санкциите и то съвсем демонстративно, а за други санкциите трябва да се спазват, защото нали затова са санкциите. Какво точно приветства германското правителство? Приветства решението на Канада да даде турбината или приветства новите санкции към Русия, но ако може само турбината да им дадете.

Балшое задунай “деление”, ееееииий… - Късака - Търси Нови “мозъци” - аре беъйте ДъСъ кандидатирате !

СИМЕНС СА МНОГО ГОЛЕМИ В КВАБЕК ... КВАБЕК Е ОСОБЕН СЛУЧАЙ ...

…като ДобриПриятели казват - И набъкан с Топ Командировани “наши”.

УЛИЦИ В БЪЛГАРИЯ. КОИТО СА КРЪСТЕНИ НА "РУСНАЦИ", ЧИИТО РОДОВЕ И ФАМИЛНИ ИМЕНА ИДВАТ ОТ ВОЛЖКИТЕ БЪЛГАРИ :) ... АКСАКОВ, ГОГОЛ, ЖДАНОВ , БАШЕВ, МИЧУРИН, БУЛГАКОВ, ЕЛЦИН, КЕЛДИШ, КОРСАКОВ, КУТУЗОВ, РАХМАНИНОВ, СВИЩОВ, СУВОРОВ, ТУРГЕНЕВ, УШАКОВ,

МНОГО Е СМЕШНО КОГАТО ДУНАВСКИТЕ БЪЛГАРИ ПЛЮЯТ РУСИЯ .... ПОНЕЖЕ РУСИЯ Е СЪЗДАДЕНА ОТ БЪЛГАРИТЕ ... В ГРАД КИЕВ Е ИМАЛО И ХАН И КНЯЗ В НАЧАЛОТО ... 500 РУССКИХ ФАМИЛИЙ БУЛГАРО-ТАТАРСКОГО ПРОИСХОЖДЕНИЯ Альфред Хасанович Халиков ... БЪЛГАРИТЕ СА ДАЛИ НА РУСИЯ И ХРИСТИЯНСТВОТО И ИСЛЯМА ... И МОДЕЛА НА МУЛТИ-РЕЛИГИОЗНА ДЪРЖАВА

А българите са дошли от териториите на днешен Афганистан що не щете бежанци от там тогава

Вземи си афганистанците у вас.

ТО И ПЪРВИЯ ТУРСКИ ХОДЖА ЕП ОГРЕБАН ВЪВ ВЕЛИКИ БОЛГАР ... ТУРЦИТЕ СА ВЗЕЛИ ИСЛЯМА ОТ ВОЛЖКИТЕ БЪЛГАРИ ... АМА ПЛЕМЕТО КАРАБУЛГАР СЕ Е ОТРЕКЛО ОТ БЪЛГАРСКОТО И СА СТАНАЛИ ОСМАНЛИИ ... ИСТОРИЧЕСКИ ФАКТИ .. ДОКАТО ВОЛЖКИТЕ БЪЛГАРИ КАЗВАТ " ИМА БЪЛГАРИ МЮСЮЛМАНИ, ИМА БЪЛГАРИ ХРИСТИЯНИ , НО ВСИЧКИ СМЕ БЪЛГАРИ "

Проблема Рашка прашка гомняшка да са не рязпадне трябва да притеснява Запада.Попринцип Русия е западно образувяние получило се в следвтвие на опитите на западняците да завладеят изтока и битките с монголските прди.Запада винаги е контролирал Рашка лайнашка Екатерина Велика е от немски произход Петър пъреи е дошъл от Хохландия Ленин е пратен от германците Брежнев и Хрусчов са усраинци а Сталин е грузинец.Та рашка прашка и да утече в канала на никой не му пука освен на западните насраняци

