Калоян Стайков: Бъдещето на данъчната политика се поставя под въпрос

Според него идеята за държавни бензиностанции е в сферата на фантастиката

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ако нарушават правилата, ви глобяват, ако спазвате правилата, ви облагат с данъци. - Лорънс Питър

Не споменявайте за Данъчна политика , такова животно от 11 години го няма в България ! Шайката прави това което е в полза на Шайката и групировките около тях ! Искат да продават по скъпо свинско месо , плис , измислиха Свинска чума , искат да продават козе месо от други държави за комисионни големи , бите , обявяват Техен човек от ГЕРБ с Ферма , че има болни от чума дребен рогат добитък ! Никой не вярва на това Престъпно Правителство , днес Анти -Българина на джип си прави кефа ,а не официално празнува Денят на Българската Култура и славянска писменост ! Нищо свестно не може да се очаква от това Правителство и за това всички ОСТАВКА !

Ние нямаме нинистър на финансите, та какво остана за данъчна политика. Последната се свежда до колко управляващите могат да скубят едрия капитал прилагайки методът Моркова и Тоягата.

С данъци заиграват онези , които не виждат близка перспектива да са в управлението. По добре е да им връщат данък Печалба , за да излезат най-после на печалба Вериги , ЕРП-та и мн.др.

Точно в търговията на дребно има надценки от над 100% при веригите.Всички го признаха, дори и лукойл и другите от картела смъкнаха с 15ст цените за седмицс, Само тоз не разбрал. При данъчния склад на ликойл проблем с цените няма, има с отклонени или неотчетени обеми, господстващо отношение към малките и т.н.

ние сме имали ;данъчна политика ; ? аз пък си мислех че е само обикновен грабеж до голо

Бъдещето на ГЕРБ се поставя под въпрос от повечето българи...

То да беше само данъчната система! Закривай!

мангал на глава от населението - нищо чудно! Че и чааветата им...

Глупост, развиваме се към Авганистан!

Афганистан