ИМА ТАКАВА КНИЖКА .. ГОЛЯМА ЧАСТ ОТ РУСКАТА АРИСТОКРАЦИЯ СА СИ БЪЛГАРИ .. ОЩЕ ОТКАК БРАТА НА ХАН КУБРАТ ОСНОВАВА КИЕВ ... 500 РУССКИХ ФАМИЛИЙ БУЛГАРО-ТАТАРСКОГО ПРОИСХОЖДЕНИЯ Альфред Хасанович Халиков ... http://www.remezovi.ru/site/?page_id=316 ... МАЙКАТА НА ПЕТЪР ВЕЛИКИ Е ВОЛЖКА БЪЛГАРКА , ЛЕНИ БАЩА МУ ВОЛЖКИ БЪЛГАРИН ЧУВАШ ... ВИЖ ЗА ЕКАТЕРИНА ВЕЛИКА СИ ПРАВ ...ПРИ НЕЯ ПОЧВА ГЕРМАНИЗАЦИЯТА НА РУСКАТА ИСТОРИЯ .... ИНАЧЕ ДАЖЕ НЕЙНИЯ ФАВОРИТ СУВОРОВ Е ОТ РОДА СУВАР .. ВОЛЖКИ БЪЛГСРИН

отече в канала.

да не се разпадне америкашка лайняшка миризляшка

Федор Тютчев * Умом Россию не понять, Аршином общим не измерить: У ней особенная стать — В Россию можно только верить. 28 ноября 1866

Ама не може така бе. Изгонете ги тея лоши хора от парламента. Бойчовци, Кирчовци, Христовци . Аз искам русофила Малинов за външен министър, че да пооправи нещата. И никакви такива предатели дето Америка им е по скъпа. И украинците да ме извиняват но са бели цигани католици

Ние ще призовем нашите хора да гласуват за Малинов, той е наш брат русофил!

Украйна е поредната държава разрушена от американската агресия по света.

Все едно да кажеш, че за изнасилено жена е виновна тя.

но ти откъде да знаеш

Това укрите са много подли същества! Вчера в Херсон в 5 часа сутринта са ударили с HIMARS базата на ОМОН. Като се събрали спасители и следователи в 10 часа укрите отново са ударили и каймата е станала пълна - 50-100 орки. HIMARS са разработени за борба със СССР... добре, че минахме на страната на НАТО, че ако беше станала война между Варшавския договор и НАТО, от Гърция и от Турция щяха да ни изтрепят с тия HIMARS.

Да направят на кайма русские, де са им братя! Това направо не е човешко! Един език говорят!

HIMARS е въведена в експлоатация 2010 година. Такива ракети с половин метър точност не е имало преди това.

HIMARS е много-добро РЗСО, но НЯМАТ количество! Точноста там не е толкова важен фактор, обяснявам защо, един залп на РЗСО ураган покрива площ на поражение от 426 000 м², а сега сметни дали има значение 3-4 метра отклонение? Отговор НЯМА! То и Тигър е по-добър танк от Т-34 и е отстрелвал 5-6 Т-34 преди да го думнат, обаче на ЕДИН танк Тигър е имало 30 Т-34! Та е така е и тук, на 9 HIMARS РЗСО има 400+ РЗСО от различни модели само на Херсонското направление. Надявам се, че бях ясен.

Амчи тез 400+РЗСО кой ша ги управлява,бе.Чи то не останаха орки.Ааа да бе,пенсионерските отряди.

Интересно края на месеца като Славянск и Крематорск са превзети какво ще квичите и какво ще е новото велико оръжие дето обръща войната!? Като ви слушам все едно слушам сводката на Райха докато Руснаците са настъпвали към Берлин, ще, ще, ще, отстъпихме тактически, новото ни оръжие ги забави значително, ще, е сега ги спираме и така нататък. Дали на Руснаците им пука за 9 РЗСО при положение, че само една Руска дивизия има над 100. Само на Херсонското направление дето Укрите водят настъпление дето Руснаците още не са ги виждали има 4 дивизии. Нещо да изквичите?

Ха сега ми кажи, колко града, защитавани от украинската армия, руснаците превзеха през тези четири месеца след военна действия? Аз знам само за три, Мариупол, Северодонецк и Лисичанск. Херсон го завзеха първия ден без битка, други градчета също! Относно оръжията, тепърва украинската армия ще се въоръжава. Сравнението ти с германската армия е неуместно, по-точно би било със съветската армия, защото тя е била по-зле въоръжена и тя е подпомагана с оръжия от САЩ!

Ами ще ти цитирам Зеленски! "Русия е окупирала около 20% от територията на Украйна - това е много повече от Белгия, Холандия и Люксембург взети заедно", казал го е на 2 Юни. Айде сега екстраполирай тези проценти и ми кажи колко още ще издържи Украйна? Да ти кажа ли? Без Западната помощ вече щеше да има капитулация! С помоща им давам не повече от година считано от днес. Аз съм реалист, а не ФАНТАСТ! И за твое сведение искам да има Украйна като независима държава, но за съжаление вероятно няма да го бъде заради политиката им на РУСОФОБИЯ! Просто Русия няма да допусне да има за съсед такава държава, а и в Украйна има 10 милиона Руснаци, няма да ги оставят Укрите да им правят ВОЛИНСКО клане номер 2! Запиши си ги тези неща!

Абе, какво се измъчват с тая турбина..? Чорапа (Труди, бе) е толкова full of shit, че може спокойно да осигури половин, ако не и цяла, Европа с газ само като се понапъне. Тамън и Канада ще се отърве, и Европа ще се затопли…

Клубът на здраво пиещите пенсионери се отправя към Донбас https://youtu.be/2FWBAIT4kiM?t=640

Путин обаче е хитър! Чисти РФ от малцинства, затворници и пенсионери, ЛНР и ДНР от орко-колаборанти.

Ама верно ние ще се окажем най тъпите говеда на края. Тея идиотчета в МС и парламента сякаш от лудницата са ги изкарали. Хората се чудят как да не им спрат газта, в рубли я плащат и кво ли не правят. Нашите дрислювци точно обратното. Аз се чудя народа що ги търпи още а за бизнеса съвсем нямам представа.

Стефке, Копейкин има толкова много рубли, ама дума не дава да се продума, да ги даде, та да можем и ние да си закупим газ!

Приятна Новинка За мен и много Българи ! Значи скоро ще купуваме Евтин Руски Газ ! Слава на България и Русия !

Няма да купувате, защото на вас Путин няма да ви продава и то евтино!

Алексей Суконин HIMARS в действии. Идет очень точнаь работа по командным пунктам. Потери очень серьезные. После такой выходки у культурных и образованных людей принято громить Банковую. И делать предупредительный выстрел по Фашингтону. Чтобы в пыльл. Мдааа... мамата си таковала.... квичат рашистите!

Това не са Капризи , това са Търговски Отношения ! Зеленски да си купи Въже и сапун , че Руснаците идват ! Имаше Укрйна , сега Няма !

Украйна тепърва ще става силна!

Кримският мост обезателно ще бъде ударен, но не сега, а като му дойде времето! Това ще стане, когато започне битката за Крим!

Tова звучи като пак ще се срещнем след 10 години. Някога но не сега. :))

Братята сърби от Белград са продали на Украйна отлични 60 милиметрови МИНОХВЪРГАЧКИ. Украйнците са много доволни от тях- трепят ОРКИ на УРА От УРАЛВАГОНЗАВОД вече обявиха че са платили 100 000 долара за две сръбски минохвъргачки https://www.youtube.com/watch?v=W_9wY0p7fB8

Браво на братята сърби!

Сърбите не продават директно на Украйна, а на Полша и на американски фирми! В цял свят, където се произвежда съветски тип въоръжение, продукцията се изпраща за Украйна по тази пътечка!

Укрите и днес Убиха Деца от Донецк ! Путин каза че трябва да си Върнат за Вероника , както я наричат още Ника , убита с още две деца вчера в Луганск на Детската Площадка ! Аз ако съм на мястото на Бащата , тръгвам да търся Децата на Зеленски и трите ще ги гръмна за да няма продължители на рода Зеленски Военнен Престъпник Еврей втория след Хитлер и точка !

Зеленски не е сам. Родата му е в Израел и САЩ и бъди сигурен че е добре охранявана. Украиниците трябва да изберат техен човек, с украинско самосъзнание и да не вярват на медиите американски.

Орките в Донецк всички да бъдат изпепелени - това са предатели!

В Донецк са душманите на украинския народ! Те буквално воюват срещу народа на Украйна!

Нашта преса мълчи по този случай, даже обратно говорят, че руснаци обстрелват градове. Голяма гад този Зеленски и тези които му изпращат оръжие

" Президент Владимир Зеленский приказал военным деоккупировать прибрежные районы на юге, для этого Украина собирает миллионные боевые силы." Май рушистанските рушисти ще бягат като бесни кучета с подвити опашки към Сибир, а?

Хаха с тоя темп на отлив на украинци вече са я има 30млн я не

30 милиона, ама останали да защитават страната, без майките с деца, напуснали страната! Даваш ли си сметка каква сила е такъв народ? Досега нямаха оръжие, а сега ще бъдат въоръжени като американската армия!

Абе Укри , що не вървите на Майната му ! Вие омръзнахте на Хората и по-хубаво пребирете си Изродите Укри от България ! Вие Укри ще решавате кой да се грее и кой да мръзне !

Мариупол Мелитопол Севрнодонецк Лисичанск всичко мина в Руски ръце а тия с некви хаймарси се фукат.Скоро тия хаймарси ще бъдат разпаднати от въздушни удари и натам е лесно.Усрайна няма хора проблемът е техен

Украинците героично отстъпват, а руснаците страхливо ги мачкат. Но господарите от ФАЩ не дават и дума да се издума за премирие. Те ще громят Русия до последния украинец.

Прибирай копейките и не се излагай! Руснаците къде настъпват? Още се бият около Луганск и Донецк, битките са в околностите на Донецк! А украинците иначе наистина ще се бият до последния украинец, няма да предадат страната си! Зеленски го каза много точно, Русия нападна най-големия народ на Земята, по дух!

Огледай се, ослушай се, да видиш нашите първенци, как са се навели, сакън да не разсърдим Путин! Не се прави на улав!

По дух най-големите, това виц ли е? Я погледни само колко дезертьори мъже има по Черноморието ни и пак ми пиши за тях, да не говорим как се крият като мишки от мобилизиране! Укрите заедно с Поляците са едни от най-големите ИДИОТИ в Европа и Руснаците ще ги сложат на място до края на година, ако изобщо имат държава, 9 HIMARS, няма да ги спасят. Като РЗСО Руснаците ги превъзхождат в съотношение 1:50 минимум! Това са фактите, а ти ходи да полюцираш фантазии във форума за фантасти.

1. Бях на морето, масово са майки с деца! Младите мъже са изключение, те напуснаха страната в първите дни. 2. Ако приемем, че под идиоти разбираме смели и достойно хора, така е, поляците са такива, заедно с украинците. 3. Това че засега имат 9 Хаймърса не означава, че ще си останат с толкова, съотношението на ракетните системи също подлежи на промяна! Не е сключен облог, та да са задължени да воюват в съотношение 1 към 50!

Зеленски не е украинец и е готов да ги жертва до послено!

Германски официални лица призоваха Канада да намери начин да върне турбината, опасявайки се, че Русия ще използва проблема като извинение да спре „Северен поток“ и да осакати способността на Германия да напълни резервоарите си за газ преди зимата.

А укрите дали мислят за милионите германски деца, които ще останат на тъмно и студено тази зима без Турбината ?

А укрите дали мислят за милионите германски деца, които ще останат на тъмно и студено тази зима без Турбината ?

САЩ обявиха 368 милиона долара хуманитарна помощ, насочена към осигуряване на храна, безопасна питейна вода и спешни здравни грижи за Украйна. ....... Хм, те ако до там са стигнали украинците значи ритат камбаната.....

В Мариупол нямаше даже и питейна вода!!! Ние не сме преживели война и затова не ни се вярва, че това е възможно! Има хора, които буквално бедстват!

А укрите мислят ли за милионите германски деца, които могат да останат на тъмно и студено тази зима, поради липсата на турбина ?

Укрите мислят само за интересите на американските си господари.

Турбината ще бъде изпратена първо в Германия, която след това ще я достави на руския държавен Газпром, каза правителствен източник пред Ройтерс по-рано тази седмица. Решение за връщане на турбината вече е взето, каза източник, запознат с проблема, каза Ройтерс в четвъртък. В петък Кремъл заяви, че ще увеличи доставките на газ за Европа, ако турбината бъде върната.

Положението на фронта след въоръжаването на украинската армия с ракетните системи HIMARS вече се промени. Украинците удрят военни складове навътре в ЛНР и ДНР. Руските сили на цялата територия на Украйна, включително и в окупираните части, вече са достижима цел за поразяване. Днес с HIMARS са унищожени три склада за боеприпаси.

Ахаххахаха, 35 склада, не 3. Толкова лъжи изтекоха пкрай тая война, че ловец би се изчервил. Пилците се броят на есен.

35, ама друг път, иска ти се да са 35! 3 склада са унищожени! Не знам какво и къде четеш!

акъла на европейците. Но, на американските подлоги в България май няма.

Европа и колективния Запад осъзнаха, че не бива да допускат Украйна да падне! Украинската армия вече е добре оборудвана, а от тук нататък ще се оборудва все по-добре и по-добре. Украинските бойци ще трупат все повече и повече умения! Все повече и повече доброволци от цял свят ще се присъединяват към украинската армия, за да защитят териториалната цялост и независимостта на Украйна. Европа ще я бъде, спаси се от хитлеризма, ще се спаси и от путинизма!

Що не идеш на фронта да громиш путинизма и да крепиш укронацизма ?

И всички рускотурски предстели треперят

Е, само 75% от Украйна правят остри критики. Другите 25% са доволни

На путин не ну пука за България Как да ви го напиша по-романточно??? Как

На западните ни "приятели" още по - малко

Русия.Щом Украйна с малката си армия ги прави смешни , представете си Вермахта срещу тях

Че каква армия има импотентна германия

Достатъчна за да сравни рашка говняшка със земята вата :)

Като преди години , когато пометоха Европа и половин Русия

Не зная, как ги прави смешни?! Само виждам, че украинците героично отстъпват, а руснаците страхливо ги мачкат!

Най голяма средна класа в света с доход над 100000 евра годишно.Двигателя на най богатия съюз в света.ФАКТ

Велика капитулация!

гврмания е минало държава джудже със смешна територия без технологии застарявящи пенсии и сбирщайн от противоположни етноси руснаци поляци турци и араби

Що е маке все е лайно ? А маке усрано ?

путин чака зимата Но какво чака Нато Интерсен въпрос

И кво ще прави путлер зимата ? Ще полегне до илич ?

ОРКИ в Украйна се веселят след като са научили благата вест, че от ВЪЗРАЖДАНЕ и БСП ги подкрепят Човекът в камуфлажа поразително напомня на АЛьОШАТА от паметника в ПЛОВДИВ https://www.youtube.com/shorts/IB6qaN2W1ts

ФАЩ ши са бий с Русия ду пуследния осраинец и последния турколюбец ф БГ.

Да ги изтурбиня, и скапаните укрки.Ква беля направиха